FREDAGSJOBB OCH ORANGERIETMIDDAG

DSC_9918

Min fredag började med att jag satt och målade en illustration med beskrivningen ”glad trettonårig tjej” till Unghuddinge.se. Jag brukar lyssna på podcasts eller titta på serier under tiden, och den här dagen var det nya säsongen av Awkward som gällde. En perfekt serie att ha i bakgrunden, eftersom den är så överspelad och förutsägbar att en inte måste ha fullt fokus hela tiden.

DSC_9899

Sen fick jag ett bud! Dessa pangfina hörlurar från Molami. De ska jag ha när jag sitter och skriver på café i San Francisco, tänker jag mig.

DSC_9906

Det var tydligen lilla julafton den här dagen, för sedan knackade det på dörren igen. Jag fick ett gäng pangfina höstaccessoarer från Accent. Plus denna asfina bukett. Tack så mycket!

DSC_9908

Färgskalan på sjalen är bara så <3 <3 <3 <3

bud flora

Såhär fin blidde jag!

IMG_4179

Vid sextiden mötte jag upp Felix och åkte hemåt. Himlen var överdådig, som om den ville säga ”Varför ska du dra från Sverige när det är så vackert här?”

DSC_9930

Vi dumpade våra tunga väskor i hallen, sprutade på oss lite parfym och promenerade ner till Norrmälarstrand och Orangeriet.

DSC_9941

De kan verkligen sina drinkar där.

DSC_9944

Vi beställde in oliver och manchego (bästa osten).

DSC_9932

Hej hej.

DSC_9955

Och sedan: Pizza. Jag tog den vegetariska med grillad zucchini och aubergine, pinjenötter och parmesanost. Felix tog en salsicchiavariant. Min vann.

orangeriet

Efter ett tag bad jag honom sätta sig bredvid mig i soffan i stället. Så att vi kunde pussas liksom.

DSC_9972

Så där satt vi och drack varma äppeldrinkar och åt tiramisu tills vi knappt kunde stå upp. Slut på fredag!

Translation: My Friday. Illustration work at the studio and dinner at Orangeriet with my BF.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Bilden på dig från Orangeriet är ju bara för drömmig!

  Elin 2015-10-07 14:18:01
  Svara
 • Blev varm i hjärtat av det här inlägget! Ni verkar så mysiga.

  maria 2015-10-07 09:31:41
  Svara
 • Hej flora! Ville bara säga tack för eran fina fina pod. Har precis flyttat till Oslo alldeles ensam och känner typ en person här, så himla läskigt men när jag lyssnade på vänskapspodden och när allt känns åt helvete podden (för det gjorde det verkligen) så kändes allt lite bättre. ska bli så kul att följa dig i USA också <3

  Moa 2015-10-07 00:02:16
  Svara
 • Så mysigt inlägg. Älskar Felix skjorta <3

  Agnes 2015-10-06 21:55:34 http://agnesbox.devote.se
  Svara
 • åh älskar dessa typ av inlägg! och jag ser så mycket fram emot att läsa din blogg när du är i san franssico!
  Älskar din blogg för övrigt!

  Linnea 2015-10-06 21:40:18 http://linnearosvall.blogg.se
  Svara
 • Hej Flora, jag vill bara säga att jag tycker du är så himla grym. Din blogg är proffsig och du är en inspirerande businesswoman och du är ödmjuk utan att vara självnedvärderande. (himla viktigt, framför allt i din bransch som så ofta blir ”ja jag gör ju lite blogg och lite podd och tjänar väl pengar ibland” typ). Har följt dig ganska kort, sedan du var med i Källan för ungefär ett år sedan, och är så glad att jag hittade hit. och just ja, er podd är också jättebra, älskar att den är som en helt egen variant på temat ”två tjejkompisar snackar och du får känna dig som den tredje kompisen” för era samtal är så nakna och så ärliga, det finns mer allvar i er podd än mycket annat jag hittat och det känns så himla viktigt. man blir sugen på att få fika med dig på direkten och bara njuta av ditt kompisskap.
  världens längsta kommentar nu men det får kompensera för alla kommentarer jag inte skriver fast jag läser dagligen! kyssar&kärlek på dig, ha det grymt i san fransisco!

  Ulrika 2015-10-06 21:26:31 http://nettelblad.blogg.se
  Svara
 • Vilken härlig dag! Ser verkligen fram emot att du flyttar hehe, ska bli så spännande att följa dina äventyr där, har alltid drömt om att bo i San Fran!

  Michelle 2015-10-06 20:41:32 http://michelleserra.com
  Svara
 • Hej Flora! Du måste se (eller nej, det måste du förstås inte, men jag vill liksom jättegärna dela med mig)av de här klippet (finns även ett till) om fotografen Jonna Jinton http://www.svt.se/edit/edit-tv/del-2-edit-jonna-jinton-jag-kanner-att-jag-lever-toppmodernt/ det skulle förmodligen inte passa dig alls att leva sådär som hon gör eftersom du är extrovert och väldigt sällskaplig. Men ändå så härligt att höra henne berätta om sitt liv där i skogen nära naturen och fritt från storstadsstress och press… :)

  L 2015-10-06 20:07:09
  Svara
 • tänk att där jobbar jag! vegopizzan är bäst<3

  Jo 2015-10-06 15:09:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!