FAMILJELYCKAN

DSC_4620

Häromdagen fyllde min lillasyster Eloise två år. Min LILLASYSTER. TVÅ ÅR. Herrejesus.

9979554536_684ab9c621_o

Såhär såg det förresten ut första gången vi träffades <3

DSC_4562

Jag var bjuden på tårtkalas hos henne. De har precis flyttat tillbaka till Sverige igen efter ett år i England (där Eloise mamma kommer ifrån). Äääntligen.

sanderflora

Min lillebror Sander var där såklart. Alltså seeeer ni hur stor han har blivit? Har var ju såhär yttepytteliten för några månader sedan. Så jäkla gosig och bitig nu!

eloise2år

Det var festlig stämning :)))

DSC_4603

Och Eloise fick Peppa Pig-gosedjur (såklart!), en Frozen-flöjt och Emil och Ida-dockor. Hähä det går bra för merchandiseföretagen. Sedan lekte jag med Eloise tills jag var helt illamående, pga hade snurrat henne runt runt runt en triljard gånger. Hon bjöd mig även på en ”cuppa tea” och ropade ”ready go” när hon skulle springa någonstans. GUDARS det är så gulligt med engelsktalande barn. Speciellt när barnet i fråga är ens syster.

DSC_4635

Sedan blev det familjefoto! Äldst i bilden är farmor som är 91, och yngst är Sander som är tre månader.

DSC_4644

<3456789

DSC_4656

På kvällskvisten gick jag hem till min mamma. Hon bor bara en tiominuterspromenad från pappa vilket är mycket smidigt. Här är hon, min pärlemor! Dödstrött efter att ha jobbat i trädgården hela dagen, men lika fin ändå.

DSC_4665

Vi åt middag i växthuset. Rätt dreamy faktiskt.

DSC_4654

Halloumi- och nektarinsallad pga det är livet.

IMG_9884

Somnade bredvid mamma i hennes säng. Älskar det av flera anledningar:
1. Hennes sänglinne och täcken och kuddar är SÅ sköna?!
2. Hon luktar Carmexlipsyl och Weledahudkräm vilket är så trygga dofter.
3. Hon väcker mig genom att smeka mig på kinden med handryggen.

DSC_4661

Morgonen därpå gjorde jag en smoothieskål på lingon+banan+nektarin+agavesirap+mjölk. Toppade med rostade hasselnötter och pumpakärnor, quinoapuffar, nektarin och lingon. Gotteligott. Sedan åkte vi till Hälsingland!

Translation: My little sister Eloise turned 2 last week! And my baby brother Sander has grown so big since I last saw him. After the party, I went to mum’s to have dinner in the green house and have a sleepover. The fortune of having a big family <3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Väldigt fin ljusgrön stickad tröja din mamma har… Vet du var den kommer ifrån?

  Kajsa 2015-07-30 00:54:00 http://Www.getingedalen.se
  Svara
 • Hej floris!! Tänkte höra hur ofta er podd är planerad att komma ut? OBS. Ingen press såklart!! Men tycker det är så fett att ni tar plats med era vettiga åsikter och det är så rofyllt och skönt att lyssna på er <3 "handklappande emoji"

  Ellen 2015-07-29 19:56:10
  Svara
 • Så otroligt mysiga bilder! Men du, kan du inte lägga ut recept på smoothieskålen? :) Hur mycket av varje ingrediens använde du?

  Cornelia 2015-07-29 16:46:22
  Svara
 • vet att du har diskussionsämnen i kommentarsfälten ibland, och jag har ett förslag. Om familj. Jag har liksom ingen familjerelation som du, ingen av mina föräldrar har sagt att de älskar mig och vi hittar sällan på saker. Vi tjafsar ofta och är rätt trasiga på många plan. Och jag känner mig så ensam om det? Vill liksom höra och veta om det finns någon som har det som jag.

  N 2015-07-29 16:13:26
  Svara
 • Hur kommer det sig att du länkar till dina tidigare inlägg i varje inlägg? Tjänar du mer pengar på fler klick? då borde du vara multimiljonär vid det här laget!

  Hanna 2015-07-29 15:34:50
  Svara
 • Blir så avis när jag läser om hur fina förhållanden du har till dina päron <3

  Malin 2015-07-29 15:14:39
  Svara
 • men gud vad mysigt!

  Myhrans 2015-07-29 09:20:32 http://myhrans.devote.se
  Svara
 • alltså fyfan Flora, dör av all kärlek, shit vilket jävla supermys!!! + vill också ha ett så litet syskon, jag snor mest andras barn!

  beata 2015-07-29 09:00:36 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
 • You have a wonderful family and your mother is indeed beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena www.dressedwithsoul.com

  Rena 2015-07-29 07:19:55 http://Www.dressedwithsoul.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!