REDWOODSKOG, HAVSVINDAR OCH WHISKEY & PICKLE JUICE

Processed with VSCOcam with e5 preset

Förra lördagen vaknade jag upp bredvid denna pärla. Alltså fifan vad tråkigt det är att gå och lägga sig ensam efter att ha delat säng med någon en vecka. Tur att Kajsa kommer hit om en vecka. Längtar.

Processed with VSCOcam with e6 preset

Efter frullen blev vi upplockade av Dana, och så åkte vi över bron till Muir Woods. Där mötte vi Froste som såklart hade cyklat. Kolla detta gulliga gäng! Lyllo mig. Mycket oklart budskap på min truckerkeps för övrigt. Jag har pillat bort de bokstäver som förut bildade meningen I gave my jeans a chance. Också sjukt oklart.

Processed with VSCOcam with e7 preset

Muir Woods är ett nationalmument två mil utanför SF. En Redwoodskog! Träden där är visserligen inte lika stora som när vi var i Miranda, men de är fortfarande megahöga (runt 80 meter – som Frittfall på Gröna Lund) och vissa är runt 800 gamla.

Processed with VSCOcam with e7 preset

Det var så himla vackert därinne. Vi var där tidigt för att komma innan den värsta turistruschen, och det var tur för när vi åkte därifrån var det fullproppat med folk. Och då sabbas ju hela skogsupplevelsen.

Processed with VSCOcam with e3 preset

Sedan åkte vi ut till havet. HAVET <3 <3 <3

Processed with VSCOcam with e6 preset

Vi åt strandpicknick. Rester från vår koreanska middag, mandariner och kombucha- och chiadryck. Dana och Froste var fortfarande hundvakt till Luc och han sprang runt och sprätte ner maten med sand. Jag som älskar när maten knastrar mellan tänderna :))))

Processed with VSCOcam with e6 preset

Hej Yrspyrs!

Processed with VSCOcam with e1 preset

Ser ni hur pluttiga människorna är? Och kan ni då förstå hur höga dessa klippor var? Sinnes.

Processed with VSCOcam with e3 preset

På tillbakavägen lyssnade vi på Beach Boys med nedvevade fönsterrutor, och så stannade vi till en vista point för att få glo lite på bron och den här vackra staden. Froste och Dana är de bästa turistguiderna.

Processed with VSCOcam with e5 preset

Sedan burnade vi tillbaka in till stan. Vi parkerade bilen på La Playa (japp gatan heter så) och jag hade förvandlats till mitt Cali-Alter ego Ashley. 

Processed with VSCOcam with e6 preset

Ashley, Yrsa, Froste, Dana, Luc och Danas kompis Samantha begav sig sedan till Java Beach (som ligger i the Sunset, som är ett surfigt område) där de drack öl och åt vinägerchips på uteserveringen i eftermiddagssolen. M-hm. Detta hus förresten! ↑ Så himla spexigt. Tänk om byggnader i Sverige fick se ut så.

Processed with VSCOcam with e5 preset

På kvällen åt vi vegoburgare på Radish och sedan barhoppade vi på Valencia Street. Vi hamnade exempelvis på Zeitgeist som är en astrevlig bar med en stor innergård och hårdrocksmusik på max. Froste ville absolut ha en bild på sig själv under den här skylten :-). Där drack vi i alla fall whiskey och pickle juice (alltså juicen från inlagda grönsaker, så wierd och så nice), hängde med Yrsas kompisar och sjöng för Dana (det var hennes half birthday) innan vi dansade vidare till Make Out Room (där tafs- och näspetsincidenten skedde).

Vissa dagar vill jag bara uppleva om och om igen. Denna var en sådan.

Translation: Saturday walk in Muir Woods (a Redwood forest), picnic on the beach and whiskey + pickle juice drinks at Zeitgeist. I want to repeat this day forever and ever and ever.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • I Borås så har det i två år varit ”steeet art” där kända konstnärer får måla på stora husväggar! Googla, det är faktiskt väldigt trevligt när man går i stan och ser massa fantastiska målningar!

  Julia 2015-11-23 07:47:32
  Svara
 • haha cali-alterego… *fniss*

  ISA 2015-11-22 23:49:50 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Grammar nazi-Jënni på ingång mennnnnnn. Det heter väl ändå ”koreansk”, inte ”koreansk”?! :O tänker att det heter ju Korea. –> koreanskt. Fast korianskt låter väldigt gulligt iofs.

  Jënni 2015-11-22 21:49:49
  Svara
 • Där min mamma bor i Kållered så har massa hus målningar! Önskar att fler gjorde det runt om i Götevorg.

  Daniella i Edinburgh 2015-11-22 15:14:57 http://Forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • Alltså, bara åh. <3 Blir så lycklig av ditt San Fran-bloggande!

  Malin 2015-11-22 10:50:57
  Svara
 • Alltså jag vill göra denna dag exakt nu. SÅ najs!!

  Lovisa 2015-11-22 08:40:28 http://www.instagram.com/laurelnquist
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!