HUR EN DAG I SAN FRANCISCO KAN SE UT

DSC_2729

Jag vaknar här. I min hårda säng med blommiga Ikealakan. Jag har inget dagsljus i lägenheten (bor i en källare) så jag är alltid megagroggy på morgononen och snoozar tusen gånger.

DSC_2732

Ovanför sängen hänger fotografier: En hälsinglandsskog, ett foto på Felix, Kajsa och Jakob från när vi var i Visby i somras, ett foto på Felix från gymnasiet som jag ÄLSKAR och en bild Felix smygtog på mig innan jag åkte till USA (det luktar hans parfym alltså hur cheezy är vi inte). Jag har också hängt upp en julkalender och en ljusslinga. Lite julfeeling måste en ju skapa.

Processed with VSCOcam with e3 preset

Frukost är alltid smoothie bowl. För I love that shit. Jag brukar sitta i pyjamas vid mitt köksbord och svara på mail (klockan är ju 17 hos er när den är 8 hos mig, så om jag vill ha någon slags snabb kommunikation måste jag jobba flitigt på morgonen) och kommentarer och så.

Processed with VSCOcam with e2 preset

Jag gillar att promenixa eller springa på morgnarna. Alltså verkligen inte varje dag men ett par gånger i veckan. Mitt nya favvoställe är Strawberry Hill i Golden Gate Park, som ser ut som en sagovärld.

DSC_2745

Det går nog inte en enda dag utan att jag träffar någon. Antingen en kompisdejt, eller så hänger jag med Froste och Dana. Just den här dagen träffar jag Linn för att äta lunch på Nourish.

DSC_2737

Jag äter en tuna sandwich som egentligen är en macka vars röra är gjord på solrosfrön. En fejktonfiskröra med andra ord.

DSC_2739

Linn äter en rainbow bowl. Alltså är vi i yoga pant land eller.

Processed with VSCOcam with e1 preset

På eftermiddagarna brukar jag sitta och jobba på olika caféer. Då skriver jag två blogginlägg (de som ska dyka upp dagen därpå), redigerar bilder och bockar av andra saker från min att-göra-lista.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

På vardagskvällarna är jag oftast hemma och chillar. Typ tittar på Netflix, skriver eller läser. Men den här kvällen ska jag dock iväg på festligheter.

xmas sweater part

Ugly X-mas sweater party närmare bestämt. Alltså hur tråkigt är det inte att piffa själv?

Skärmavbild 2015-12-15 kl. 23.17.17

Detta är mitt sällskap för kvällen: Sarina, Evelina och Niamh. Vi förfestar i Mission och sedan åker vi till festlokalen som är typ helt tom på folk. Jahapp. Vi ränner runt på olika barer och mäter hur starka vi är på boxningsmaskiner och när de andra ska gå in på en klubb slår min förkylning till och jag åker hemåt igen.

Lite så kan en SF-dag se ut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • megagött hår på jultröjabilderna! hur haru fixat det där? kräver, vänligt med bestämt, tutorial :D <3 *hjärtögon*

  lovisa 2015-12-19 21:14:25 http://polichinelle.se
  Svara
 • hur gör du för att ha tusen olika kompisar i SF??? alla du hänger med verkar så härliga

  karin 2015-12-16 19:57:04
  Svara
 • diggar verkligen bilderna du hängt upp, har du en riktig polaroidkamera eller fixar du med på något annat sätt? :)

  anna 2015-12-16 19:03:00 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • alltså ditt HÅR på jultröje-selfiesarna! så jävla snyggt.

  elsa 2015-12-16 17:52:35
  Svara
 • men vaaaa?! den jultröjan var ju as gölli!

  linda 2015-12-16 15:38:36
  Svara
 • Hej hej, jag känner mig så töntig när jag skriver kommentarer på bloggar (vet inte varför??) men jag bara måste.
  Jag läser din blogg slaviskt (alltså flera gånger om dagen) och vill säga tack. För att den och du (internet-du) nästan alltid får mig att må lite bättre. Under ett år som har varit ganska mörkt har den fått vara en livsviktig ljuspunkt.
  tack!!!
  Och stor kram!!

  Linnea 2015-12-16 12:36:28
  Svara
 • Mysigt rum du har! :)

  Rebecka 2015-12-16 10:19:50
  Svara
 • fint som snus är dina dagar i alla fall

  yrsa 2015-12-16 07:36:00
  Svara
 • omg snooze? weirdest thing jag hört tror det när jag ser det <3

  yrsa 2015-12-16 07:35:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!