MIN FESTIVALPACKNING

I morgon är det ju dags för Way out West! Jag åker dit tillsammans med Metro och kommer jobba större delen av tiden, men förhoppningsvis blir det lite vanligt festivalhäng också. I skrivandes stund håller jag håller på att packa, så jag tänkte att ni kan få se vilka festivalkläder som jag stuvar ner i väskan.

IMG_1337

Min gröna jacka från Monki är ett av det mest välanvända plaggen i min garderob, den är så himla noppig och medtagen nu men jag älskar’n fortfarande. Den får agera lagom varmt plagg om kvällarna. Kameran ska såklart med – jag ska nämligen fota Street style för Metros räkning – och den får ligga i ryggsäcken från Sandqvist. Tröjan med barockmönstret är in case of emergency.

IMG_1334 copy

Det ska tydligen regna på lördag, så då får regnjackan från Rains hänga med. Deppigt. Skorna är från Nike och är de bekvämaste jag vet, och om det är något som är viktigt på festival så är det att ha sköna skor, för du står ju upp så himla himla länge. Lillkameran från Lumix tar jag med om kvällarna och den får bo i väskan från Monki.

IMG_1328

Här är en potentiell outfit som nog kan funka i 24-gradig värme. Kjol från Urban Outfitters, topp från Monki, solglasögon från Monokel och hatt från second hand. Hatt är så festivalfestligt tycker jag, men ganska osmidigt eftersom det skymmer folk i publiken + att folk alltid ska hålla på och prova. Vi får se hur jag gör.

IMG_1330

Min bejbigaste outfit är också den osmidigaste – har jag på mig detta får jag sitta med naken överkropp om jag springer och kissar i skogen. Men skitsamma. Baddräkten kommer från Nelly, shortsen är från second hand och skorna är från Birkenstock.

IMG_1332 copy

Här är en annan kjol-med-knappar-outfit. Linneskjortan är från Uniqlo och är så jäkla skön att ha på sig i värmen, kjolen är från Monki (japp halva min garderob kommer därifrån) och örhängena är köpta i London.

IMG_1333

En kvällsoutfit! Topp med korsad rygg från Monki, utsvängda byxor från Sanne Alexandra, halsband från Ur&Penn och Jane Kønig.

Vad tror du, funkar det? Eller har du några experttips?

Läs även: Festivalkläder.

Translation: What I’m wearing on the music festival Way out West in Gothenburg, that starts tomorrow.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • TIPS TIPS TIPS! Häromveckan hade jag baddräkt på mig, och det är så jäkla omständigt när man skall kissa.
  Så helt plötsligt sa pojken min, men bara dra den åt sidan då?! Sagt och gjort så drog jag den åt sidan och det fungerade PRIMA. Man får dra den en bit såklart och även se så det inte skvätter så mycket. värt att tilläga- jag vart inomhus och hade toalett under tiden men man kan ju säkert prova så man slipper kravla av sig den varje gång man skall kissa.

  Lina 2015-08-14 11:22:41
  Svara
 • Experttips: Du behöver inte ta av dig baddräkten när du ska kissa i skogen, dra bara grenen åt sidan…

  Li 2015-08-13 11:10:14
  Svara
 • alltså den där tröjan med blomtrycket från monki är ju skitsnygg. är den gammal? kikade efter den på deras hemsida, men hittade den inte :(

  Siri 2015-08-13 10:26:47
  Svara
 • Kommer bli superfint!

  Julia 2015-08-13 07:43:05
  Svara
 • Hej! Ville bara varna lite ang vädret. Enligt temperaturen är det varmt här i Gbg, det är liksom varmt i solen men vi har haft ganska kall bris senaste dagarna. Så du vet! Välkommen till Göteborg :))

  Andrea 2015-08-13 00:41:07
  Svara
 • Åh tack för utmärk festivalinspo :) Håller på att planerar kläder till en festival om ca två veckor, men har än så länge bara packat svart vita saker, vilket känns sådär. Hoppas du har det jättekul på wow :)

  Christina 2015-08-12 20:14:24 http://www.jinxedchrissie.blogspot.com
  Svara
 • Ser toppenfint ut tycker jag. En viktig sak är dock; öronproppar! Räknas kanske inte som kläder då, men bra att ha.
  Hoppas jag kanske ser dig på festivalen!

  Hannah 2015-08-12 17:36:08 http://bullehund.blogg.se
  Svara
 • brukar inte kommentera outfit-inlägg, men jäklar vad mycket snyggt! tror du kommer klara dig ypperligt. ska på festival i LA om två veckor och funderar på hur jag ska fixa sol + värme, men det löser väl sig det också. ha så himla kul på wow, är lite avundsjuk ändå!

  Linnéa 2015-08-12 17:21:40 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Att kissa med baddräkt går finemang om en bara drar trosdelen åt sidan när man hukar! :D
  Kram och ha det bäst!

  Nadja 2015-08-12 17:17:00
  Svara
 • Så mycket tjusigt!

  Maria Ekblad - bröllops & nyföddfotograf 2015-08-12 16:15:18 http://www.mariaekblad.se/blogg
  Svara
 • Apropå baddräkt och kisserier, så enligt en vän till familjen som tävlingssimmat så för man ju bara baddräkten åt sidan därnere när man kissar. Det tyckte hon var helt självklart, men jag har aldrig tänkt på det ens. Har testat, och det funkar ju, även om det känns rätt konstigt.

  S 2015-08-12 15:51:30
  Svara
 • You are very well equipped for the weekend!
  xx from Bavaria/Germany, Rena www.dressedwithsoul.com

  Rena 2015-08-12 14:19:43 http://Www.dressedwithsoul.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!