FANTASTISKA INLÄGG PÅ ANDRA BLOGGAR

20046459768_e9fd9be164_b

Sommaren är slut. Vi är slut. Allt är slut.
Julia delar med sig av sina anteckningar från den sorgligaste sommaren. Så himla starkt om hur det känns att göra slut.

bild

Badbody.

Christina skriver så jävla bra om hur hon tänker kring att bada.
”Jag vet att det är meningen att jag ska hata min kropp. Men jag gör det bara inte, och när du ser den guppa i insjön är den inte något politiskt laddat ställningstagande, den är inte vågad och den är inte modig. Det du ser på är bara lite ljummen hud i vatten.”

En fråga om genus.

Ida skriver om att uppfostra barn som barn och inte som pojke eller flicka.
”På samma sätt som vi aldrig skulle anta eller bestämma vilken favoritmat, favoritlåt eller favoritdjur vårt barn har skulle vi inte heller bestämma favoritfärg eller favoritlek.”

966ca9a6dd13fadcc8070064dbdb7e23_980x0_c_85_s_v4

Hemma och iväg igen och sypeppsbidrag.
Sara har liksom SYTT det här setet? Hur fint? Dör en liten plågsam död.

Sex är ingen rättighet.
Hej Blekk om att Amnesty har röstat igenom en avkriminalisering av sexköp, hallick- och bordellverksamhet:
”En sak jag alltid tänker på när man pratar om prostitution är det fokus som läggs på den som säljer sex. Men om ingen köper sex, så behövs ingen som säljer sex. Vi fokuserar så sällan på själva sexköparen att vi glömmer bort att detta inte är en naturlag, en handling som existerar oavsett vad – utan att det är ett aktivt val som görs av sexköparen.”

c9b467de94fe0dd138ab4001b82889e1_980x0_c_85_s_v4

Last 2 days in London.
Linn ser kickass ut i minikjol och kepa.

ladda ned

How to get through a sunday.
Frida skriver om sina bästa tips för att bota söndagsångesten.

3. 
Evelina, som ju skriver så förbannat bra, har publicerat en text igen. Älskar när hon uppdaterar bloggen.
”Jag trivs med mina rosdofter och med min lektyr. Sällan har jag tänkt att det kunde vara på ett annat sätt. Det är bara då, när jag vrider hela min kropp åt både höger och vänster för att nå med rosenkrämen som jag tänker att en annan ordning vore möjlig. (Och någon gång vore det väl trevligt om någon kunde få känna hur lena mina ben är och se hur jag alltid, utan undantag, matchar trosor med bh.)”

xxIMG_0895

6 AM everyday makeup.
Elin är tillbaka i bloggvärlden, med inriktning på smink! Så himla kul tycker jag. I inlägget ovan berättar hon om sitt vardagssmink i videoform.

Translation: Blog posts I’ve really enjoyed lately.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!