SMULTRONGRÖT OCH UTSIKTEN I HALLSHUK

Cykelsemester på Gotland!
Läs om dag 1 här.

DSC_3860

På tisdagen vaknade vi upp i Ireviken och åt frukost i blåsten. Stämningen var väl lite sisådär på grund av folks olika morgonhumör. Dessutom hade flera i gänget sovit superdåligt :(

DSC_3862

Vi åt vår vanliga gröt, kokad på spritköket. Rätt var det är dyker Felix upp med en näve smultron! Sicken drömmig kille jag har va <3

DSC_3890

Davids cykel hade fått punka så vi kom inte iväg förrän efter lunch. Maja, David och Bea cyklade direkt till Kappelshamn medan Felix, Kajsa, Jakob och jag tog en detour ut till Hallshuk.

IMG_9279

Där uppe på kustklinten var det supervackert.

IMG_9283

Vi tittade ner över havet, sträckte på benen och åt godis. OCH NJÖT.

DSC_3873

Sedan skumpade vi vidare på gropiga grusvägar och mötte upp de andra i Kappelshamn för middag.

DSC_3868

Det fick bli en svindyr vegoburgare på en fånig amerikanskinspirerad diner. Men vi var dödshungriga så vad vi än hade stoppat i munnen hade antagligen smakat heaven.

DSC_3869

Maja och Bea hade tagit åttiotalet tillbaka.

DSC_3874

Så fina :’)

DSC_3882

När vi cyklat några kilometer stannade vi till för ett snabbt dopp. Mmm att bada naken är life.

DSC_3894

Sedan var det bara att trampa vidare mot Fårösund, där vi skulle tillbringa natten. Det var ganska långt och vissa var supertrötta så tillståndet i gruppen var väl, ja, rätt ansträngt om jag ska vara ärlig.

IMG_9299

Fem utav sju cyklister! Ändå coola.

tälta

Vi kom fram till Fårösunds Semesterby när det redan hade mörknat. Jag och Bea kämpade upp tältet medan Felix bytte ut ett trasigt tubdäck på sin cykel. Kan inte tipsa nog om den campingplatsen! Vi fick så himla fin service med två gratis luftmadrasser (!), flera timmars tillgång till bastun (det var mysigt kan jag lova<3) trots att den vanligtvis är stängd och rabatt på tältet som vi hyrde. Vaknade upp bredvid Bea morgonen därpå och tog mitt livs gulligaste selfie. ↑ Sedan cyklade vi över till Fårö och hade en skitfin dag, men mer om det i nästa Gotlandsinlägg!

Translation: Day 2 of our biking trip on northern Gotland. We woke up in Ireviken, went out to Hallshuk to watch the view, had burgers for dinner in Kappelshamn and put up our tents on Fårösunds Semesterby. A intense day.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Tusan så god gröten såg ut! Jag har världens grötcravings just nu också av nån anledning, men det är ju faktiskt jättegott! Är det havregrynsgröt eller vad kör ni?

  LisaMarie 2015-07-23 19:58:18 http://lisamariesvarld.blogg.se
  Svara
 • Fint att du skriver om det som var negativt också typ att några hade sovit dåligt och så. Jag har också varit på cykelsemester på Gotland och tyckte det var både superkul att hänga med varandra och laga middag på stormkök och jobbigt att cykla långt och så vidare.

  Ingrid 2015-07-23 16:14:18
  Svara
 • Hejhej! Så himla fint allt på din blogg är <3 Undrar över det där med nakenbad. För håller med, det är såå hälrigt. Men hur gör ni liksom, är ni många och både killar och tjejer? Och hur förhåller ni er till om det kommer andra när ni är i vattnet eller så?

  Johanna 2015-07-22 15:03:11
  Svara
 • Hej Flora! Jag vill tacka för en superfin blogg samt för att du redigerade bort min ena blygdläpp som hängde utanför trosan på bild nr 10. Som bloggläsare och vän skulle jag även vilja passa på och påminna dig om att alltid vara en perfekt människa, i alla lägen. Stay perfect! Xoxo

  Bea 2015-07-21 23:59:03
  Svara
 • Snälla tänkt på att du bidrar till fettföraktet när du som smal kvinna som passar in i normerna tar en dubbelhaksselfie och kallar den ”gullig”. Det är inte gulligt eller roligt eller kul eller vad alla kallar det. Det är fettförakt och blir otroligt problematiskt då du faktiskt bidrar till hatet. Fattar att det inte är menat illa men det blir det då du som smal inte behöver leva med en dubbelhaka utan bara kan ta en skojig bild och sen transform back to your normal self.

  Hedda 2015-07-21 20:51:36
  Svara
 • Åh i Fårösund ska jag plugga skrivande på folkhögskola till hösten. Har aldrig ens varit på Gotland och nu ska jag flytta dit. Läser därför med nöje om era strapatser där och suger till mig alla möjliga tips <3 kram!!

  Elsa 2015-07-21 13:14:34
  Svara
 • Undrar också lite över nakenbadet, känner du dig inte obekväm med att Felix badar tillsammans med andra tjejer som är nakna, även om det är era kompisar? typ

  Anonym 2015-07-21 10:08:21
  Svara
 • Hallåå! Okej, kanske en lite personlig fråga men:
  Hur gör ni när ni badar nakna i ett så stort mixat sällskap?
  Struntar ni i alla könsnormer och badar alla tillsammans eller badar tjejerna när killarna inte är där och vice versa.
  Jag älskar att bada naken men har massa killkompisar och känner mig inte superbekväm med att de tittar på… :(
  Kram

  Ida 2015-07-21 09:54:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!