HEJ FRÅN EN BUSS

Processed with VSCOcam with q5 preset

Hej kamrater! I skrivandes stund sitter jag på bussen på väg till Hälsingland med dessa queens. Vi skulle egentligen åka igår kväll men jag drabbades av illamåendet och febern från helvetet, så vi fick skjuta upp det.

Processed with VSCOcam with q5 preset

Jag är fortfarande febrig och dåsig men Yrsa och Jaana har lovat att bära mig i kungastol från busshållplatsen så det går nog bra ändå.

Processed with VSCOcam with q5 preset

Syftet med resan är, förutom eminent häng såklart, att skriva. Nu råkar min hjärna vara så mosig att jag knappt orkar författa detta blogginlägg, men vi stannar tills på torsdag så förhoppningsvis får jag skrivro åtminstone en av dagarna. I övrigt ska vi dricka bubbel, promenixa, laga goda middagar och klappa på fåren. Fifan vad mysigt.

Translation: I’m on my way to Hälsingland with Yrsa and Jaana. I have a fever but that’s okay, because I get to spend three days with these two. We will (hopefully) get som writing done, but also: take long walks, drink wine and make dinner to one another 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • kämpa på!! du är grym!! puss och kram!

    id 2015-09-08 11:59:28
    Svara
  • Men alltså åh vad mysigt och fint det låter! Min mamma och pappa har ett sommarställe vid havet utanför gävle och jag ör så sugen att åka dit några dagar i höst och blogga, lukta på havet och elda i vedspis.

    Fredrikapåvinden 2015-09-08 11:06:08 http://Fredrikapavinden.com
    Svara
  • låter som en jäkla skön break från vardagen! krya krya & ha det mys!

    ISA 2015-09-07 23:30:29 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Åh vad lyxigt att kunna åka iväg några dagar mitt i veckan bara sådär. Att kunna jobba på distans och hänga med vänner/vara på landet samtidigt. SÅ LYRRIGT. NJUT! <3

    Claudia 2015-09-07 22:32:41
    Svara
  • Vilket fint par!! Eller ok nu hoppade jag till conclusions. Men de var väldigt fina ihop hehe.

    Puss!!<3

    Sofia 2015-09-07 21:03:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!