EN HELT OVERKLIG DAG PÅ SANDHAMN

17

I fredags var jag på det lyrrigaste bloggeventet i min karriär. Holy moly alltså. Vid tiotiden mötte jag upp Johanna och promenerade bort mot Kajplats 18 där en himla yacht stod och väntade på oss. Vi var en sisådär femton personer som skulle få åka ut till Sandhamn med Briska!

DSC_2629

Först fick vi frulle. Tack och bock.

DSC_2670

Och så guppade vi ut på sjön.

DSC_2674

Elsa Maria var där.

DSC_2677

Rebecka och Johanna.

DSC_2680

Sofia.

DSC_2673

Och så jag såklart.

DSC_2654

När himlen sprack upp gick vi ut på däck. Alltså åka bååååt vad härligt det är <3

DSC_2699

Sedan kom vi fram till Sandhamn! Om ni är sugna på att åka ut i Stockholms skärgård så är detta ett eminent resmål. Missa inte Dykarbaren när ni är där, för det är nämligen Felix föräldrar som startade den baren. Och allt de sätter sina händer på blir till guld.

DSC_2703

På Sandhamns seglarhotell hade de dukat upp skaldjursplatå med hummer och havskräftor och räkor och ostron och hela skiten. Jag och Johanna stirrade på maten, sedan på varandra, sedan på maten igen. Jesus.

DSC_2717

Men jag åt en vegovariant med exempelvis sötpotatispommes. Inte riktigt lika flärdfullt men ack så gott.

DSC_2708

Så himla kul att träffa Siri! Vi har följt varandra på Instagram ett tag och klickade omedelbums. Här är hon och hennes gulliga kompis Isabelle. Vi hann avverka ämnen så som giftemål, vegomatlagning, strategier för att flytta utomlands och hur en gör de bästa popcornen (tryffelolja is key, enligt Siri).

johanna frostling

Som om inte allt detta vore nog så var nästa punkt på schemat HELIKOPTERTUR. Bockar av detta från min bucketlist nu. Check check!

DSC_2771

Upp upp och iväg!

33

”Oh my god. Ooooh my god!!!”

DSC_2781

Vi fick titta ner på Sandhamn.

DSC_2783 DSC_2789

Hej hej där nere! Fyfarao vad häftigt det var.

DSC_2766

Och alltså sorry, men det lyrriga slutade inte här. Sedan fick vi nämligen en kvarts massage och tillgång till Sandhamns spa. What have I done to deserve all this plz tell me!!!

DSC_2809

Mot kvällskanten var det dags att bege sig tillbaka till fastlandet igen. Stort tack till Briska för denna helt stört roliga dag <3

Translation: Briska invited me to Sandhamn (an island in the Stockholm archipelago) where we had lunch, went on a helicopter ride, got a massage and hung out and drank cider. Don’t know what I’ve done to deserve this, but it was frikkin amazing. Thank you so so much for inviting me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!