EN FAVVOSMINKNING MED PLUTIGA LÄPPAR OCH VARMA ÖGON

Flora Wiström - flora.metromode.se, @florawis

När vi skulle ta vår nya poddbild knäppte Frida av de här bilderna på mig för att ställa in kameran.

Flora Wiström - flora.metromode.se, @florawis

Jag har typ fått 50 kommentarer angående min omlottopp och svaret är att den kommer från AA (japp, fienden). Jag köpte den på en outlet i New York i höstas. Det är ett sånt plagg som jag lägger på smutsen och fiskar upp gång på gång för att jag typ inte vill ha på mig något annat. Jeansen är som vanligt från Dr Denim, i modellen Soltaire.

Flora Wiström, flora.metromode.se @florawis

Och det här sminket som Helena har gjort på mig är så jävla fint. Den roströda ögonskuggan köpte jag på H&M (färgen heter Sahara Dawn) och sedan har hon contourat och highlightat mitt face som om det inte fanns någon morgondag. Tycker speciellt om hur hon har lagt en highlighter över typ hela övre läpplinjen för att jag ska se plutigare ut, och sedan fyllt i läpparna med en mauveaktig färg.

Translation: Top from AA, pants from Dr Denim (Soltaire) and eye shadow from H&M in the shade Wild Sable.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • snällllllla kan du fråga vilket läppstift det är?

  mb 2016-02-04 20:16:59
  Svara
 • Åå vad heter läppstiftet?

  hanna 2016-02-02 19:46:48
  Svara
 • Hej Flora! Jag behöver hjälp, akut alldeles jättehjälp, och jag hoppas att du kan hjälpa mig, ge tips. Det finns en kille, alltid glad alltid stöttande utan att jag behöver be om det. Men nu behöver han min hjälp. Hans bror, som han står väldigt väldigt nära pågrund av att han alltid har varit hans beskyddare, mår inte bra. Han bor på sjukhuset. Hans liv håller på att dö. Det gör killen så väldigt ont, och jag märker det. Han pratar inte på samma sätt, ifrågasätter mer, går in i en bubbla. Jag vill vara med honom, men mitt i allt vet jag inte om han helst vill vara i fred, från mig. Anledningen till att jag frågar dig är att, under den tid jag har läst din blogg, fått en känsla av att du och Felix gått igenom sorg tillsammans. Hur tacklade ni det? Och hur fanns ni där för varandra?

  wilm 2016-02-02 18:37:02
  Svara
 • men babe!!!!! så jäkla snygg är du flora!

  Isabelle Burlin 2016-02-01 22:50:19 http://isabelleburlin.devote.se
  Svara
 • Flora! Du ser så snygg och cool och vacker ut samtidigt! Så fint med rosa ögonskugga dessutom :)

  Sandra 2016-02-01 22:31:05 http://sastronauten.blogg.se
  Svara
 • Flora, toppensnygg. Vad har du för storlek? Är den liten eller stor i storleken? (Funderar på att beställa själv)

  Anna 2016-02-01 20:41:23
  Svara
 • Flora, hej! Jag har en liten undran. Jag har alltid känt mig ängslig och det känns som att deppigheten alltid hänger runt hörnet. På senare tid har jag märkt att känslan av tomhet och ensamhet ofta infinner sig när jag kommer hem. Jag bor med min pojkvän som jag älskar och trivs att bo med, men det är som att jag inte riktigt kan känna mig hemma. Så fort han är borta känner jag mig typ lite rädd, jsg bor i ett ganska så lugnt område så mycket beror nog på det. Jag är en person som behöver mycket tid för mig själv, men jag har ett stort behov av att känna tillhörighet och social gemenskap, behöver verkligen näring av andra människor. Jag vet inte riktigt vad jag vill komma fram till, men typ; hur gör man för att trivas i sitt eget sällskap, och för att känna att ens eget hem är en trygg och fin plats…? Har du några råd?

  Jessica 2016-02-01 20:09:59
  Svara
 • så sjukt snygg!!!!

  felicia 2016-02-01 19:21:56 http://tigerlilys.blogg.se
  Svara
 • Hej Flora! Ville bara dela med mig av ett recept till dig som är så himla gott, veganskt och jordnötssmörigt: http://cookieandkate.com/2013/west-african-peanut-soup/

  F 2016-02-01 17:18:09
  Svara
 • AA bytte ju ledning helt och har en feministisk kvinna som chef nu.

  Daniella Caspian 2016-02-01 14:47:27 http://Forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • så jävla snygg!

  beata 2016-02-01 12:23:43 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
 • Är du säker på att det var Wild Sable hon använde? Den ser nästan mörklila ut på hemsidan.

  r 2016-02-01 11:16:49
  Svara
 • No wonder you got so many comments for your perfect wrap top! I like it, too :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-02-01 08:27:06 http://www.dressedwithsoul.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!