FÖDELSEDAGSFIR I IVAR LOS PARK

DSC_3194

Förra tisdagen fyllde Rasmus och Daniel år och jag och Feix gjorde det här födelsedagskortet.

DSC_3196

Sedan packade vi ner högtalare, öl och en flaska bubbel och begav oss till Ivar Lo.

DSC_3203

Får jag bo här? Tackarrrr.

DSC_3209

Jag kom lite sent till själva födelsedagsfirandet på grund av min urge att fotografera Stockholm från alla tänkbara vinklar.

DSC_3214

Det doftade FLÄDERBLOM <3

DSC_3262

Födelsedagsbarnet Daniel var äkta fin i sin guldtröja och rosa sidenband. Här är han dock lite upptagen med att svara på ett av hans sjuttiofemtusen grattissamtal.

DSC_3222

Kände mig som Carrie Bradshaw när jag tittade på stan och ba ”Jag känner mig nykär i Stockholm. Det är som en långvarig relation när en plötsligt påminns om hur vacker ens partner är.”

DSC_3235

Bea providade oss med kondomer, eftersom hon jobbar på RFSU. Alla bör ha en kondomlangare i sitt liv.

DSC_3241

Ebba och Daniel och bubblet och livet!

DSC_3259

Maja hade varit i Kalifornien i flera veckor och var tillbaka på Stockholmsmarker igen.

DSC_3258

Det var vi såhär glada för!

DSC_3228

<345678910

DSC_3299DSC_3300

Bästa!

DSC_3304DSC_3306

Natalia var fierce som vanligt.

DSC_3311

Puss <3

mumsmums

(gif)

Sedan hade vi mumsmumstävling. Dvs: en ska äta upp sin mumsmums på kortast möjliga tid utan att använda händerna. Jag vann mot Daniel men förlorade mot Felix :( Och sen mådde vi alla illa efteråt. Värt.

DSC_3251

Solen gick ner och vi satt kvar i timmar tills en arg man kom och körde bort oss. Några begav sig till Trädgården men jag hann inte dit innan det stängde. Åkte hem, bäddade ner mig i sängen och vaknade någon timme senare av ett samtal från Bea och Natalia. De hade blivit förföljda och hotade av någon jävla snubbe. Felix cyklade och mötte dem och sedan fick de sova hos oss. Hatar att vi ska behöva känna oss otrygga om nätterna. HATAR det.

Translation: Daniel’s birthday party in Ivar Los park. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Det ser ut som att ni hade en härlig kväll, synd att det skulle sluta så. Hoppas att du inte ör för trött idag, om du är det kanske det är härligt att ligga i sängen och lyssna på ett avsnitt av vår podcast. Tack för en fin blogg! Kram!

  Emma och Maja 2015-07-12 11:22:52 https://soundcloud.com/maja-och-emma
  Svara
 • okej, tre saker:
  1. bilderna i det här inlägget är så !!!
  2. haha jaa, ang. carrie bradshaw/stockholm.
  3. hatar hatar hatar det sista.

  alexandra 2015-07-12 08:13:06 http://alexandramabon.com
  Svara
 • Ni är ju så jäkla påhittiga alltid med kort och presenter!! jag vill verkligen va kompis med er, verkar så himla himla HIIIIMLA fina <3

  ISA 2015-07-11 23:44:02 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej fina Flora! Frågan jag ska ställa dig är kanske väldigt känslig och vår situation ser inte likadan ut men jag tänker att 1. Du har gått igenom något liknande och 2. Du ger alltid kloka svar på allt så jag hade ju lika gärna kunnat skriva till dig ändå!
  Jag jobbar en bit hemifrån, i restaurangbranschen med en anpassa andra unga människor. Stockholms skärgård alltså <3 vi dricker öl på berg i soluppgångar, dansar, är äckligt bakis på jobbet, hånglar, bor i kollektiv och allt. Som en festival fast över hela sommaren och med betalt (!!!!) okej ska sluta komma av mig. En pojke som jobbar på samma ställe som jag tycker jag om. Vi klickade direkt. Saken är den att hans pappa gick bort bara några dagar innan vi träffades. Alltså 1,5 vecka ungefär. Vi kramas hela nätterna och smygpussas på jobbet och äter frukost ihop och jag har min väska hos honom. Eller alltså jag bor där. Han bad mig till och med följa med till en annan stad nör han skulle säga hejdå till sin pappa, och vips så åkte jag med (har aldrig gjort något så knäppt) och påväg hem så kramade han mig och viskade "tack. tack det var så jävla skönt att ha med dig." I mitt öra. Och nu till min fundering: hur ska jag ta ställning kring allt detta? Det som har hänt i hans liv är så turbulent. Kan man börja tycka om någon ändå tror du? Ska jag finnas kvar i hans liv? Och sen en till sak: han pratar inte jättemycket om det. Och så får det vara. Men har du tips på hur jag ska vara och bete mig?
  Kram fina du!

  Josefina 2015-07-11 19:09:30
  Svara
 • Superdrömmiga bilder som vanligt! Blev f.ö. själv förföljd av en man förra söndagen och sedan jag delade erfarenheten med kollegor och vänner har jag på en vecka fått höra minst 20 vidriga historier om hur de /deras familjemedlemmar (alla kvinnor) blivit förföljda/överfallna (bara av män) i olika sammanhang. Jag blir så jävla matt och arg.

  Ingrid 2015-07-11 17:18:58
  Svara
 • wooow gud va snygg jag e! Och alla andra också såklart hahaha <3

  Natalia 2015-07-11 15:23:10
  Svara
 • Omg Natalia HOTNESS!!!!!! Och vi andra också men asså NATALIA <3

  Rebecca 2015-07-11 12:21:30
  Svara
 • åååÅåå så jävla fint Stockholm är ändå. har fått äran att studera där några år fr.o.m. I höst och det känns ju fantastiskt när man ser dessa bilder, dock så jävla sämst att man kmr va bostadslös i sju år innan man får en sunkig studentlägga i Tullinge :(

  Wera 2015-07-11 11:33:50
  Svara
 • Så himla fin kväll ju!

  Inez 2015-07-11 11:06:07 http://forcreativity.blogg.se
  Svara
 • Åh vilka mysiga bilder Flora! <3 kram www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-11 09:27:14 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • du ÄR ju lite Carrie Bradshaw :) på sättet att hade serien gjorts idag hade hon definitivt varit bloggare – och det orealistiska i att hon lever på att skriva om sitt liv (och faktiskt verkar kunna försörja sig rätt ok på det) hade plötsligt varit helt naturligt…

  Ulrika 2015-07-11 07:55:23 http://nettelblad.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!