Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NIKEiD – WOMEN UNITE

Nike Air Max Thea NIKEiD

Alltså gudars vad jag älskar mina nya egendesignade sneakers! Modellen heter Nike Air Max Thea och jag har valt färg på dem själv. Eller kanske snarare ickefärg i det här fallet. Vitt vitt vitt (så fint till avklippta braxor och bruna ben tycker jag) plus svarta färgstänk på sulan.

Nike Air Max Thea NIKEiD

Men bäst av allt är att jag fick välja vad det skulle stå baktill (vanligtvis står det bara Nike), och då kändes women unite som ett rimligt val. Det är det peppigaste par skor jag kan tänka mig! Pusstack till Nike för gåvan!

DSC_7419

Idag ska femtusen brudar springa Nike Women’s 10km Stockholm. Jag har värsta megasåret på hälen efter att ha badat bland vassa stenar, så jag är glad om jag över huvud taget lyckas ta mig runt. Troligtvis blir det inget för mig </3 Om inte annat tänker jag hänga i den lilla världen som Nike har byggt upp i innerstan. Exempelvis i Nike SNKR Studio på Smålandsgatan 7 ↑. Tips tips.

DSC_2765

Grå topp från Nelly.se (adlink).

Jag säger hej från en kartong tills vi träffas nästa gång!

Translation: In love with my new NIKEiD-shoes and excited about the Nike Women’s 10km run. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Hej fina Flora!

  Hamnade här via länken från dagens Oktober-outfitinlägg. Nåt som bara slog mig när jag läste ”Pusstack till Nike för gåvan!” var att jag undrade om det var en gåva eller om ”gåvan” var i utbyte mot inlägget? Asså om det var en gåva så är det ju egentligen inga konstigheter, när en får gåvor och/eller presenter så är det förstås fint/naturligt att vara tacksam osv. Men om en får nåt med förbehåll, alltså ”du får det här om jag/vi får det här” så kommer ju saken i ett annat ljus. Jag tänkte liksom ”äh, det är ju Nike som ska tacka Flora” (men då gjorde jag som sagt antagandet att det inte var en gåva, vilket jag egentligen inte vet, så jag kan ha fel). Sen kan ni ju båda förstås vara tacksamma gentemot varandra, för gott samarbete eller vad en ska säga.

  Men, asså vill säga att jag förstår att.. jag menar, klart en blir glad om en får ett par så fina skor ”gratis”. Skulle spontant också känna HALLÅ TACK SOM FAN! Men om det är i utbyte mot något (reklam) så är det ju faktiskt inte gratis, utan en betalning för något du gjort. Och det är inte som att vi generellt ba ”Pusstack arbetsgivaren för att jag fick betalt för det jobb jag gjorde åt dig” för att vi ändå ser det som rimligt att vi ska ha betalt för det jobb vi gör (dock medveten om att det inte alltid är enkelt/självklart i början för såna grejer som blogg/foto/illustratör) men ibland vi hamnar lätt i ett läge där vi är de tacksamma medan de som tjänar pengar på oss (i det här fallet Nike) typ inte är det. Okej, det här blev en lite rörig kommentar men som sagt, det var något som slog mig bara. Hoppas du hänger med på vad jag menar ungefär. Och som sagt, är medveten om att jag kan ta tolkat fel kring huruvida det var en gåva eller inte. Kram!

  L 2015-10-04 14:18:11
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Jag fick ett par skor, no strings attached, och valde att tacka för dem :) Så det är inte i utbyte mot ett blogginlägg! Däremot vill jag inte skriva att jag har köpt dem (eftersom det vore en lögn) så då skriver jag hellre att det är en gåva. Kram!

   Flora Wiström 2015-10-08 08:12:13
   Svara
 • Damn, those shoes look awesome!! x

  Daria 2015-06-29 10:05:32 http://www.dot-daria.blogspot.com
  Svara
 • trist med adlinks och trist med reklaminlägg. i din vackra blogg..

  elsa 2015-06-28 14:42:36
  Svara
  • Svar på elsas kommentar.

