Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SYSKONSMYCKET

Jane Koenig love tag sterling silver

Efter mina tre veckor i London, där jag var för att passa min lillasyster när min lillebror föddes, ville pappa och Jo ge mig en present. Ett smycke. Nej nej nej, sa jag, det behövs inte. Men då spände pappa blicken i mig. Jo, sa han, vi vill verkligen ge dig något. Vi är så glada för all hjälp vi har fåttKeeejrå svarade jag.

Och igår anlände ett paketet från Jane Kønig.

Jane Koenig love tag sterling silver

Vad är inte bättre än ett smycke som får symbolisera syskonskapet?

Jane Koenig love tag sterling silver

F för Froste, V för Viggo, E för Eloise och S för Sander. Stora berlocker för mina storebröder och små berlocker för mina småsyskon.

Känns så fint att bära deras bokstäver intill hjärtat. Tack pappa och Jo <3

Translation: My dad and my stepmom bought me this necklace as a thank you gift for taking care of my little sister Eloise while my baby brother Sander was born. The tags are the first letters of my siblings’ names. Froste, Viggo, Eloise and Sander. I really, really like it. Thank you P&J <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så otroligt fint!

  Sandra Leone 2015-06-24 18:35:22 http://lingers.blogg.se
  Svara
 • GUD så fint. love it. unikt och viktigt ju. (mitt motsvarande hade varit tomt, haha)

  Vicky 2015-06-24 17:04:17 http://vickys.se/
  Svara
 • Vad fint <3

  Josefin B 2015-06-24 14:25:53 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Jättefint! Älskar dig! ❤️❤️❤️
  Ses snart!

  Pappa 2015-06-24 11:34:19
  Svara
 • Hej Flora! Jag tänkte bara droppa in här och lämna ett filmtips :) Såg precis Free the Nipple som är en film från 2014 som handlar om aktivistgruppen Girlrillas kamp om ändrat censorskap i USA. Den är baserad på verkliga händelser och man får följa deras kamp för kvinnors rättigheter, rekommenderar alla att se den här filmen då det är ett sjukt viktigt ämne! Ha det fint!

  A 2015-06-24 10:57:24
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!