VAD JAG SKA GÖRA FÖR ATT FÖRLÄNGA SOMMAREN

Vi har äntrat augustis andra halva, och snart är det september. Gulp. Här kommer min lista på saker jag vill göra innan luften blir sval och löven börjar gulna på träden. Obligations och planer blandat med drömmar och visioner.

DSC_6758DSC_0313 DSC_0031 DSC_3228

– Bada minst ett par gånger till. I Karlbergskanalen, i Vinterviken eller i havet vid min mammas hus.
– Dansa på Trädgården.
– Äta frukost på en uteservering i solen.

DSC_3591

– Ta med middagen ut i parken.
– Gå barbent så länge det bara går.
– Tälta med Kajsa, Jakob och Felix.

DSC_2954

– Köpa somriga ögonskuggor i klara färger.
– Inreda ateljén och börja jobba därifrån.
– Ta en AW med Frida i kvällssolen.

DSC_6202

– Ha fönstren på vid gavel när vi äter middag.
– Göra klart femtioelva illustrationer.
– Ta kvällspromenader längs med Kungsholmsstrand.

DSC_4868

– Äta smörstekta kantareller på rostat bröd.
– Åka på utflykt med min lillasyster.
– Spela in en webbtv-grej med Metro.

DSC_4665

– Äta jordgubbar till efterrätt i mammas växthus.
– Gå på stan med ovannämnda person. Handla kläder på Biblioteksgatan och äta lunch i eftermiddagssol.
– Åka till Akademibokhandeln med farmor och stå och välja bland böckerna länge, länge.

DSC_1395

– Äta färskpotatis. Helst i en sallad med senapsdressing och rädisor.
– Dricka prosecco i Ivar Los park.
– Skriva ett gäng artiklar.

DSC_2328

– Åka till Hälsingland en sväng med Jaana och Yrsa. Dricka rödvin, ta promenader och skriva skriva skriva.
– Hänga i Mys nya lya.
– Umgås med Felix familj i ett lummigt Enskede.

DSC_3209

Vad ska ni göra?

Translation: What I’m doing this last part of the summer. What are your plans? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Så härligt inlägg!

  Tuva 2015-08-23 21:45:21 http://www.tanttuva.se
  Svara
 • om sommaren lyckas hålla i sig kvar i sverige ända till slutet av september och början av oktober ska jag cykla barbent på cykelvägar, dricka vin på altanen med fönstren vidöppna, äta frukost i farmors växthus, göra äppelmos och njuta av löpturer i skogen.
  och varför då?
  jag har bestämt mig för att avsluta det här äventyret på andra sidan atlanten för min egen skull. jag slängde mig ut och gjorde något utanför min comfort zone men det var helt enkelt inte för mig och sverige? jag l ä n g t a r efter dig.

  elin 2015-08-21 16:28:49 http://elinuden.blogg.se
  Svara
 • äta mer glass. ha premiärbad i havet för iår. förhoppningsvis få vara mer med honom fast det är för många mil emellan oss. gå promenader i det där magiska kvällsljuset som bara är när det är varken sommar eller höst. vara livrädd och aspepp på framtiden såhär efter studenten, arbetslös & ovetandes. dricka vin med de människor som jag vill hålla kvar i mitt liv så länge det går.

  Ida 2015-08-21 14:00:17
  Svara
 • älskar sådana här listor även om jag, när jag läser din, tänker shiiit vad socialt.. och blir alldeles MATT.
  jag tänkte nog mest försöka göra följande enkla saker i augusti-september: äta mer glass utomhus, bada åtminstone en gång till, äta take-away pizza och käka denna vid havet, inta några måltider på vår innergård (har personligen varit KASS på att äta utomhus i sommar, ledsamt), springa i kvällssolen, och sist men inte minst: PEPPA HÖSTEN SÅ JEFVLA MKT <3 bästa tiden. http://singmyspring.blogspot.com

  elise 2015-08-20 11:26:26 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Alltså, så fint med såna här listor! Själva ska jag: äta mycket gelato i västra hamnen, gå lite mer på Malmöfestivalen, ha en muntlig tenta i en muntlig tyskakurs, börja förskollärarprogrammet i Malmö, fira mammas 50-årsdag med överraskningsfest, åka fram och tillbaka till Falkenberg minst en gång till, dricka mycket smoothie på färsk frukt från torget och njuta av att det fortfarande är varmt tills det inte är det längre. Och kanske, kanske köpa en höstjacka och en halsduk eller så.

  Beatrice 2015-08-20 10:23:48 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Flora!
  Jättejättekul att stöta på dig i natten efter åtta år. Hoppas du inte är lika bakis som jag!
  KRAM på dig, vi ses igen tror jag.
  /Ellen

  ellen 2015-08-20 09:21:48 http://Rekis
  Svara
 • Dina bilder är så himla fina.

  Ebba 2015-08-20 09:17:37 http://elephantroom.blogg.se
  Svara
 • Dina bilder är helt fantastiska Flora!

  Josefin 2015-08-20 08:00:59 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Vilken fin lista! Ta med middag ut i parken låter urmysigt. Jag har börjat plugga, så min månad kommer vara fylld av en massa kul aktiviteter både utomhus och inomhus. Mer bestämt VAD för aktiviteter vet jag knappt själv, hehe.

  Klara 2015-08-20 07:43:26 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Inte bada i vinterviken;) Som inföding i trakten kan jag hälsa att det är ett av dom ställen i stockholm där högst halter av skit uppmäts i marken. Troligtvis pga gamla nobelfabriken. Men anars fortsätta ta cykeln överallt så mycket jag kan. Inte glömma att gå ut. Äta glass.

  Hanna 2015-08-20 07:16:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!