FINFRUKOST OCH NYA RUMPMUSKLER

Processed with VSCOcam with e4 preset

I onsdags klädde jag på mig all-de-les för mycket kläder, för det är så svårt att beräkna vädret i den här staden.

Processed with VSCOcam with e4 preset

Sedan satte jag mig på bussen. Lyxigt att svänga förbi golden gate-bron på det här viset.

DSC_1388

Jag klev av vid Chestnut street, som är en gullig gata i Marina där alla går runt i yoga pants och solglasögon.

DSC_1387

Jag styrde stegen mot Seed + Salt,

DSC_1382

för att gå på kompisdejt med Linnéa! Hon har bott här sedan augusti och pluggar på Academy of Art. Hej Linnéa!

DSC_1383

Vi åt frulle (kaffe, fröbröd med avokado plus någon *super bowl* med cashewgrädde). Mycket smakligt.

sf

När vi var mätta och belåtna så började vi promenera runt i kvarteren.

DSC_1411

Här är jag SÅ varm så ni anar inte. Pjuh.

DSC_1401

Vi gick upp mot Fillmore Street. Hej hej fina staden.

DSC_1392

Alltså SER NI hur brant den här backen är? Inte klokt! ”Alla som bor på den här gatan lär ha starka rumpor” sa jag till Linnéa. Kanske förklarar det också varför alla har yoga pants på sig.

DSC_1395

Tillsist kom vi upp på toppen. Där kunde vi se milslångt. Linnéa ba ”den här bilden har jag tagit hundra gånger, men okej, jag tar den väl igen.”

DSC_1410    DSC_1409

Sen satt vi på café och jobbade ett par timmar.

Processed with VSCOcam with e4 presetProcessed with VSCOcam with e4 preset

Mot eftermiddagen gick jag runt lite på stan. Hamnade sedan på ett gulligt litet fik på Fillmore Street där jag, i sällskap av Dana, åt lunch och jobbade lite mer.

Processed with VSCOcam with e4 preset

På kvällen gick jag till Trader Joe’s (en mataffär i stuk med Whole Foods, dvs ekorekoprodukter) för att handla middag, och passerade getter mitt i smeten? Förstod ingenting. Kom i alla fall ut från butiken med en kasse fylld av guacamole, hummus, chips, grönsaker, pasta och peanut butter cups.

Kom hem, tände ljus, lyssnade på klassisk musik ur radion (who am I) och läste bok i soffan. Jag har ju inget wifi hemma så då blir kvällarna liksom tre gånger så långa som vanligt. Somnade innan klockan ens hade blivit tio.

creative

Förresten! Jag vill verkligen tipsa om veckans Creativeartiklar. Så mycket bra läsning.

♥ Moa Romanova: ”Jag önskar mig Peter Forsberg i födelsedagspresent”

♥ Bästa knepen mot mensvärk

♥ Butternut squash på fyra tokgoda vis

Och ni vet väl att vi tacksamt tar emot kåserier, serier, spellistor, kortfilmer eller andra kreativa/feministiska/peppiga verk? Maila [email protected] (eller [email protected] om det mot förmodan skulle studsa tillbaka). Vi läser allt. Och du! Följ Creative på Bloglovin HÄR.

Translation: Breakfast with Linnéa at Seed + Salt in the Marina, a walk along Fillmore Street (that view tho) and then coffee shop workmode. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • hey flora! så glad att du har det bra i SF :) det här ar inte så mycket en fråga och mer någonting så jag kan skriva av mig lite. för några veckor sen strulade jag med en kille, det var inte planerat och bara en kul grej. fast grejen är att han är en av dem mest efterlängtade killar i skolan och han har inte strulat/dejtat nån i två år, så när det här hände kändes det lite som att jag hade klarat någonting stort, så dumt som det låter. det var inte som att jag skröt, men alla liksom ”grattade” mig och det kändes bara bra att veta att jag var den enda som har klarat att göra det här. sen igår var det fest och innan hade alla, även han, skojat om att vi skulle strula igen, och jag tror, nu när jag tittar tillbaka, att jag bara var helt säker att det skulle hända. men sen när kvällen kom blev jag helt nervös och jag sa inte hej till honom. jag kunde inte ens vara bredvid honom. och sen strulade han med en annan tjej. och jag är inte arg, han får ju göra vad han vill, jag tror jag är mer besviken att någon annan klarade av att strula med honom, om du fattar vad jag menar. det var liksom bara jag som hade klarat av det innan men nu är det inte speciellt längre. och jag vet att det är dumt, och jag gilllar honom inte för jag känner honom knappt, men det var bara fint att veta att för en liten stund så var han ”min” och han hade valt att strula med mig speciellt efter att inte ha gjort det i så länge. eh jag vet inte hur jag ska förklara mer. tack om du läste det hela :) puss puss puss <3

  NJ 2015-11-08 06:56:44
  Svara
 • kompisdejter är så himla smart påhitt! och rätt najs platser ni besökte med, heh ;)

  ISA 2015-11-07 23:49:16 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Tack för en mysig dag, det får vi göra om snart tycker jag!

  Linnéa 2015-11-07 18:38:23 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Vadå ”lyssnade på klassisk musik ur radion (who am I)”? Klassisk musik är fan det bästa som finns, don’t discriminate please! Den genren är nog föraktad som den är.

  Emma 2015-11-07 13:14:16
  Svara
 • fin dag!

  Emilia 2015-11-07 11:20:38 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!