EN OUTFIT, EN UTKIKSPLATS OCH EN KLOCKA

DSC_2510

Hej kompisar! Här står jag och poserar på Bernal Heights.

DSC_2528

Jag har ju sett fulare platser i livet.

DSC_2512

Ser så svensk ut i utsvängda braxor och en lång svepande jacka.

DSC_2501

Detta inlägg presenteras i samarbete med Daniel Wellington som gör pangfina klockor. Varje gång jag bär en så känner jag mig lite mer seriös. Ungefär som någon som var bra på matte på högstadiet.

DSC_2522

Om du anger rabattkoden XMASFLORA på danielwellington.com så får du 15% rabatt på hela sortimentet fram till den 15 januari. Fri frakt världen över dessutom. Just nu har de en exklusiv kampanj med en ny klocka som är fin tycker jag, spana in den här. En mycket bra julklapp ju!

Puss!

Translation: An outfit in collaboration with Daniel Wellington. Use the promocode XMASFLORA to get 15% off. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Florp. Tänkte bara med anledning av kommentaren före ge dig lite pepp och säga att du är inte ett dugg sämre än oss vanliga döda!! Visst är konsumtionshetsen ett problem, men det tror jag definitivt att du är plågsamt medveten om. Önskar att moralisarna kunde preacha Jesus i stället för dig för du är ju ba människa. Vi gör så gott vi kan allihopa, men inte på bekostnad av det psykiska välmåendet. Och jag tror INTE att Flora blir sådär härligt peppad att bli sitt bättre och duktigare jag genom den stora massan bloggläsare som har dåligt samvete över att de tog bilen till jobbet när det regnade och därför behöver projicera sin skuld på någon annan. Så här kommer lite PEPP till dig och till alla andra som är fredagströtta att göra världen till en bättre plats, och PEPP för att må bra och va bäst.

  Jorunn Lavonius 2015-12-04 10:00:35 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • Hej fina Flora!
  Jag undrar vad du har för storlek på klockan? Skulle vilja ha en men har bara hittat för stora eller för små, din storlek såg lagom ut!
  Kram

  Jolin 2015-12-03 23:02:34
  Svara
 • Hej! Jag vill bara säga att visst är du medveten att DU bidrar till konsumtionshetsen genom att samarbeta med olika företag som vill sälja olika prylar? Det kanske är dags för alla, både privatpersoner, bloggare, chefer, JA ALLA, att bestämma sig för att sluta konsumera och sluta bidra till den hemska värld som faktiskt skapas på andra sidan när vi köper något. Ett uppvaknande hoppas jag:)

  Din blogg e bra, kram!!

  Anna 2015-12-03 17:37:41
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Fast samtidigt så är ju detta ett sätt för Flora att försörja sig på. Jag menar, arbetar du som telefonförsäljare eller i butik så är du också en del av konsumtionssamhället och de flesta arbetar väl inte med det för att det är så fruktansvärt roligt utanför att de behöver en inkomst. Jag tycker att det är väldigt viktigt att fundera över sin konsumtion, inte minst pga allt avfall som blir över efter varje liten tillverkad pryl, men jag tänker att detta ligger främst hos konsumenterna och inte så mycket hos de som marknadsför/säljer (inte företagen utan de individer som arbetar längre ned i kedjan) varorna. Jag menar, du åker ju inte till en fabrik i Bangladesh och ba ”hallå vet ni hur dåligt ert arbete är för miljön?”.

   Josefin 2015-12-03 19:50:38
   Svara
 • Love this cool outfit with the maxi coat!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2015-12-03 17:34:08 http://www.dressedwithsoul.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!