SOMMARLÄSNING: NOVELLER

Det här inlägget råkade bli publicerat på fel tid, så om någon redan har läst det via Bloglovinappen (där de liksom inte försvinner trots att jag var snabb med att ta bort inlägget) så sorriborri! Dock var den rabattkoden fel så nu kommer ett nytt inlägg.

DSC_2440

Här kommer ett eminent tips inför sommarläsningen! Novellix är ett förlag som släpper sexton noveller om året. För ett tag sedan gjorde jag presentaskar till dem, om ni minns? Hur som helst: Noveller är ett strålande format. Jag älskar hur alla ord känns 100 gånger mer utvalda när författaren har 30 sidor att formulera och inte 300. Dessutom kan en läsa böckerna i ett svep och då intensifieras liksom läsupplevelsen.

Konceptet är alltså följande: Med en novellprenumeration får du hem fyra noveller i brevlådan en gång i kvartalet. En prenumeration kostar 99 kr/kvartal och pågår så länge du själv vill. Novellix frågade om jag ville erbjuda mina läsare en bonus, och jag sa förstås ja. Så om du skriver girlsforever (japp jag fick välja namn själv :)) i ordernoteringar (ej som kupongkod) och väljer två novelltitlar så får du de två novellerna på köpet. Bra va? Jag rekommenderar Jag vill veta var stockrosorna kommer ifrån av Amanda Svensson och Om himlen smälter av Hassan Loo Sattarvandi.

DSC_2444

Så pepp på att hugga tag i dessa! Möjligtvis för att jag är lite kär i Jonas Karlsson. Men säg det inte till någon.

Translation: Novellix is a publishing house that issue short stories. Unfortunately only in Swedish.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tjenis. Jag har en nystartad liten blogg och tänkte bara testa mig fram lite. Slumpar fram rubriker, låter mina wacko tankar spåra, och skriver en massa. Kika gärna om du får tid över!

  Ciao

  slumparord.for.me 2015-07-02 19:12:34 http://slumparord.for.me
  Svara
 • Åhhhh ska köpa!!

  Lisa Sheila 2015-07-01 22:04:16 http://nouw.com/lisasheila
  Svara
 • Hej Flora, har du tänkt på hur lik du är Petra Marklund? Slogs av det konstant igår när jag tittade på Allsång på Skansen!
  Ha det bäst och jag diggar dig som tusan!

  Jo 2015-07-01 21:08:29
  Svara
 • Rabattkupongen funkar inte :/

  Ellen 2015-07-01 10:45:08
  Svara
 • Har förstått att ni inte har någon soffa, men har ni TV? Jag börjar bli less på det klassiska soffa- soffbord- TV och funderar på att göra om, trots att jag har ganska gott om utrymme) men jag saknar inspiration till hur man kan utnytta ytan på annat vis. Hade jag varit konstnär skulle jag låta mitt staffli få ta plats, eller om jag hade jättemånga snygga och bra böcker skulle jag såklart ha en mäktig bokhylla… men någon sån intressant livsstil har jag inte

  Amanda 2015-07-01 09:56:02
  Svara
 • Jag kunde se inlägget tidigare trots att jag bara läser vanligt, inget bloglovin eller så!

  Marre 2015-07-01 09:20:47
  Svara
 • Då kommenterar jag igen dårå :) Vem är INTE kär i Jonas Karlsson? Alltså åh <3

  atilio 2015-07-01 07:20:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!