ÅRETS FÖRSTA GRILL OCH OPEN AIR

felix outfit

I lördags var jag tvungen att lyssna på kroppen (eller ja, på min såriga fot) och tacka nej till att springa Nikeloppet efter att ha peppat det i ett himla halvår. :( I stället hängde jag med den här personen ↑. Såhär ser han ut när jag ställer in kameran inför en outfitfotografering. Det bor en modebloggare i honom.

DSC_2875

Och så tog han några bilder på mig i min nya klänning! Ääälskar den. Kika in här i morgon bitti för att se fler bilder och få veta var den är införskaffad. *Tvingar er tillbaka trots att det är vrålsommar ute.*

DSC_2888

Efter att vi legat i Tegnérlunden halva dagen så mötte vi upp John och handlade. Vi skulle grilla halloumi, majskolvar, paprika och vegokorv i Vasaparken!

DSC_2891

Surdegsbröd + hummus + (halvgod) korv + grillad paprika och halloumi + nektarin = höjdare. Fast ack så kladdigt och vi hade inga servetter, plus att ärmarna på min klänning var för långa och jag vände maten på grillen med fingrarna i brist på bestick så jag var rätt stressad inuti. Kan ni förstå den känslan? Ungefär som när en äter glass, det blåser och en får sand + hårstrån i munnen.

DSC_2917

Finis.

john

Gullig gif på John kommer lastat.

DSC_2954

Sedan kom det ännu fler! En massa favvisar som jag inte träffat på flera veckor av oklar anledning. Jag får liksom fysisk längt i kroppen när vi inte har träffats på ett tag. En påtaglig känsla av att något saknas.

DSC_2911

Kajsa a.k.a Kajan.

DSC_2941

Jakob a.k.a Jacke. Hur duokompatibelt är inte deras namn förresten? Kajsa och Jakob.

DSC_2933

Mirjam blödde näsblod. Alltså seriöst hur kan mina kompisar vara snygga även när de har en halv servett uppkörda i näsan??

DSC_2935

August. Han är bror till Esmeralda som ni kanske ser. Även född på samma dag som min storebror Viggo. Varsågod för kuriosa.

DSC_2948

När det svävar luftballonger i skyn då är det bannemej sommar.

DSC_2967

Bea körde en favorit i repris. 

DSC_2931

Den här bilden togs någon sekund efter att jag fått en fotboll RAKT på huvudet från grabbarna på fotbollsplanen. Alla garvade men jag blev jätteupprörd och skrek: ”Ja skratta på ni men DET GJORDE FAKTISKT ONT!” Mvh kränkt.

open air

Efter en redka vodbull på Mosaik så styrde vi kosan mot skogen vid Tekniska högskolan där det var Open Air. Eller som Beas autocorrect ville kalla det: Poem Sir. Det var rökmaskiner och blinkande lampor och hundratals människor och dålig musik. Vi stampdansade (aj min fot aj min fot!) tills solen gick upp ovanför oss och promenerade sedan hem i ett nyvaket sommarstockholm (bästa jag vet). Fin sommarkväll alltså.

Translation: My Saturday night. Picnic in Vasaparken with my favorite people and open air somewhere in the woods. We danced until the sun came up and that’s the best thing I know. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Men åh Flora!
  Kanske min enda chans att få träffa dig och ge dig en kram, och så missar jag dig! Jag var ju också där och dansade tills solen dök upp bakom betongen!
  Kram på dig

  Alma 2015-07-07 12:59:22
  Svara
 • Nej men åååh det var säkert techno, världens bästa musik ju :)))

  Isabel 2015-06-30 23:38:38
  Svara
 • haha asså Flora du är så skön! och jag förstår på PRICKEN den där stressen när en ska äta och allt ska vara fel och jävlas! :((

  ISA 2015-06-29 23:42:45 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej, vart har Bea köpt sin gråsvarta tröja? Kände bara att det var en riktig amanda-tröja. Tacksam för svar, kram!! :)

  Amanda 2015-06-29 22:26:18
  Svara
 • Åh kära nån vad festligt!

  rebecca 2015-06-29 22:26:09 http://www.dearpravda.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Vore så kul att få se/höra Felix i video. Tror du det skulle kunna hända? Eller finns det kanske redan något som jag missat?

  Julia 2015-06-29 22:08:29
  Svara
 • Hej! Du, jag tänkte bara på en sak, i och med den där klänningen med bar rygg. Hur har det gått med acnen på ryggen? Jag har samma problem och det brukar bli bättre under sommaren när jag är i solen, men det har varit snålt med sol än så länge, vilket gör att jag helst inte går med kläder som visar ryggen.. Men tänkte ifall den där krämen du hade mot acnen har hjälpt dig även på ryggen? Minns att du tidigare sa att du fortfarande hade lite kvar där..

  Anna 2015-06-29 20:04:07
  Svara
 • du och dina vänner verkar vara så fruktansvärt sköna!!!

  petronella 2015-06-29 20:03:05 http://hejpetronella.devote.se
  Svara
 • Så mycket sommar här inne att det nästan slår den där utanför haha. Din blogg är megafin!!

  kaneli 2015-06-29 19:47:07 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Jag förstår inte varför nästan alla open airs är kass stampmusik. Vi ickestampare tydligenkaär ssa på att organisera oss.

  e 2015-06-29 19:31:28
  Svara
 • Så fint att se alla er tillsammans!! Syftar mest på agge och Tea. PS Saknar dig poss

  Esmeralda 2015-06-29 19:03:47
  Svara
 • åh så fint det verkar! :)

  Myhrans 2015-06-29 18:21:22 http://myhrans.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!