Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HÖSTLISTAN

1. Vad är det bästa med hösten?

Den svala luften innanför bröstkorgen, kastanjerna som snabbt hamnar i alla jackfickor, rönnbär, mjuka halsdukar, middagar och flackande stearinljus. Men kanske främst varmduschen av kreativitet som liksom sköljer över en.

DSC_7333

2. Vad kommer du äta i höst?

Stockholmshösten: Kantarelltoast, äppelmos och sötpotatissoppa.
San Francisco-hösten: Heirloomtomater. Dör.

Untitled-3

3. Vad kommer du dricka i höst?

Kardemummakaffe och bubbel.

IMG_3063

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

Gissar på det här mjukissetet. Och min nya hatt.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?

Just nu är jag på väg hem från Hälsingland efter en liten skrivresa, men vanligtvis så jobbar jag ju med bloggen, målar akvarell, pillar mig i naveln och fikar upp alla mina pengar. Dessutom: Räknar ner dagarna till USA (31. HERREJÄVLAR).

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Jag var i Kalifornien på min storebrors bröllop. Det var den drömmigaste resan jag någonsin gjort och såg ut lite såhär:

DSC_5175DSC_44216ed909ac7e2df51c0809288ed36b75e8_980x0_c_85_ns_v4cc4d0ca6839023a8ba7405d7c7c420d6_980x0_c_85_ns_v4

7. Vad läser du?

I Know Why the Caged Birds Sings av Maya Angelou. Månadens bokklubbsbok närmare bestämt.

8. Vad tittar du på?

Vi har precis avslutat Mad Men (OH MY GOD ÄLSKARRRRRR PEGGY OCH ÄLSKAR HUR DET SLUTADE), så nu blir det nog en tv-seriepaus ett tag. Vill maxa mina septemberkvällar med kompishäng och Felixhångel.

DSC_7278

9. Vad var bäst med sommaren?

Jag, Felix, Kajsa och Jakob hade det så jävla mysigt i Visby.

10. Vad har du för höstplaner?

Att göra klart ett stort illustrationsjobb, åka till New York med min familj och sedan ta mitt pick och pack och bege mig till San Francisco i tre månader. Där ska jag skriva som en jäkla dåre. Är så peppad och nervös att jag inte riktigt vet vad som är vad.

DSC_3262

Lista från Sofia.

Translation: A list about the fall. Translate it by hitting the translate button below the header.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • ASSÅ GUUUD. var är mjukissetet från? behöver ett i mitt life.

  ELIN BERLIN 2015-09-15 12:03:33 http://www.1nightinberlin.blogspot.com
  Svara
 • Men alltså ja!!! Visst slutade Mad Men bra!? Jag och min pojkvän håller på att kolla om alla avsnitt men har typ två kvar, vill inte att det ska ta slut igen! :(

  Lisen 2015-09-12 09:34:46 http://www.absolutlisen.se
  Svara
 • åh, den boken leste vi akkurat i min bokklubb også! Maya angelou<3

  Karoline 2015-09-11 14:58:53
  Svara
 • Alltså dina höstplaner låter så härliga. Framförallt San Fransisco. Det hade varit kul att läsa lite om hur du förbereder dig inför resan (om du gör det det vill säga).

  Mia 2015-09-10 21:21:19 http://majorfields.wordpress.com
  Svara
 • alltså. är så beundrad och fascinerad av dig för att du orkar/hinner/vill göra så mycket. du lagar fantastisk vegetarisk mat, träffar kompisar och har intressanta diskussioner, läser böcker och tittar serier och är kreativ i skrivande och illustrerande. jag FÖRSTÅR att mycket av detta ingår i ditt jobb som bloggare vilket är helt fantastiskt ju. men kan inte låta bli att vara avundsjuk på dig för att du verkar ha sån energi, kan du berätta hur du gör eller om du har några tips? jag brukar oftast bara självdö i sängen efter en dag i skolan, jag har så svårt att testa den där nya maträtten eller att sätta mig och måla även fast jag ju vill. hänger du med? känner du aldrig så? aja älskar ju dig o din blogg om det ännu inte framkommit!!!

  m 2015-09-10 20:21:18
  Svara
 • Åh molnen i Kalefonien <3 <3
  Hörde i er podcast att du lyssnar på mycket roddar nu när du illustrerar. Skulle du kunna ge lite tips? <3
  Kram o tack för bästa bästa bloggen!

  Agnes 2015-09-10 19:25:34 http://agnesbox.devote.se
  Svara
 • Åh så kul att du kommer hit! Visar dig gärna runt bland brunchställen, promenadstråk och barer (eller helt andra ställen) om du vill.

  Linnéa 2015-09-10 17:40:56 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Hej Flora! Jag måste bara slänga in en kommentar angående den superfina, röda setet från Monki! Byxorna var slut på internet, så ringde mitt närmsta Monki för att be dom lägga undan ett par. Överdelen fanns dock kvar, men måste bara prova hur den är i storlek? Ligger nämligen dunderförkyld här hemma och orkar inte pallra mig ner på stan, men är så rädd att den tar slut snart! Jag ligger vanligtvis alltid mellan S och M, men det är väl min byst som brukar bestämma hehe.. Så hur skulle du säga att den är i storleken? :))

  Ida 2015-09-10 15:26:43
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Jag skulle säga att den är ”normal” i storleken. Men tyget är mjukt och stretchigt så jag tror att du kan ha S :) Den spänner inte så mkt över bysten liksom. Kram!

   Flora Wiström 2015-09-15 11:22:31
   Svara
 • Och alla härliga, mustiga färger! Hösten är den vackraste årstiden tycker jag!

  Christian 2015-09-10 15:23:03 http:/stabil.blogg.se
  Svara
 • Åh, så kul att du ska dit!

  Madson 2015-09-10 14:16:51 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • så avundsjuk på USA-resan!! http://singmyspring.blogspot.com

  elise 2015-09-10 14:14:39 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Åh, din höst verkar bli så spännande. Ska bli sååå kul att få ”hänga med” till San Fran. Själv ska jag spendera hösten med att plugga till bagare/konditor och äta löjliga mängder soppa med pannkakor. :D

  linda 2015-09-10 13:23:50
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!