Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

OF COURSE I AM NOT WORRIED ABOUT INTIMIDATING MEN. THE TYPE OF MAN WHO WOULD BE INTIMIDATED BY ME IS EXACTLY THE TYPE OF MAN I HAVE NO INTEREST IN.

Hej era underbaringar. Hoppas att helgen har (och är) snäll mot er. Eftersom min dator är på lagning så får jag pynta bloggen med lite mobilbilder. Häng mä.

fläta

Såhär såg jag ut häromdagen när jag poserade STENHÅRT med plutiga läppar a la 2008.

Hevin, Babel Deli

Samma dag åt jag lunch på Babel Deli med den här pärlan. Hevin. Vi pratade om sorg och klass och bostadsdrömmar. Det var väldigt fint.

Babel Deli

Jag tog den veganska tallriken som är en jäkla dröm. Röror, vindolmar, sötpotatis, rödbetsbollar, kronärstskocka osv osv. Typ det godaste jag kan tänka mig. Ät där eller var en fyrkant.

Midsommarkransen

En annan dag så promenerade jag i Midsommarkransen (söder om Sthlm) med min pojkvän Felix. Vi köpte thaimat på hörnet och satte oss i en park och pratade om våra största drömmar och detta jobbiga faktum: Att vara tjugonågonting är en ständig kamp mellan rastlösheten och längtan efter stadga och trygghet.

Sandsborg

Det här trädet fotar jag kanske lite väl ofta men KOLLA på det. Så fint och seriefigursaktigt.

Refugees Welcome

Puss och hej vi hörs snart!

Rubrikscitat av Chimamanda Gnozi Adichie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Att vara tjugonågonting är en ständig kamp mellan rastlösheten och längtan efter stadga och trygghet.
  Fyfan va sant, tackar för insikten!

  Frida 2015-10-03 15:09:23
  Svara
 • Ät där eller var en fyrkant!!! Skrattade rakt ut! <3

  Lisen 2015-09-29 19:28:02 http://www.absolutlisen.se
  Svara
 • Har du varit inne på dunkedesign i midsommarkransen? TIPS annars, mina vänner äger butiken ovh säljer inredning och knäppa grejer från hela världen!

  Tess 2015-09-28 15:36:20 http://Tessb.devote.se
  Svara
 • Hej Flora!
  Om du inte redan sett den så vill jag tipsa om en väldigt intressant och viktig dokumentär som fokuserar på de miljöproblem som boskapsuppfödande ställer till med. Cowspiracy: The Sustainability Secret heter den och finns på Netflix och på denna adress: www.cowspiracy.com

  Puss och kram
  /Jenny

  Jenny 2015-09-28 11:14:01 http://www.cowspiracy.com
  Svara
 • Kommenterade för ett tag sen om störig reklam som poppade upp över hela sidan när jag läste på mobilen (sry för gnällig), men nu verkar det vara åtgärdat, hurra! way to go, mkt bra, praise osv

  sophie 2015-09-28 10:22:57
  Svara
 • Och jag närmar mig 26, herregud snart 30 och jag undrar om man slutar befinna sig ”mittemellan” sen, när 20nånting är förbi..? Svårt att föreställa mig ett stadigt liv utan rastlösheten och jag kan inte bestämma mig om det grämer mig eller inte…. :} tack för dina ord om hur det är att vara människa, fina fina Flora!

  A 2015-09-28 08:04:11
  Svara
 • Du verkar vara så himla himla fin person! ville bara säga det :)

  ISA 2015-09-27 23:45:45 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • ”Att vara tjugonågonting är en ständig kamp mellan rastlösheten och längtan efter stadga och trygghet.” SÅ sant

  Sofia 2015-09-27 23:36:53
  Svara
 • Åh blev så glad när jag såg trädet att jag blev tvungen att prinstscreena. Det lilla trädet passerar jag alltid på vägen hem, men eftersom jag har bott i USA sen en månad tillbaka var det så länge sen jag såg det <3

  Eleonor 2015-09-27 21:55:17
  Svara
 • FINT lättstift (och fin du, förstås)! Var har du köpt det och vad heter det?

  Tiffany Östlund 2015-09-27 20:32:30 http://camelhoe.blogg.se
  Svara
 • Hej Flora. Har läst din blogg till och från i några år. Igår, tidigt på morgonen, när jag höll på att öppna på bageriet där jag jobbar varje lördag, såg jag plötsligt dig och Felix promenera förbi. Ville bara lämna en kommentar och säga att ni verkar vara himla mysiga och fina. Harmoniskt och kärleksfullt såg det ut när ni gick där hand i hand. Ta hand om er! Kram

  Julia 2015-09-27 16:50:06
  Svara
 • ”… och detta jobbiga faktum: Att vara tjugonågonting är en ständig kamp mellan rastlösheten och längtan efter stadga och trygghet.”
  Herregud! Det är ju precis så det är. Det är precis det som river i mig nu… Har inte riktigt kunnat sätta ord på det själv bara.
  Mvh /snart 23 och mittemellan allt.

  Madicken 2015-09-27 13:10:41
  Svara
 • Ah, vad gott det ser ut, älskar mat med små olika röror och grönsaker! <3

  Agnes 2015-09-27 13:05:28 http://agnesbox.devote.se
  Svara
 • Intressant det där med att vara 20-nånting… är som en förlängd trotsålder för de lyckliga som haft en trygg uppväxt: ena delen av en vägrar återvända till det trygga, stadgade livet medan den andra delen bara längtar tillbaka till det.

  Rebecka 2015-09-27 10:32:00
  Svara
 • I love simple, easy posts like this! :) x

  Daria 2015-09-27 09:31:35 http://www.dotdaria.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!