SAKER JAG GJORDE EN STOCKHOLMSONSDAG

DSC_9895

Jobbade från ateljén. Lyssnade på P3 Dokumentär och satt och målade med krökt rygg och tungan i mungipan.

DSC_9854

Kom hem till lägenheten och åt bananglass till mellis. Bara att mixa ihop frysta bananslantar, kokosflingor, kakao, jordnötssmör, carob, kakaonibs och lite lönnsirap. Lätt som en jäkla plätt.

DSC_9891

Begav mig till Tapas & Foods tillsammans med två favvokvinnor + pojkvän.

DSC_9878

Skålade i ingefärsdrinkar,

DSC_9872

och fick födelsedagspresenter! Akvarellpapper, Weledaduschkräm med lavendel och – så himla typiskt Inger – kosttillskott för kvinnor. Tack du strålande person!

DSC_9881

Åt, som restaurangens namn skvallrade om, tapas. Exempelvis kronärstkockor, mozzarella med körsbärstomater och friterad getost. Meget smakligt.

DSC_9884

Gullig morsa, sväris och bf.

Nu känns kalla höstvindar och tomma Stockholmsgator redan ganska långt borta. När jag skriver detta sitter jag i en hotellsäng i Tribeca, Manhattan, med en sömnig Felix bredvid. Klockan är 00.32 här, och 06.33 hos er, och om åtta timmar ska jag befinna mig på Buvette för fredagsfrukost tillsammans med mitt resesällskap. Dags att sova nu.

Hoppas att ni mår bra hörni. Puss.

635091a8395956df8df4bd471b4c8721_980x590_c_85_s_v4

Här är förresten veckans eminenta Creativeartiklar:

♥ 5 kusliga filmer inför Halloween.
Snart är den här, årets läskigaste helg. Creative tipsar om fem kusliga indiefilmer för att komma i rätt stämning.

♥ Saras strålande syguider.
Tänk om en ändå kunde sy. Vår alldeles egna Sara råkar vara en rackare på det.

♥ Åtta instagramkonton som triggar wanderlusten.
Ni vet bilder som får magen att isa till och hela jäkla kroppen att skrika efter äventyr? Det finns Instagramkonton som levererar bild efter bild som har den effekten på en. Som får en att hamna högst upp på en bergstopp eller i en kajak på en stilla sjö, om än bara för ett par sekunder. Hur i helvete kan vår jord vara såhär vacker? Det går liksom inte ens förstå att det är på den här planeten som vi bor. När vi tillbringar dagarna i diskrummet på kafét eller framför datorskärmen på kontoret så känns dessa landskap så sabla långt borta. Kanske är det just därför vi vältrar oss i dem.

♥ Därför behövs den dåliga feministen.
Finns det dåliga feminister? Vilka är de i sådant fall och vem bestämmer vilka som innefattas? Jennifer Palmblad skriver om sitt senaste feministiska uppvaknande.

Translation: What I did on a Wednesday in Stockholm. Illustration work from the Studio, banana icecream as a snack and tapas dinner with my mum, my boyfriend and his mum.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!