Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

OUTFIT | NOT SUPER INTO GIVING A SHIT

Flora Wiström, florasblogg.se, @florawis

Såhär såg jag ut i tisdags när jag och Frida spelade in podd. Det var frikkin sommar ute!

Flora Wiström, florasblogg.se, @florawis

Väskan har jag köpt för en tia på loppis i Hälsingland och jag älskar den. Dels för att det väcker så starka reaktioner (min mamma såg förfasad ut och sa MEN GUD UNGE HAR DU EN NÄVERVÄSKA), dels för att jag reppar Hälsingland och dels för att den är en perfekt storlek för att rymma det viktigaste (dvs en bok eller två).

Flora Wiström, florasblogg.se, @florawis

Jackan är från förra våren och kommer från Weekday.

Flora Wiström, florasblogg.se, @florawis

Skjortan är från Levi’s, jeansen är från Dr Denim och skorna är från Nike.

Flora Wiström, florasblogg.se, @florawis Flora Wiström, florasblogg.se, @florawis

Glad torsdag nu för fanken!

– Rubrikcitat härifrån.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Hej hopp! Förra året vad min bästa vän och jag i Köpenhamn över en helg och självklart besökte vi då weekday och fann då precis en sådan kappa som du har på bilden på rea. Min vän blev förälskad i kappan, men bestämde sig för att fundera på inköpet en timme eller två. När hon sedan bestämt sig för att köpa den och vi gick tillbaka till butiken visade det sig att någon annan hade hunnit före. Usch vad besviken min vän blev och pratar om kappan än idag, trots att det nästan ett år sedan. Och nu behöver jag din hjälp! Du vet inte var jag kan få tag i denna kappa? Någon som inte behöver sin längre eller dylikt? Vore så kul att få ge en sådan till henne då hon fyller år om lite drygt två veckor och jag vill ge henne allt fint i världen pga så himla fantastisk människa. Kram Linn <3

  Linn Hagberg 2017-02-25 21:02:54
  Svara
 • Jisses vilken fantastisk näverväska, och speciellt tillsammans med jackan, åh.

  rebecca 2016-04-10 14:22:30 http://www.rebeccalarsson.com
  Svara
 • Så. Snyggt.
  Blir himla arrrgh när jag ser det här inlägget pga vill ha din jacka. Lilla My-arg. Ville ha den redan förra våren men den var slut.
  Dock glad att du är tillbaka och bloggar mera!

  Varma vårregns kramar och grattis till din bok!
  Den ska jag läsa i mitt nya hem efter mina skoldagar i min nya skola i min nya stad i ett helt nytt land i höst.
  För förra torsdagen fick jag mailet att jag kommit in på min drömutbildning! Som jag slitit.

  Yay mig! Yay dig! Yay alla!

  Cali 2016-04-07 23:49:14
  Svara
 • oooh, fancy! älskar kombon näverväska + modern kappa!

  C 2016-04-07 17:35:30
  Svara
 • Coolt, stilrent och fräscht! Din stil påminner lite om min om jag får lov att säga det själv och jag gillart!

  AmandaNilsson 2016-04-07 13:56:29 http://amandasresor.com/
  Svara
 • BABE x1000000! Men undrar…har jag missat något kring näverväskor? (typ som jag missade hela grejen kring ”gula skosnören på Dr.Martens” och ”lila, kontra svartvita, palestinasjalar..) Varför var hon så förfärad? kram

  Johanna 2016-04-07 11:04:05
  Svara
 • love the bag! now I regret not saving similar bags from our summer cottage before mom’s cleaning spree :-/ :-D

  oona 2016-04-07 10:45:24 http://nuorukainen.tumblr.com
  Svara
 • Vad kul att du är tillbaka med fler inlägg per dag, wi!

  Kanske en fråga som är svår att svara på, meeen. Jag är universitetsstudent och söker sommarjobb för fullt. Det känns dock som att jag är överkvalificerad för typ alla ”vanliga butiksjobb” (förstå mig rätt) pga. min utbildning, men underkvalificerad/ingen erfarenhet (typ vård/omsorg/boenden) för alla andra jobb som finns ute. Är det någon här som kan förstå problematiken? Känns totalt hopplöst. Vad ska jag göra?

  Frida 2016-04-07 08:30:15
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Åh, jag var precis likadan som du när jag var på jobbsökarjakt. Ett tips – tänk aldrig aldrig aldrig att du är ”underkvalificerad”. Jag sökte ett jobb direkt efter universitetet, dom sökte en superutbildad civilingenjör, jag är en icke-så-superutbildad ekonom. Efter några intervjuer och tester fick jag ett superschnajdigt jobb som jag själv tyckte var out-of-my-league. Kämpa på och tro på dig själv! Heja dig!

   Frida (en annan....) 2016-04-07 12:51:20 http://frida.spotlife.se
   Svara
 • Väskan är grym! Håller alltid ögonen öppna efter en lagom stor näverväska, men har accepterat att jag kanske kommer bli tvungen att göra den själv eftersom de jag hittar inte är perfekta (mvh kräsen)

  Anna 2016-04-07 08:27:16
  Svara
 • Coola jävla du Flora! Så avis på Stockholms väder ca VARJE vår då österlandet tycks rätt mycket kallare hela tin :(((

  Jorunn Lavonius 2016-04-07 08:12:40 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • babebabebabebabe

  sara 2016-04-07 08:06:48 http://sara.metromode.se
  Svara
 • Fredag? :) I wish…;)

  Linda 2016-04-07 07:54:37
  Svara
 • så snyggt Flora! åh blir så bubblig och glad nu när man kan bära alla sina tunnaste jackor och kappor igen!

  anna 2016-04-07 07:51:52 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Elsker looken! Og vesken er bare så fin.

  Luisa Fernanda del Mar 2016-04-07 07:51:33 http://la-mar.no
  Svara
 • Hei Flora! Your outfit of today with the wonderful coat is perfect and so my taste!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-04-07 07:39:05 http://Www.dressedwithsoul.com
  Svara
 • Skulle du kunna skriva pruduktnamnet på jackan? För vill väldigt väldigt gärna ha en sån och tänker att det blir enklare att hitta då :) eller det kanske är någon här som säljer sin?

  M 2016-04-07 07:36:02
  Svara
 • SNYGGT FLORP
  Men, fredag, har ännu inte kollat upp men magkänslan säger att det är tors? Eller?!??

  Amanda 2016-04-07 07:06:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!