NÄR VI ÅKTE CABLE CAR OCH DRACK WHISKEY I SMYG

Som alla vet är upplevelsepresenter de bästa presenterna. Froste och Dana gav mig en restaurangmiddag på Greens i julklapp, vilket jag blev asglad för. Greens är en helvegetarisk restaurang som har funnits i San Francisco sedan 1979 (ganska före sin tid med andra ord) och vi bokade ett bord två dagar innan min hemresa.

Cable Car SF - flora.metromode.se, @florawis

För att komma till restaurangen åkte vi Cable Car! De började köra på 1870-talet och personalen måste handgripligen vända på vagnen för att den ska åka rätt håll. Kolla på denna skönhet ba. Om ni har sett en prinsessas dagbok så är det en sån vagn som Mia och hennes farmor krockar in i.

Cable Car SF - flora.metromode.se, @florawis

Vi fick ståplatser och åkte ner för så branta backar att vi var tvungna att hålla i oss ashårt. Och så drack vi maple whiskey ur en plunta när chauffören tittade bort. Froste spelade in en liten snutt på sin instagram om ni vill se.

Greens SF - flora.metromode.se, @florawis

Sedan kom vi fram till Greens, som huserar i en asfin industrilokal. I väntan på vårt bord bjukkade jag på fördrinkar. Jag och Froste drack någon varm äppelhistoria och Dana valde en svart cider som innehöll något så konstigt som kol! Only in California.

Greens SF - flora.metromode.se, @florawis

Sedan blev det dags för middag. Vi beställde i princip allt som fanns på menyn (det råkade passande nog vara tre rätter i varje kategori) och delade, för vi ville passa på att testa när vi för en gångs skull råkade vara på en restaurang där vi kunde äta allt. 

Greens SF - flora.metromode.se, @florawis

Så jäkla gott. Och så blev vi tokfnittriga och pratade på om saker jag inte minns, men fint var det. 

Processed with VSCOcam with e1 preset

Älsklingar! Saknar er varje dag. Tack för den här kvällen och för alla andra SF-kvällar.

Translation: Dana and Froste took me to Greens, a vegetarian restaurant established in San Francisco 1979. We had the most amazing time, first driving up and down the hills on the Cable Car, and then having delicious food and fun conversations. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Minnesvard dag det dar! Vi saknar dig varje dag!

  Froste 2016-01-29 03:42:53
  Svara
 • men så himla fin och passande present. OCH GOD FÖR TUSAN!!

  ISA 2016-01-28 23:39:53 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Flora! Hjälp mig. Hur vågar man lita igen? Efter att ha varit med en himla människa som har hållt hemligheter och sagt så sjukt lite om hur det egentligen ligger till. Så hittar man en ny som är världens finaste och jag vet inte hur man bara drar ett streck och litar på att allt faktiskt är bra. Vill så himla mycket bara vara glad.

  Therese 2016-01-28 22:21:40
  Svara
 • haha, kol! såg du det svarta vattnet med mineraler i sf?? så läskigt (https://farm1.staticflickr.com/510/19406228500_be0f57d7ea_z.jpg).

  Vicky 2016-01-28 09:47:15 http://vickys.se/
  Svara
 • Det är så häftigt att få följa dig + ”lära känna” olika karaktärer i ditt liv. Förstår du hur kul det är att följa bloggen?! Och förstår du hur duktig du är?!!(sluta aldrig;)) Dana & Froste t.ex, oj va man gillar dom!

  Amanda 2016-01-28 08:59:18
  Svara
 • Hej, ang mat och recept och så. Har din inte en kategori för det? Eller är det jag som inte hittar? Är i alla fall supersugen på att gå igenom dina tips och recept för allt ser och verkar megagott. Tack i alla fall för en underbar blogg!!

  Johanna 2016-01-28 08:36:43
  Svara
 • The food looks yummy and how cool your transport was with a cable car :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-01-28 08:25:29 http://www.dressedwithsoul.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!