POPAGANDA FÖR SEX ÅR SEDAN OCH FÖR ETT ÅR SEDAN

Idag är det dags för Popaganda! Jag har varit där två gånger förut. Vi kikar.

1

Dels 2009, bara några dagar efter att jag börjat ettan på gymnasiet.  Som caption till den här bilden skrev jag ”Längst fram på Steve Aoki med Cornelia från klassen! Så himla fin tjej.” Hon skulle senare bli min gymnasiebästis, men det visste jag inte än.

popaganda

Jag var så himla euforisk den helgen. Sprang runt på festivalområdet mellan gamla barndomsvänner och nya klassisar, hånglade med min dåvarande pojkvän och hoppdansade till alla band som jag älskade då (Lykke li, Florence Valentin och MGMT). Minns att typ fem kompisar plankade in med samma armband, som gick att lirka av handleden. Hörni, det var ändå rätt härligt att vara femton.

DSC_3089

Förra året såg jag ut såhär. Tycker om den här outfiten.

popa

Första festivaldagen gick bort eftersom jag var så himla himla ledsen. Satt och grät på en trottoarkant och ville inget heller än att ligga i sängen och äta glass. Så så fick det bli.

popaganda 2014

Men andra festivaldagen var mycket fin! Drack öl, dansade till First Aid Kit och Veronica Maggio och hånglade. Massor.

Idag ska jag jobba lite på förmiddagen, men sen så! Sen blir det dans! Hoppas vi ses där <3

Translation: Popaganda music festival in 2009 and 2014. I’m going there this weekend to drick lots of beer and dance my feet off. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Gud vad jag älskar outfiten från förra året!! Speciellt jackan, så himla galet fin ju!!
  Kram<3

  Emelie 2015-08-30 21:29:49 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
 • Åh har precis lyssnat på er podcast (för övrigt den första jag någonsin lyssnat på) och båda avsnitten var så bra!! nu letar jag maniskt upp andra podcaster att lyssna på innan ert nästa avsnitt kommer. Hoppas på mer problematiserande av relationer i framtiden :)

  Linda 2015-08-29 21:09:41
  Svara
 • Hej Flora!
  Tack för en superfin blogg! Jag besöker dig minst två ggr/dag! :)
  Jag har en fråga som inte rör det här inlägget, men som jag gärna skulle vilja att just du svarade på. Det är nämligen så att jag pysslar en hel del med illustrationer. Har hittills endast bekantat mig med akrylfärg på duk, men nu är det alltså illustrationer på papper som gäller. Och jag tycker att de behöver färgläggas, och tänker mig akvarell. Du gör så fantastiskt fina saker, så jag undrar om du kan komma med lite nybörjartips för en sådan som mig? Hur får man färgerna så jämna? Vilken typ av papper använder du? Har du kladdpapper att blanda färgen på, osv? Tell me everything! :)

  Vore väldigt fint om du ville dela med dig av dina kunskaper om det här!
  Kramar!
  Elon

  Elon 2015-08-29 17:25:09
  Svara
 • alltsa den harfargen du hade forra aret ar MAGISKT <33 precis den jag vill ha. dor

  daniella i edinburgh 2015-08-28 19:17:00 http://forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • Hej fina Flora!! Vill bara säga att din blogg har verkligen varit ON TOP det senaste!!! Underbara och påhittiga inlägg som det verkligen syns att du lagt ner mycket tanke och tid på!
  Mvh uppdaterar din blogg säkert 4 gånger dagligen och får lyckorus när det är ett nytt inlägg!
  PS. Du är så sabla vacker. DS.

  Olivia 2015-08-28 11:49:46
  Svara
 • Wish you will have only happy days on the festival of this year!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2015-08-28 08:27:11 http://www.dressedwithsoul.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!