Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LUNCH BOWL MED ÄRTBIFFAR OCH NEKTARIN

DSC_6948

När klockan slår 12 på vardagarna så äter jag lunch. Likadant varje dag. Just den här dagen blev det ärtbiffar efter Sandras recept (men jag hade vetemjöl i stället för kokosmjöl och basilika i stället för mynta), mathavre, bladspenat, selleri, nektarin, avokado, fetaost och rostade mandlar. Plus myntablad på toppen. Tipsar verkligen om biffarna. Billiga och very much tasty.

ärtbiffar

För mig handlar fenomenet lunch bowl om att göra en matig sallad utav de rester som finns i kylen. Jag är alltid ute efter något knaprigt (i detta fall nötter och selleri), något mjukt (avokado och fetaost) och förstås något som är ordentligt mättande (mathavre och ärtbiffar). Men mitt bästa knep är att tillföra något sött, som i detta fall en nektarin. Love that shit.

Fler smarriga sallader:
Den bästa sommarsalladen med nektarin och halloumi
Vattenmelonsallad med fetaost

Fler vegobiffar:
The Very Hungry Burger
Rödbetsbiffar
Quinoabiffar

Translation: A lunch bowl I made the other day, with green pea patties and nectarine, amongst other things.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Ser så sjukt gott ut! Ska göra detta asap. <3
    Vad består dressingen av förresten?

    Alice 2015-09-01 18:37:09 http://alic3.devote.se
    Svara
  • åh tacktacktacktack för det tipset, ser alldeles fab ut.

    Ellinor 2015-08-31 21:57:55
    Svara
  • Gud så fräscht det såg ut!

    Nu är mitt jobb för modetidningen Damernas Värld ute i butik! :D In och kika på bloggen för bilder!! Ha en fantastisk kväll kära du! ♥

    Moa 2015-08-31 19:54:17 http://moalm.devote.se
    Svara
  • åh tänker också alltid i konsistenser när jag väljer mat! en mix av knaprigt och mjukt är svinviktigt, hatar när mat inte har nåågon konsistens alls? http://singmyspring.blogspot.com

    elise 2015-08-31 19:27:52 http://singmyspring.blogspot.com
    Svara
  • Jag håller med dig! Tycker det är så mycket roligare att käka en blandning av allt man gillar o inte bara en rätt. När nån frågar vad man har i matlådan man ba hehehe lite allt möjligt du då? -Korv och mos, typ.
    Tack för att du hejjar veganmat och visar upp så snygga bilder och recept på schysst käk!

    Amanda 2015-08-31 19:16:58
    Svara
  • Åh vad gott, och fräscht. Känner att jag behöver lite vitaminer efter de första veckorna här i USA som mest bestått av nachos, pommes och quesadillas (svingott ifs men ja…). Ingredienser till detta åker direkt upp på veckans inköpslista!

    Linnéa 2015-08-31 18:11:05 http://berglundlinnea.wordpress.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!