FREDAGSLISTAN

Bild 2015-12-18 kl. 00.06 #4
*Smygfotar mig själv på café*

Nämn något som gjorde dig glad igår:

Fick världens finaste lilla brev på posten av Felix. Bästa meningen var ”Vi har haft det tufft. Båda två. Nu tänker jag att det är dags att ha kul!”

Det sista du sa högt? 

Jag låtsasringde precis Dana. Alltså HAHA vem är jag. Men alltså: Jag sitter i skrivandes stund på ett café och har paxat en plats åt henne. En massa personer har kommit fram och frågat om den platsen är ledig men då har jag sagt ”my friend will be here any minute”. Nu sms:ade hon och sa att hon skulle bli sen men då ville jag ändå förtydliga för folk att hon är påväg, så jag ba tog upp mobilen och låtsasringde och ba ”Hi, are you on your way? Great, see you soon!” : – )

Vad har du druckit idag? 

Te (halsont aj aj), vatten och allra senast en cappuccino med mandelmjölk. Nom.

Vad var det senaste du åt? 

Lagade quinoasallad till lunch, med russin, mynta, grönkål, soltorkade tomater och stekt aubergine. Meget gott.

Vad var det senaste du köpte? 

Cappuccinon. Och innan dess nytt torrschampo och ett presentpapper med hundar på. Har fått någon slags hundmani. Känner inte igen mig själv.

Vad är det för färg på din ytterdörr? 

Vit, omringad av blommor!!!!

Processed with VSCOcam with e2 preset

Vad är det för väder hos dig nu? 

Lite molnigt. 12 grader = halsduksväder.

Godaste glassmaken?

Choklad. Duh.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? 

Haha. Alltså. Nja. Jag tror att det handlar jättemycket om att släppa taget och vara mottaglig för att bli kär. När jag och Felix blev ihop så var jag ju inte jättekär, men någon månad in i vårt förhållande så hade jag slappnat av och då ba BOOM. KÄR.

Sover du tungt? 

Tror det? Jag har inga sömnproblem i alla fall. Så länge jag läser innan jag går och lägger mig (i stället för att scrolla Instagram exempelvis) så somnar jag rätt fort.

Drömmer du mardrömmar?

Ja, men inte så ofta nu för tiden. Förr drömde jag jämt att jag slog ut mina tänder, vilket ju är en klassiker. Såhär säger dromcentrum.se om det: Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft.

Trivs du med ditt jobb? 

Ja. Jättebra.

Favoritklädsel? 

Klär mig typ såhär jämt, dvs i vida byxor, bekväma skor och med en fläta:

Flora Wiström, http://flora.metromode.se

Vad ser du om du tittar till höger? 

En lång kö med businesspersoner som står och väntar på sitt kaffe. Chop chop.

Vad gör dig glad just nu?

Att jag har bockat av en massa saker från min att göra-lista. Skönt. Men också att jag har möjlighet att vara i den här knäppa staden.

Vad ska du göra härnäst? 

Jag och Dana ska gå och se Sisters på bio ikväll. Vi ska ha en sister date <3333

Höger- eller vänsterhänt? 

Höger. Men jag tycker att det är något så jävla attraktivt med vänsterhänta personer. Oklart varför.

Vad gjorde du kl 08 i morse?

Snoozade en gång till.

Vad gjorde du för 15 min sedan? 

Skickade iväg några illustrationer till en kund. Den känslan.

Humör just nu? 

Orolig för vänner som mår dåligt. Önskar mina armar sträckte sig hela vägen till Sverige.

Favoritgodis? 

Allt med choklad och jordnötssmör.

Kläder just nu?

Ser exakt ut såhär:

IMG_3063

Sommarplaner? 

Oj oj oj du är då inte lite frågvis du. Jag vet inte. Hänga i Hälsingland. Kanske båtluffa med My!

Hur många kuddar sover du med? 

Två aspuffiga. Måste ha mycket puff under mitt hövve.

Stjärntecken?

Jungfru.

Vad längtar du mest efter just nu? 

FELIX. Saknaden känns liksom i hela kroppen, typ som ett fast handtag kring lungorna.

Favoritlåt just nu?

Snabbt svar: What do you mean.
Annars denna som Felix skickade till mig:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • relaterar med vänsterhäntheten! tur att jag lyckades grabba tag i en vänsterhänt pojkajävel att bli ihop med!

  lovisa 2015-12-20 20:41:34 http://polichinelle.se
  Svara
 • HAHA alltså låtsas-samtalet, känner igen mig SÅ MKT, standard alltså haha. Tack för alla fina tips du ger oss hela tiden! Kram :)

  Linnea 2015-12-20 18:01:31
  Svara
 • Hej Flora! Jag funderar lite på byxor och du verkar ju alltid klä dig i supersnygga och SKÖNA byxor! Jag är en tjej som a l l t i d går runt i jeans som sitter alldeles för tajt över magen och som får min mage att strejka. Har du något tips på byxor som sitter relativt tajt över benen (pga är ett stort fan av stuprör fortfarande..) men ändå är lösa i magen? Andra byxor (som vida t.ex) funkar också!! Kram!

  Jennifer 2015-12-19 20:21:43 http://jenniferjohansson.forme.se
  Svara
 • Hahaha garvade sönder till låtsas-samtalet, så jävla skön du är!!

  ”Snoozade en gång till” Hm, trodde du var ”en sån där jobbig jävel” som gick upp direkt? ;)

  Johanna 2015-12-18 18:45:55
  Svara
 • Den sangen – Me At The Museum, You in The Wintergardens var kjempefin! Tack!

  Tora 2015-12-18 09:47:50 http://www.lakrisbloggen.no
  Svara
 • Jag fattar inte hur du lyckas hantera saknaden, eller alltså jag både fattar och fattar inte. I och med jul kommer jag vara ifrån min bästa vän först en vecka och sen två, och jag känner mig redan orolig. Du vet, så fort jag tänker på det känns det både tomt och som tusen nålar i bröstet. Jag vet inte ens varför det blir såhär, två veckor är ju egentligen ingenting men vet att det kommer kännas som så mycket mer. Han är min bästa person, med honom är jag trygg, där han är finns inte en miljon blixtrande lampor, inget blinkande ljus i huvudet.

  Nova 2015-12-18 08:08:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!