Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRUKOSTDEJTER, SMÅSYSKON, HAMBURGARE OCH CHAMPAGNE.

Vi kikar lite på hur min torsdag och fredag såg ut förra veckan.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Vid lunchtid tog jag med mig två portioner Hellmanshamburgare till ateljén. En till mig och en till Frida. Vi gjorde i ordning vårt rum ytterligare litegrann och tog dessa bilder.

eloise

På eftermiddagen åkte jag ut till Orminge för att fika med min pappa, hans tjej och mina syskon. Alltså jag är så tokig i den här lilla plutten. Hon har precis börjat på förskolan och pratar intensivt om saker vi inte förstår, luktar sand och har skitiga, gulliga händer. Hon var fast bestämd med att hon skulle sitta i mitt knä och hålla min hand. <3

Sedan gick jag till tandläkaren. Inga hål! Prisa gudarna!

felli

Efteråt sprang jag in i mamma på Coop, så vi hängde lite medan hon packade ner äggkartonger och tomater i kundvagnen. Sedan åkte jag in till stan och mötte upp den här personen.

Processed with VSCOcam with e6 preset

Vi gick på öppningsfesten av Phils Burgers nya restaurang, drack champagne och åt halloumiburgare. Nom.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Sedan gick vi fnissande hemåt och tittade på Mad Men i sängen.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Nu hoppar vi till dagen därpå, fredagen. På morgonen åkte jag söderut för att komma hem till My. Kolla vilken strålande väggmålning som finns alldeles utanför henne. Where the wild things are, som mamma brukade läsa för mig när jag var liten. Och filmen är ju också förjäkla fin.

my

Här är hon, min My. Vi hade massor av viktiga saker att prata igenom. Älskar hur stormiga och starka vi är.

Processed with VSCOcam with e8 preset

Jag gjorde finfrukost och så kramade vi om varandra hårt hårt hårt.

Processed with VSCOcam with e6 preset

Sedan åkte jag ut till Hägersten. Jag klev av i Midsommarkransen och promenerade bort till Örnsberg, där ateljén ligger. Dessa kvarter är så fina så att det inte är klokt.

Processed with VSCOcam with e8 preset

Och så målade jag en bordskiva och ett hyllsystem, innan klockan blev sjutton och jag åkte hem till Sarah. Jag, Myran, Sarah och hennes pappa Mohammad satt vid köksbordet i sex timmar och pratade om LIVET. Det var en vacker kväll.

Translation: My thursday and friday last week. Hamburgers, siblings, breakfast dates and champagne.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • alltså jag döööööööör vad söt din lillasyster är, gosunge!!

  isabelle 2015-09-14 07:52:32 http://isabelleburlin.devote.se
  Svara
 • Älskar den där målningen :) Precis utanför mig med :)

  Charlotte - Storiesbyme.se 2015-09-12 20:02:53 http://storiesbyme.se
  Svara
 • Sjukligt snyGGGGGG

  Nike 2015-09-11 19:30:59
  Svara
 • ja läppstiftet på sista??!?!? så snygg florpan

  m 2015-09-11 16:53:42
  Svara
 • Alltsååå vill ha den där väggmålningen i mitt rum typ, gud vad fin!

  Madson 2015-09-11 15:51:26 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • hej fina flora. du är så himla bra och vill inte verka jobbig eller krävande på något sätt. Men detta är en så viktigt grej för mig; precis som erika redan skrivit så skulle det betyda så mycket om du skrev förskola istället för dagis. jag utbildar mig själv till förskollärare och kommer precis som alla andra sorters lärare få en lärarlegitimation när jag är färdigutbildad. att kalla förskola för dagis eller oss för dagisfröknar är ett sätt av att avprofissionalisera vårt yrke. Jag läser inte 3,5 på på universitetet för att bli dagisfröken. Jag blir förskollärare. förstår att man kanske inte har koll på sådant om man inte är i branschen. men samtidigt är det tröttsamt att bara för att vi är en väldigt kvinnodominerad bransch så måste man hela tiden försvara sig själv och sin profession. Läroplanen har funnits sen 1998 och verksamheten är inget daghem, utan ytterst pedagogisk idag! Tack annars för dina kloka tankar och reflektioner. Älskar dig blogg.

  Lisa 2015-09-11 13:21:10
  Svara
 • Snälla snälla säg inte dagis! Det har hetat förskola sedan 1998 när förskolan fick en egen läroplan, dagis fanns innan det men det var något annat! Sorry att jag märker ord, men förskollärare är ett kvinnodominerat lågstatusyrke trots en hög pedagogutbildning och därför vore det fint om det åtminstone kunde benämnas vid rätt namn. Det har som sagt hetat förskola i snart 20 år :)

  erika 2015-09-11 11:52:58 http://www.sparvel.webblogg.se
  Svara
 • Åh snälla Flora kan du svara på var i stan den där väggmålningen finns??

  Pex 2015-09-11 10:27:08
  Svara
 • läppstiftet på sista bilden, varifrån?! snyggt!!

  Cecilia 2015-09-11 09:12:58
  Svara
 • Har din familj flyttat till Sverige nu?

  Och PS. Kan du snälla inte göra så att man slipper skriva in sin info varje gång? Blir så tråkigt att kommentera då. :(

  Daniella in Edinburgh 2015-09-11 09:06:12 http://Forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • asså sista bilden!!! Alla bilder men främst sista, så snygg!!! Både du och bilden!!!

  Tove 2015-09-11 08:23:01
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!