Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SVART / GULD

DSC_9766

Jag har blivit med dator igen! Prisa gudarna! Det firar vi med några bilder som Frida knäppte på mig igår på ateljén, strax innan inspelningen av vårt kommande poddavsnitt. Ni hittar avsnittet i er podcastapp (sök på Flora & Frida) på måndag. Tårar utlovas.

SVARTGULD

Jag hade i alla fall på mig jeans från Dr Denim, en tröja från Twist & Tango som jag fick av mamma i födelsedagspresent, Dr Martens och smycken från Guldfynd.

SVARTVIT

Jag bär väldigt sällan örhängen (dessa är i guld dessutom, bär nästan uteslutande smycken i silver), men när jag väl gör det så känner jag mig omedelbart mer festlig. Och festlighet kan ju behövas en helt vanligt tisdag.

Blogginlägget är (i likhet med ateljéoutfiten) ett samarbete med Guldfynd.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • frida, which size of dr denim solitaire do you have?

  pure 2015-10-24 22:57:24
  Svara
 • Vilka queeniga bilder på dig!!

  Evelina 2015-10-02 17:55:04
  Svara
 • Hejhej!

  Skulle vara kul/intressant att höra vad du tycker och tänker kring att du har uppenbara annonslänkar i din blogg nu förtiden. Jag fattar såklart att det är en toppen inkomstkälla för dig och något som kanske behövs för att du ska kunna fortsätta leva på bloggen men upplever du att det på något sätt går ut över dina läsare/fin blogg? Jag är ärligt inte så postivt inställd till dessa inlägg och tycker tyvärr inte att dom bidrar till att göra din blogg bättre, jag vill helst liksom slippa den typen av reklam när jag läser bloggar. Vill verkligen inte slå ner på dina inlägg, dom i samband med annonserna är alltid väldigt bra och inspirerande. Det är liksom bara avsändaren och syftet som jag har svårt för. Känns som om gränsen kan vara fin mellan samarbeten en gör för att en gillar och kan stå bakom företaget och samarbeten en tvingas att göra för att en behöver pengar.

  Du har säkert redan tänkt på allt detta men blir nyfiken för att jag vet att jag själv skulle ha svårt att avgöra hur jag själv skulle tänka i en liknande situation.

  L 2015-09-30 23:16:13
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Hej! Inga länkar i detta inlägg är s.k. annonslänkar. Om jag använder det så skriver jag ut det! Däremot är det ett samarbete med Guldfynd.
   Jag är picky när jag väljer mina samarbeten, det ska alltid kännas relevant för läsaren, och med exempelvis Guldfynd så kändes det som en rolig grej. Jag vill ju ändå dela med mig av mina outfits på bloggen – då kan jag ju göra ett samarbete med dem när jag ändå håller på (och därmed kunna lägga mer tid på bilderna). Att jobba som bloggare innebär att en gör samarbeten av den här sorten, annars skulle jag inte kunna uppdatera bloggen med samma engagemang. Det hoppas jag att du förstår. Tack för att du läser!

   Flora Wiström 2015-10-01 10:33:43
   Svara
 • Men hallå! Så snygg är du!

  Agnes 2015-09-30 20:49:16
  Svara
 • alltså SÅ FIN! tack för att du lyser upp ens tråkiga pluggdagar lite <3

  lollo 2015-09-30 18:05:53
  Svara
 • en riktig snygg outfit!
  ps: det är fel på länken till Guldfynd

  sofia 2015-09-30 17:33:47
  Svara
 • Dina ögon i porträttbilden längst ner! Glittrade som stjärnor! Hälsa Frida att hon är en fenomenal fotograf

  Ebba 2015-09-30 17:19:56
  Svara
 • Så snygg och så snygg outfit!

  Rebeca 2015-09-30 17:11:18
  Svara
 • så himla himla fin och vad ditt hår har växt snabbt (?) hur är det möjligt?

  wilma 2015-09-30 17:10:36
  Svara
 • Så himla bejbig.

  Johanna 2015-09-30 16:39:05 http://johannavikell.blogg.se
  Svara
 • fifan vad fin du e!! <3

  chrissy 2015-09-30 16:36:18 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara
 • fyfan vad snygg du är känner för å gråta. äkta bossiga poser också ahmagod

  my 2015-09-30 16:33:43 http://myshorna.blogspot.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!