NÄR VI CYKLADE LÄNGS MED KUSTEN

P1180009

På annandag jul åkte jag på cykeltur med Froste. Cykling är liksom hans grej, både på ”vanlig” cykel och på mountainbike. Vissa morgnar går han upp innan gryningen för att hinna med en tur innan jobbet. Ja ni fattar.

P1180021

Vi trampade över Golden gate bridge – det pirrade i magen då – och hamnade tillsist i Marin Headlands som ligger mittemot SF.

P1180030

Och så cyklade vi uppför svinbranta backar så att mjölksyran pumpade i benen och nerför svinbranta backar så att adrenalinet pumpade i armarna. Då och då stannade vi till för för att ta av oss ännu ett plagg, moffa i oss en banan, ta en bild, sträcka på benen eller dricka några klunkar vatten.

P1180032

I äkta decemberväder.

P1180037

Här är vi, min äldsta bror och jag. Han sa att han tyckte att det kändes fint att få dela sin favoritgrej med mig. Håller med.

P1180043

Tillsist kom vi till Point Bonita Lighthouse, som liksom ligger lääängst ut på udden.

P1180056

Där var det ganska så vackert.

P1180050

Ganska.

P1180063

Sen cyklade vi till Sausalito för att äta lunch. Han bjöd mig iskall Negro Modelo med lime och en svingod burrito. Tack bror.

P1180085

Vi var tillbaka i våra kvarter efter X antal mil, då himlen blivit sådär rosa som den bara blir här.

lök

Jag gick och handlade lök till Danas tomatsås. Min näsa var röd och kinderna vindpinade.

P1180091

Och sen bakade vi veganska pepparkakor med i form av våra favoritsaker och kurade upp oss i soffan och tittade på Mulan (vars musik och repliker Dana kan helt och hållet utantill).

Om du reser till SF så borde du hyra en cykel! Okej!!

Translation: The 26th of December, my brother Froste and I went on a bike trip in the Marin Headlands. He wanted to share his favorite thing with me (cycling) and it was ridiculously beautiful. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Var är din hjälm ifrån??? Måste börja använda igen

  Karin 2016-01-04 22:51:37
  Svara
 • Floris, så underbar dag!! Jag cyklade ju också över GG när jag var i SF men direkt till Sausalito, den där fyren såg ju magisk ut! Här är mitt inlägg: http://www.lalinda.se/2010/11/25/golden-gate/ Kram!

  La Linda 2016-01-03 17:13:36 http://lalinda.se
  Svara
 • Flora, jag tror att jag har en existensiell kris. Vad fan gör jag. Två ynka dagar efter nyår med dess nya möjligheter och all den där skiten. Fan. Jag hade ju också mål för 2016, precis som dig. Men helt från bar himmel så ligger jag i fosterställning i soffan och kan inte finna en mening till någonting jag gör i livet. Allt, ALLT är mediokert. Jag har kompisträffar inplanerade men vill inte träffa någon. Tycker ej om mitt extrajobb. Gör inget vettigt med min fritid. Är bjuden på massa fest som jag var pepp inför förut men nu inte vill gå på. Jag har inte lust att se min pojkvän och så fort jag gör det blir jag irriterad över precis allt han gör (detta oroar nog mig mest för tänk om mina hjärnspöken gör så att han lämnar mig). Jag vill inte ha jullov längre för att det gnuggar in mitt livs meningslöshet i mitt ansikte. Jag vill heller inte ha skola för att, ja, skola. Det är ETT NYTT ÅR MEN JAG VILL BARA SKRIKA I EN KUDDE. Hjälp.

  V 2016-01-03 12:10:00
  Svara
 • Hej Flora och Floras kommentarsfält!!
  Jag heter Sofia och jag ska flytta till London om ungefär en månad, jag känner ingen och tänker att här hänger många trevliga och kanske några som även är Londonbor. Jag pluggar till psyskolog i Umeå och har fått drömmig praktikplats för hela våren i London, annars tycker jag om att dricka öl/vin/kaffe, äta väldigt god mat, fina hus och att promenera.

  Hör av dig om du vill visa din favoritpub eller bästa café!

  [email protected]

  Sofia 2016-01-02 21:01:18
  Svara
 • Hej Flora!

  I augusti flyttade jag till en ny stad för att plugga. Tanken om att få upptäcka en ny stad med nya människor och sammanträffanden kändes så himla peppig. När skolan och kurserna väl drog igång slukades min tid av kurslitteratur och prestationsångest. De föreställda äventyren fick inte riktigt plats, sattes motvilligt på paus. Nu är jullovet snart slut och jag tänker att livet måste få handla om mer, annars går det inte. Jag saknar ihjäl mig efter ett sammanhang, spontanitet och upptåg. Det första steget måste ju ändå vara att lära känna fler personer i min nya stad. Personer att skapa små äventyr med. Jag minns att du för ett tag sedan hade ett inlägg där man kunde hitta vänner i sin nya stad, hade blivit så glad om du skulle vilja uppmärksamma inlägget igen. Kram och tack för att du är så klok och bra!!

  M 2016-01-02 15:11:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!