EN ALLDELES PERF LÖRDAG

Processed with VSCOcam with e5 preset

Hej. Häng med på min lördag. Jag vaknade bakfull efter Frostes jobbfest, men drog på mig kläderna, åt gröt och gick sedan ut i förmiddagssolen.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Och så mötte jag upp Carro och  Sofia. Vi köpte varsin kaffe och sen gick vi bort till Land’s End. Såklart.

Processed with VSCOcam with e8 preset

De fotar varandra typ konstant och när Sofia tryckte in Carro i buskaget för att ta den här bilden så snodde jag hennes motiv. Felåt. Inte ok.

Processed with VSCOcam with e3 preset

Det är extra fint att promenera med folk som aldrig har varit där, som hyperventilerar och spärrar upp ögonen och upprepar herregud gång på gång.

Processed with VSCOcam with e3 preset

Sen gick vi till Cliff House och drack öl medan solen gick ner i havet.

Processed with VSCOcam with e5 preset

Varpå vi tog bussen downtown för att gå ut och käka med Sofias kompis Marc.

Processed with VSCOcam with e5 preset

Vi gick till Tín, som är ett vietnamesiskt ställe. Mycket gott och mycket vegovänligt. Och så pratade vi om att skaffa barn vs att inte skaffa barn, våra syskonrelationer och vilka superkrafter vi skulle ha om vi fick välja fritt. Jag valde all världens kunskap.

Processed with VSCOcam with e5 preset

Sen ville vi dricka öl, så det gjorde vi.

Processed with VSCOcam with e6 preset

Och till sist hamnade vi på en hemmafest hos min kompis Brett där vi:
1. Dansade till Justin Bieber.
2. Hängde med hunden Nico (älskar hundar på fest)
3. Hade girltime med festens tjejer i ett rum där snubbarna absolut inte fick störa. Mycket fint.

Translation: A perfect Saturday with a morning walk at Land’s End with Carro and Sofia, dinner at Tín and house party at Brett’s. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Girltime <3333

  linnea 2015-12-30 06:38:25
  Svara
 • hjälmen?? haha ;)

  ISA 2015-12-29 23:53:52 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • jag är ju dock väldigt svag för utsiktsplatser men hörrejösses, den utsikten över havet är helt jävla magisk!

  anna 2015-12-29 17:22:45 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Hej Flora. Jag har på senare tid fått sån ångest över att jag har så få vänner. Jag har egentligen bara två (eller tre, en som jag bara umgås med tillsammans med en av de andra två) nära vänner som jag umgås med kontinuerligt + en liten grupp tjejer på universitetet som jag brukar plugga med och någon gång då och då träffa utanför pluggsammanhang. + min sambo, men räknar inte riktigt honom som en ”sån” vän av förklarliga skäl. Men när jag läser exempelvis din blogg känns det som att jag har så himla få vänner i jämförelse med många andra. Detta är ingenting jag egentligen mår dåligt över eftersom jag tycker om mina (om än få) vänner, men det känns som att samhället/omgivningen förväntar sig att man ska ha stora kompisgäng och många bästisar och ett varierat häng osv. Du har så många vänner… Hur har du fått alla dina vänner? Och hur många räknar du som ”nära” vänner? Borde jag försöka att skaffa fler vänner eller hur ser du på att ha få vänner?

  S 2015-12-29 09:31:25
  Svara
 • fan va underbart!

  beata 2015-12-29 09:22:46 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!