GRINDA THE MOVIE

Skärmavbild 2015-11-30 kl. 07.25.20

I september åkte jag, Felix, Kajsa och Jakob till Grinda som ligger ett par timmars båtfärd ut i Stockholms skärgård. Vi ville liksom förlänga sommaren lite.

Skärmavbild 2015-11-30 kl. 07.26.15

Vi bodde på ett vandrarhem över natten och tillbringade vårt dygn med att klättra upp för bergsknallar, klappa katter, laga röd curry på spritköket, berätta hemlisar, dricka öl i kvällssolen, basta och nakenbada.  Kajsa konstaterade att det hela sammanföll på vårt ettårsjubileum – samma dag för ett år sedan käkade vi middag bara vi fyra för första gången. Jag tog inte med mig systemkameran men filmade däremot alltihop. Här är resultatet.

grinda

Mycket passande är att Kajsa kommer till SF idag! Holy heaven! En hel vecka ska jag få ha henne hos mig. Lyx.

Se fler filmer i min youtubekanal.

Ps. Podden blir försenad den här veckan pga tekniskt strul. Felåt felåt. Prenumerera så missar du inte nästa avsnitt. Puss hej!

Translation: Felix, Kajsa, Jakob and I went to Grinda in September. It’s a cute litte island in the Stockholm archipelago. We spent the night at ha hostel and I recorded everything with my camera.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Flora! Jag undrade, som en Jonas Hassen Khemiri-gröngöling, om vilken av hans böcker du tycker en bör läsa först (eller om det spelar absolut noll roll)? Blev sugen på att direkt hugga in på den nyaste, ”Allt jag inte minns”, pga hypen men du kanske tycker att man bör börja med någon annan av hans böcker som en mjukstart? Eller?

  Mikaela 2015-11-30 23:18:14
  Svara
 • Å, så fin film! Utrolig koselig å få et innblikk i livet ditt på den måten, så ærlig og avslappet.

  Andrea 2015-11-30 22:27:42
  Svara
 • åh fin film!

  Emilia 2015-11-30 22:19:08 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • ÅÅÅhh vad mysigt! precis där ni var va jag på konfaläger i somras. där ni åt mat i slutet hade vi lektioner och lekte melodifestivalen, vi bodde där utanför och badade där nere vid bastun och aahh vill ha sommar!! Ä.L.S.K.A.R. din blogg och refreshar ca tio gånger per dag, hoppas du har det bra i San Fran, kram.<3

  Sara Magnusson 2015-11-30 18:26:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!