   Till Elsa och alla andra som klagar på sponsrade inlägg och reklam, skulle ni ha lust att jobba gratis?
   Förmodligen inte, blir svårt att betala räkningar och hyra då va.

   Anna 2015-06-29 12:38:12
   Svara
 • Nike Women’s?

  Köpt av Nike för du har ingen ryggrad…

  Fredrika 2015-06-28 11:32:49
  Svara
 • GRÅÅÅTER. HIMMEL så fina ahmagad <3 <3 love u

  my 2015-06-28 08:15:11 http://myshorna.blogspot.se
  Svara
 • Hej Flora!

  Jag behöver hjälp med min veggie-lasagne och vänder mig därför till experten!

  Har lagat lasagne vid två tillfällen, men den blir alltid så vattning?! Jag har haft i squash/aubergine och testat att både ha i de råa samt ”koka ner” dem i en tomatsås med typ lök, bönor, krossad tomat, spenat och morötter… Men oavsett hur jag gör så är det typ en sjö av vätska när jag ska ta en bit av lasagnen. (Den är inte lika vattning dagen efter då den stelnat i kylskåp, men man vill ju att den ska vara god när den är nygjord ju!)

  Blir det så för dig med, eller vad har du för trick? Beror det på att grönsaker har så mycket vätska i sig som frigörs i ugnen typ? För när jag gjort lasagne med köttfärssås i (i mitt tidigare köttätande liv) så har jag inte upplevt att den blivit på samma sätt.

  Tycker även det känns konstigt att den blir vattnig även om jag gör en tomatsås med alla grönsaker, för den får ju puttra ett bra tag på spisen så den är hyfsat ”fast” när jag lägger den i lager i ugnsformen, då har den inte varit vattnig alls utan det blir i ugnen… Alltså, lite svårt att förklara kanske, men hoppas du förstår och har ett knep för det är deppigt att få en vattnig lasagne när man kämpat med så fantastiska råvaror :/

  Puss och ha en SUPERSOMMAR <3

  Julia 2015-06-28 06:49:39
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   skär upp squash/auberginen innan, salta, låt stå typ 20 min och torka sen bort vattnet de har ”svettats bort” :)

   anna 2015-06-28 12:20:24
   Svara
 • Var är de svarta jeansen ifrån?

  sofia 2015-06-27 20:36:36
  Svara
 • Wow. Kan man köpa dessa ursnygga skor någonstans ifrån?

  Svara
 • Hej världens bästa blogg!

  Vet du vad som skulle vara så bra? Om du hade en kategori i bloggen för recepten som du delar med dig av? Kanske har du det redan, hur som helst så hittar jag ingen sån :( Skulle vara väldigt enkelt då jag är jättesugen på att prova typ exakt allt du tipsar om.

  Kram <3

  Emma 2015-06-27 16:56:06
  Svara
 • men ÅH världens finaste skor och GU va fint att du skrivit women unite, blir helt rörd ju! Och känner systerskapet ända ner hit i Malmö! PUSS FU är så bra och inspirerande och härlig och prålig och vettig och klok<3

  Klöversmoa 2015-06-27 12:36:02 http://www.botellonz.blogg.se
  Svara
 • Hej, alltså tröjan som kvinnan till vänster om dig bär: var är den ifrån? Så himla finfinfin.

  Ebba 2015-06-27 12:02:43
  Svara
 • Haha älskar att du ba ”jag har valt färg”! Jag vill jättegärna ha såna trendiga Hurahcuhsjdfklfnlk-stavning? Du vet såna supersportiga Nike’s med en plastrem runt hälen. Jaja, får se om det blir köp eller ej!

  ELIN BERLIN 2015-06-27 11:40:36 http://www.1nightinberlin.blogspot.com
  Svara
 • Du är så himla fin <3

  Josefin B 2015-06-27 11:34:04 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • DÖSSNYGGA. är på totaljakt efter nya vita sneakers och det här såg ju ut som inget mindre än en dröm. måste kollas upp. puss.

  Vicky 2015-06-27 07:49:43 http://vickys.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind