WAY OUT WEST, DAY 2. INTERVJUER, EN SOLDRÄNKT SLOTTSSKOG OCH BANANPIRENDANS

P1080098

Fredagen på WOW började såklart med frukost på hotellet. Jag brukar alltid ta ett varv innan jag börjar lassa på mat, för att se vad som finns på de olika stationerna och hur en kan kombinera dem (japp jag är självutnämnt frukostproffs). Att hälla upp smoothien i en skål och toppa med müsli är ett fiffigt sätt,  eller att uppgradera havregrynsgröten med havremjölk och jordnötssmör från vegankylen. Varsågod för tips. Den här morgonen blev det gröt med soyghurt, granola och banan, kaffe, frukt samt äggröra på surdegsbröd med picklad gurka och soltorkade tomater. Nom nom nom.

DSC_6525

Sedan hängde jag på hotellrummet halva dagen. Redigerade Street style-bilder, bloggade, pillade mig i naveln och plattade håret. Mot eftermiddagen mötte jag upp Siri för att intervjua Galantis på Naturhistoriska museet. En (full? påtänd? excentrisk?) kille tyckte att det var absolut nödvändigt att vi skulle titta på blåvalen så då kutade vi efter honom in i kulvertarna. Han kröp ihop som en liten boll och sa ”nu får jag plats i valens aorta” och berättade att det var så många som brukade ha sex inuti valen så att museet varit tvungen att stänga igen den.

wow

Sedan sprang jag till festivalområdet, öppnade strupen och svepte en öl. Jennifer fick agera Street style-objekt. Mycket stilig.

DSC_6592

Träffade bästa Hedvig,

DSC_6583

och dessa gulliga och glittriga.

DSC_6590

Vi halvlyssnade på Tyler the Creator på avstånd. Bäst var när han tog av sig tröjan.

DSC_6585

Här berättas det om en stel Nöjesguidenfest där ett vipbord hade placerats mitt i lokalen så att alla vanliga gäster hade tvingats dansa och dricka sin öl bredvid dem och känna sig som lite sämre människor. Jag lyssnar ivrigt.

DSC_6584

Blev glad när Hanna berättade att de hade hetsdansat för att göra uppror.

DSC_6568

Festivaler är inte min topp tre bästa saker i världen. Jag får lite panik på alla människor, på alla viljor (jag måste kissa/jag måste äta/jag vill dricka öl/jag vill dansa till Kygo), på att stå upp en hel dag och att se band som jag aldrig ens hört talas om. Men det finns glimtar då jag känner total njutning. Detta var nog en sån glimt.

DSC_6556

Efter att jag intervjuat Noonie Bao så hängde jag lite med Freja, William och Ebba. 

DSC_6552

Daniel hade tydligen köpt på sig en mindre dryckeskyl.

DSC_6550

Sedan vi Lauryn Hill.  Hon var chefig och arg och såklart jäkligt grym.

IMG_1400

Efter att jag druckit öl med Johanna, Alice, Felix och Sam (och Hanna en liten stund!) och pratat om diverse ragg och boyfriends så tog vi bussen till Bananpiren för att se Urban Cone och Jonathan Johansson.

Vi åt hamburgare med pulled oumph, stampade i golvet och kippade efter andan. Här är en bild som jag skickade till Sara för att förklara hur lång kö det var. Spelningarna var hur som helst meget meget bra men sen blev jag återigen pangtrött. Vid tretiden tog vi vagnen in mot stadskärnan igen. Jag somnade mot Felix axel och så var den fredagen slutt.

WAY OUT WEST DAY 1.

Translation: Friday on the Way Out West festival. I did a couple of interviews, drank beer and listened to Lauryn Hill, Urban Cone and Jonathan Johansson. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • TACK för att du berättar att du lätt får ångest av festivaler. Blev så jävla stressad av att försöka fixa ihop kompisgäng osv. Tack för att man kan relatera <3

  Johanna 2015-08-20 12:34:32
  Svara
 • Såå typiskt Nöjesguiden, hehe. Så befriande att du inte är en av dom vid vippen. Så befriande att du inte förskönar saker- det är då du blir fin på riktigt, tycker jag. Och så mycket mer intressant.

  Emilia 2015-08-19 10:05:14
  Svara
 • ser himla fint ut hörru, ska du gå på popaganda i stockholm måntro? :)

  ps. din hy ser så flawless ut. kan du inte ge oss en acnatac-update? började själv använda det för ca 1,5 vecka sedan och än så länge händer inget; min hy är torr och röd och finnig. var det jobbigt för dig de första veckorna? :(

  ebba 2015-08-18 22:51:48
  Svara
 • Hallå flora å alla vegos å matintresserade etc. Vill tipsa om ett event nästa lör! MATOLOGI . Sök på fb :

  https://m.facebook.com/events/1032519943433993

  Matologi.nu

  Marika 2015-08-18 21:54:36
  Svara
 • Kan verkligen relatera till hur himla bökigt det blir med många olika viljor, var själv på WoW med ett stort gäng och det slutade förstås med att vi gick två och två ändå, hehe…

  Alva 2015-08-18 21:32:43
  Svara
 • hej, tänkte bara undra: såg dina vimmelbilder i Metro och var inte flera av dina vänner med på dessa? Och din pojkvän? Känns det inte lite märkligt att uppmärksamma dem som är med i din blogg jämt när det finns HUR många som helst med snygg stil på wow?
  Var det av lathet eller varför blev det så?

  Hanna p 2015-08-18 17:38:32
  Svara
 • Hahaha, hetsdansen kring vipbordet! <3

  Klara 2015-08-18 17:23:09 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Hehe jag tror han heter Tyler the Creator! Men jag gillar ditt spinn på hans namn bättre! <3

  Emmy 2015-08-18 15:02:49
  Svara
 • Creator

  Anna 2015-08-18 14:10:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!