5 DOPE THINGS

4fef2905aefad0524630a161fcb0d3f2

Den här bästistatueringen av Olivia Harrison.

8c9d7bc28f8b9fef79caf692598667db

Det här citatet.

outfit

Den här outfiten av Laura Matuszczyk.

patties

Ett veganskt recept på quinoabiffar med ört- och tahinisås. 

tumblr_ne0i02mBs51rf08l1o1_1280

Ett broderat citat på en t-shirt. Vill härma omedelbart.

Länkar via min Pinterest.

 

LÄS ÄVEN:
STILIKON
EN INSPIRATIONSDUSCH
SIX THINGS THAT INSPIRE ME

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tusan vilken snygg outfit alltså. Den pinnade jag direkt. Precis sådär vill jag se ut när jag ska vara ledig och avslappnad i vår/sommar. Mer tjocka tröjor åt folket, eller iaf åt oss som fryser även på sommaren :p

  LisaMarie 2016-01-10 15:05:38 http://lisamariesvarld.blogg.se
  Svara
 • Det sista citatet är en The Smiths-låt :)

  Anna 2016-01-04 18:51:58
  Svara
 • allt i detta inlägg är ju bara för bra!

  Matilda 2016-01-04 17:14:19 http://www.matildigt.se
  Svara
 • Hej!
  Jag vet inte riktigt vem jag ska höra av mig till men jag har en idé till Metro Creative-gänget, eller till dig. På din och Sandra Beijers blogg har man tidigare kunnat söka vänner eller brevvänner. Jag undrar om du eller någon annan Creative-kollega skulle kunna ordna en liknande sökning, fast inte efter vänner utan efter tjänster och gentjänster? Jag skulle t.ex. verkligen vilja hitta någon som skulle kunna hjälpa mig med italienskan men även någon som kan hjälpa mig komma i form/någon att komma i form med. Själv pluggar jag till ämneslärare i svenska och italienska och skulle kunna hjälp någon som vill förbättra sin svenska eller få hjälp med språket i sina tentor eller i sin uppsats. Jag kan såklart en massa andra saker också, men det är svårt att komma på vad man kan hjälpa till med utan att få en förfrågan. Med din hjälp kommer så himla många människor kunna hjälpa andra och samtidigt få hjälp själva. Kanske finns det en duktig frisör som är villig att klippa någon i utbyte mot hjälp med bokföring? Eller en person som vill få yrkesvägledning i utbyte mot att installera ett program på någons dator? Eller varför inte en bagare med brutet ben som vill att någon handlar åt hen i utbyte mot en tårta bakad av ett proffs?

  rebecka 2016-01-04 15:51:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!