SUNSETFRUKOST, EN SVENSK OUTFIT & SEPARATIONSÅNGESTEN

DSC_2902

I onsdags morse mötte jag upp Dana och cyklade till Sunset. Denna pärla alltså. Jag orkar inte ens tänka på att vi skiljs åt om nio dagar. NIO dagar! Vad hände med tre månader? Jag längtar såklart hem på många sätt men samtidigt blir jag så jävla jävla ledsen över att behöva lämna en plats som jag precis har börjat lära känna.

DSC_2891

Vi åt frukost på Judahlicious. Personalen vet vad jag heter nu :’) Först åt vi acai bowl med extra jordnötssmör,

DSC_2893

och sedan bovetepannkakor med banan och lönnsirap. Gott som ni förstår.

DSC_2897

Sen delade vi på en kanna te på Andytown. De har så fin keramik där.

DSC_2899

Vi satt och jobbade (jag) och läste (hon) i en timme, innan vi cyklade hemåt igen.

DSC_2885

Då slog jag in julklappar i hundmönstrat papper.

DSC_2909

Och vid lunchtid befann jag mig plötsligt i Oakland!

DSC_2920

Jag såg ut såhär. Pinsamt svensk i helsvart.

DSC_2934 copy

Iklädd skor från Dr Martens, jeans och halsduk från Dr Denim, jacka från Monki och hatt från Mango.

Jag har en triljard bilder att visa er från vår pangfina Oaklanddag, men det får ni se en annan dag i stället, för idag ska jag och Froste åka på en cykeltur och alltså såxjzzshzxmn,a<ansazxjkaFAN jag får så ont i magen av att snart behöva lämna detta. Tre månader är ingen-ting. Kom ihåg det om ni någon gång tvekar inför att resa bort ett slag. Efter en tandkrämstub är det dags att åka hem igen.

Puss från Flora

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • jag får nästan lite ångest ju att DIN resa snart är över, haha. Det blir så tydligt vad snabbt tiden går. Vare inte förra veckan du drog liksom!? :O

  ISA 2015-12-26 23:49:30 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • så himla nice ändå att man vågar och inser att det inte är världens största grej! <3 man klarar ju faktiskt allt

  anna 2015-12-26 18:25:40 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Asså wow! Visst går tiden fort? Har ju följt hela din SF tid och det går minst lika fort för oss som läser…

  Isa 2015-12-26 17:00:06 http://morochdotters.se
  Svara
 • Jag vet precis hur det känns! Man har ångest för att resa bort och lämna alla hemma, är lite deppig första tiden innan man kommit in i allt (brukar vara ca en vecka) och sen så inser man att man hamnat på en sjukt underbar plats och det går svinfort och poff säger det så ska man åka hem igen och då har man ångest över det. Det är som en gåva och en förbannelse på en och samma gång.

  Sara 2015-12-26 11:31:55
  Svara
 • Oh, what a wise conclusion to get back to the partner after one toothpaste tube is finished. I will definitely keep this in my mind!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  International Time-Related Giveaway: Bad News and More
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2015-12-26 10:33:30 http://Www.dressedwithsoul.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!