FIKASKATTJAKT OCH JÄRNGÄNG

Flora Wiström, flora.metromode.se, @florawis

Hörni. Nu tittar vi väl på vad jag har gjort på sistone. När jag inte har legat i en ångestpöl på sängen, suttit och skrivit, tittat på New Girl, bölat lite alternativt stirrat in i väggen dvs. Vi börjar med mitt I dont give a fuck-face.

Flora Wiström, flora.metromode.se, @florawis

Och här är två bilder från vår Melkerkväll. Kolla detta järngäng liksom.

flora.metromode.se, @florawis

Bröderna B.

The Plant, flora.metromode.se, @florawis

Och så har jag träffat Kajsan. Vi har lyft astunga vikter på Friskis och sedan gått till The Plant för att äta vegansk frulle (chiapudding, kaffe och hummusmacka) för 75 pix. Ska bli vår nya grej.

toddlers fruitbowl

Kan vi stanna upp en stund och titta på den här fruktskålen? Eller toddlers fruit bowl som pappa kallar den. Älskar mina småsyskon extra mycket när jag ser den här bilden.

flora.metromode.se, @florawis

Min och Felix favvosyssla på helgerna är att gå ut på stan och bara… Gå. Titta i butiker, fika, fotografera, gå på museum, sådana saker.

Konditori Valand, flora.metromode.se, @florawis

Den här dagen gick vi till konditori Valand. Det öppnade 1954 och verkar inte ha ändrats ett dugg sedan dess. Damen som äger stället är typ 91 barre och gör fortfarande bakverken själv.

Konditori Valand, flora.metromode.se, @florawis

Vi köpte klassisk fika och var alldeles fnittriga.

Konditori Valand, flora.metromode.se, @florawis

Felix skrev ”Hej ska vi ta en kaffe här snart?” på en servett och stoppade in den i en bok. Sedan skickade han ett kryptiskt sms till Elliot (som han brukar fika på Valand med) med texten ”Valand, From fjord to freeway sid 141.” Elliot gick dit, hittade boken och lappen och sedan bokade de in en dejt! Älskarrrr.

flora.metromode.se, @florawis

Igår kom jag hit, till i Lysekil för att hänga med min storebror Viggo och hans söner. Så jävla mysigt att vara här. Vi gör pärlplattor, ritar och bara är.

flora.metromode.se, @florawis

Avslutar med det här. Puss mina fina.

Translation:  10 pictures from life recently. The happiest moments that is. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Åh, vad är det för underbart litet ”träd” på näst sista bilden? :O

  Agnes 2016-01-31 23:55:00
  Svara
 • Hej Flora, du som är så klok! Jag är en person som har svårt med att lita på att mina vänner tycker om mig och vill hänga med mig (det låter konstigt, jag vet). På ett sätt är det jättelöjligt… För jag vet ju att de tycker om mig – de visar det på flera olika sätt – men ibland tvekar jag ändå. Det har kanske något att göra med min egen självkänsla; att jag inte värdesätter mig själv tillräckligt högt för att se mig som ”värdig” deras vänskap, och att jag typ väntar på att de ska inse att jag inte är så bra och rolig som de tror. Det skapar så mycket problem för mig, för det leder till att jag lätt börjar överanalysera saker som händer. :(( Har du någonsin känt så, och har du någon aning om hur ska man göra för att bli av med såna tankar?

  P.s. Du äger som delar med dig av att du har ångest och så ibland, och jag tycker du gör det på ett så himla bra vis! Du liksom nämner det lite i förbifarten och gör inte en jättestor grej av det, I love it!

  Orolig 2016-01-31 14:35:18
  Svara
 • Hej Flora! Har en liten fundering, har ni någon köksfläkt i lägenheten? Försökte titta på dina lägenhetsinlägg men lyckades inte lista ut om ni hade det eller inte, haha. Jag har nämligen hittat en liten liten etta på 20kvm som jag kan få hyra, men den saknar fläkt och jag undrar hur det fungerar med matlagning och så… Nu kanske ni har en fläkt och då blir det ju svårt att svara, men jag testar i alla fall!
  Kram

  Linnea 2016-01-31 14:28:10
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Vi har ingen fläkt 3. Vi öppnar fönstret om det blir för osigt! Men det går säkert att skaffa! Kram

   Flora Wiström 2016-02-09 10:23:04
   Svara
 • Vilka mysiga bilder. ÄLSKAR din blogg Flora<3.

  Tora Hansson 2016-01-31 14:20:46 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Någon här som möjligen sitter inne på superbra tips på allahjärtansdagpresent/upplevelse för sin kära? kram!

  AMANDA 2016-01-31 12:40:35
  Svara
 • Eg elskar også å vandre rundt i byen i helgane! Skulle ønske sambuaren min delte den interessa med meg… Og haha, siste biletet! Så bra

  Rotehovudet 2016-01-31 12:18:27 http://rotehovudet.wordpress.com
  Svara
 • Tycker det är så fint att du delar med dig så mycket av dig själv i bloggen, och inte bara de bra och drömmiga sakerna. Det får en att känna att det är okej att ibland känna sig liten och ynklig samtidigt som en kan vara helt friggin awesome. TACK för det Flora!!

  Olivia 2016-01-31 11:17:48
  Svara
 • MEH! Ska ju till valands imorgon för första gången, vilket sammanträffande va att jag såg detta nu när jag satt och funderade på vad det är för ställe :) lät ju charmigt!

  ISA 2016-01-30 23:41:15 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • asså hur snygg på första bilden!! och jag gjorde precis samma sak med frukterna hemma när jag var liten, inte lika spännande efter ett par tuggor haha

  anna 2016-01-30 20:12:57 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • fattar inte varför livet är så klurigt när man varit iväg en stund? var i frankrike i fyra månader och kan fortfarande skakas av att vara hemma igen. för man växer och kommer tillbaka och har vuxit bla-bla-bla. tror att det är extra skakigt precis när man kommer tillbaka och så stabiliseras det så småningom och blir bra men annorlunda.

  Christine 2016-01-30 19:05:14
  Svara
 • Hej Flora! (OCH NI ANDRA) Jag undrar om du, som gillar att skriva har tips på andra bra bloggare som skriver typ asfint? Vill ha skrivarinspo och läsa mycket virtuella fina blogg-texter och fina formuleringar! Kommentera gärna NI ANDRA också om ni har tips till en skrivpepp brud :)

  ellen 2016-01-30 17:57:47
  Svara
 • Så fint att du är ärlig med hur livet kan vara, känner verkligen igen mig i att stirra in i väggen vissa dagar osv!!! Annars, tack för finaste bloggen, du äger!

  alva 2016-01-30 11:20:22 http://alvaantonia.blogg.se
  Svara
 • Alltså Flora du är så himla bra!!!!! Min största förebild i life. <3

  Hedvig 2016-01-30 11:00:12
  Svara
 • Åh alltså, fy för ångest… </3 Fint att se att du fått vara med om många guldmoments ändå!

  Klara 2016-01-30 10:07:31 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • DU ÄR BÄST GLÖM ALDRIG

  yrsa 2016-01-30 08:05:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!