Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VAD-LISTAN

DSC_5699DSC_3228

Vad gör du just nu?

Jag ligger i min säng och skriver det här. Det är torsdag, klockan är 21:25, mina tänder smakar mörk choklad och jag väntar på att Felix ska komma hem så att vi kan titta på någon serie tillsammans. Kanske Girls. Sängribborna under madrassen har gått av så den här sängen är som en grop. Jag sjunker djupare och djupare ner.


Vad skrämmer dig?

Att folk ska läsa min bok.


Vad peppar dig?

Att folk ska läsa min bok.


Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år?

Författare.


Vad får dig att gråta?

Människor som dör. Filmer om familjer som splittras. Stressoverload.


Vad är det sista du tänker på innan du somnar?

Vad jag ska äta till frukost morgonen därpå. Det är mitt bästa sömnpiller.


Vad måste du ha hemma i matväg?

Bananer, frysta bär, kaffe, jordnötssmör, Oatly ikaffe och havregryn.


Vad läser du just nu?

Att föda ett barn av Kristina Sandberg.


Vad är skönt?

Att bocka av saker på att göra-listan, att somna i en nystädad lägenhet, att göra en skafferiresning och laga mat av det, när Felix kliar mig i håret, rumpmassage, att bada i havet en sommardag när en är bakis, att tvätta händerna i varmt vatten efter att snöbollskrig och när mamma smeker mig över kinden med baksidan av handen.


Vad gör du när du är arg?

Får hjärtklappning och börjar prata och diskutera jättefort. Gråter. Eller så sticker jag ut och springer.


Vad är din vanligaste hälsningsfras på sms?

Hej finis!


Vad är du avundsjuk på?

Folk som kan skriva så in i helvetes bra. Typ Jonas Hassen Khemiri och Amanda Svensson.


Vad brukar folk kalla dig?

Flora, Floris, Florpan, Florp, Florpo, Floris-Doris, Floran, Min lilla sötpotatis, Min lilla jordnöt, Blomman, F, älskling, Dorsing, Dollbär, Blotte, Florre, Flo-Rida, Min lilla dunbebis, Dollate Bingmansson (min mamma har helt overkliga smeknamn på mig).


Vad är det viktigaste som finns?

Medmänsklighet.


Vad är ingredienserna för en bra utekväll?

Massa brudar, tighta jeans, bubbel, inbakade flätor, highlighter och läppstift, dansvänliga skor, fickpluntor och obryddhet.


Vad är det gulligaste som finns?

Min lillasysters svengelska. ”Jag vill gå ut bare foot.”


Vad såg du senast på en scen?

Utvandrarna på Dramaten! Se se se!


Vad vill du rekommendera?

Att gå och snacka hos någon, via ungdomsmottagningen, remiss från vårdcentralen eller en psykolog. Mycket mycket bra.


Följ mig på Bloglovin
Jag finns på Instagram: florawis
och på Snapchat: florawistrom

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • ni har en så himla fantastisk utsikt! älskar den!

  e 2016-04-19 17:49:43 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Hej Florpz (för att variera smekisarna ovan hehe). Kan du snälla tipsa om bra skor att dansa i som man ändå kan känna sig flott i på krogen? Är nyfyllda arton och hittills har jag bara dansat sönder mina fotsulor i alltför höga klackar……….

  Jorunn Lavonius 2016-04-19 15:23:43 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • Fett fin lista. Eller alltså så fina svar… = fett fin Flora! :)

  L 2016-04-19 13:40:14
  Svara
 • Vilken trevlig lista Flora!

  Ingrid 2016-04-19 13:12:25 http://ingbergman.blogspot.se
  Svara
 • Haha kan du snälla berätta mer om hur en får smeknamnet Dollate Bingmansson<3

  Anna 2016-04-19 09:42:41
  Svara
 • I’m convinced many people will love your book – me, too!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-04-19 07:32:17 http://dressedwithsoul.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!