ETT NYTT KONSTVERK / LÄNGTAR EFTER DIG

unnamed

Jag har ju helt glömt att visa er! I slutet av september så var jag och Felix på Absolut Arts vernissage. Deras affärsidé är följande: det ska vara lätt och inte alltför dyrt att köpa konst som du tycker om.  Håller med om det!

gohamn-longing_for

Vi fick det stora privilegiet att välja ett verk ur samlingen. Tillslut bestämde vi oss för detta, av Lukas Göthman. Först föll jag för det grafiska sjuttiotaliga uttrycket, men sen när jag förstod vad det stod så fanns det ingen tvekan.

_dsc2617

Det hela passar ju dessutom väldigt bra in i min och Felix situation just nu.

Longing for you.

Translation: Felix and I have a new art piece. Longing for you by Lukas Göthman, through Absolut Art.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • En konstig grej. Ibland kan få lite ångest när ert nya podavsnitt släpps. Alltså, jag vet hur träffsäkert det kommer vara, hur mycket man lär känna igen sig och HUR JOBBIGT DET BLIR. Men! Efteråt känns det sååå värt det. Lite som en rening eller bearbetning. ”Katarsis” på litteraturspråk? Haha, knäppt.

  Alice 2015-11-06 12:54:06
  Svara
 • hittade denna kommentar i niotillfem-sandras inlägg i augusti om penpals! och så tänkte jag att de kanske vore ngt för dig?
  ”Hallå!
  Jag är 24 och landade för precis en vecka sedan i San Francisco där jag ska stanna till början på januari ungefär (för denna gång åtminstone). Pluggar kommunikation/reklam och delar en trea tillsammans med tre vänner (varav en är min pojkvän) och tycker att det skulle vara kalas att lära känna lite nya människor här.
  Så om du är sugen på att upptäcka nya platser, kolla in konserter/utställningar/bio, laga (veg)mat, dricka vin, träna eller något helt annat – mejla mig på [email protected]

  sofia 2015-11-06 05:46:55
  Svara
 • Hej Flora! Kommer låta som största creepet nu men skriver det ändå pga lite fint för dig kanske. Hamnade på samma flygplats som Felix när han åkte hem från NY, han vandrade runt för att hitta nåt att äta precis som jag. Hade din pod i öronen när jag såg honom. Så knäppt att det var där av alla ställen? Tänkte typ att det va nåt slags tecken för er mvh ska sluta nu pga stalkeraktig ehhh……….. men det va fint ändå på nåt sätt?

  Sofia 2015-11-05 18:51:29
  Svara
 • Åh så fint tavla!
  Flora, skulle du kunna skriv lite mer om dina tankar kring det här med långdistansförhållande i något inlägg?
  Känns det lättare/svårare allt efter som tiden går?
  Har du några strategier för att skingra tankarna när längtan slår till?
  Jag uppfattar det som att ni har egna projekt och ändå håller kontakten relativt ofta om inte fysiskt så i varandras tankar. Ni verkar kloka, till möttes gående och nyfikna på att expandera och växa på var sitt håll för att sen mötas igen o igen o igen. Vilket jag ser som så fantastiskt, kanske precis vad kärlek är. Tack för en fin och givande blogg. Kram!

  Agnes 2015-11-05 16:52:24 http://agnesbox.devote.se
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Detta kan jag absolut skriva om, när det har gått lite längre tid :) Puss och tack för att du läser!

   Flora Wiström 2015-11-06 00:16:35
   Svara
 • Så fantastiskt! <3

  Amanda 2015-11-05 14:06:19 http://amandajnsn.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!