Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FEM DAGAR, FEM OUTFITS

Förra veckan bestämde jag mig för att dokumentera alla mina outfits, från måndag till fredag. Nu tittar virå.

5 outfits flora wistrom-1

MÅNDAG

Satt och jobbade på mitt debutantporträtt i solen. Kände mig fett fin i skjorta från Weekday, jeans från Monki, skor från Nike och scarf från när jag var bebis. Eller så är den från min gamla utklädningslåda. Kan ej vara helt säker. Lite såhär såg det i alla fall ut på.

5 outfits flora wistrom-2

TISDAG

Jobbade hemifrån, hade textsamtal i Ivar Los park med öl och jordgubbar (!) och var på Träna svenska. Bar en topp från Ebay, en hängselklänning från Monki och skor från Vans.

5 outfits flora wistrom-3

ONSDAG

Hängde i ateljén och spelade in podcast. Ni har ju sett hela outfiten här.

5 outfits flora wistrom-4

TORSDAG

Var hos psykologen, jobbade från Pom & Flora och hängde i min säng med My och åt stuvade makaroner och göttbullar med ketchup (bytte till mjukisar då pga kan inte äta ketchup med vita braxor). Jeans från Dr Denim, svingammal t-shirt och skor från Nike.

5 outfits flora wistrom-5

FREDAG

Jobbade hemifrån, lunchade med Kajsa, hängde med mina småsyskon och tillbringade kvällen i badkaret framför ett par avsnitt New Girl. Byxor med slits från Monki, topp från Gina Tricot, stickad tröja från Samsøe Samsøe, jacka från Weekday och skor från Vans.


Translation: Five weekdays, five outfits.

Följ mig gärna på Bloglovin
Jag finns på Instagram: florawis
och på Snapchat: florawistrom

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Å svinsvinfina vita byxor. Eller älskar helvitt, så underskattat och fint fint

  rebecca 2016-04-23 19:41:46 http://www.rebeccalarsson.com
  Svara
 • wow!!! så fint alltihopa!

  Mi 2016-04-21 19:14:57
  Svara
 • Dögillar!!

  Jorunn Lavonius 2016-04-21 17:38:18 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • Hej Flora!

  Hoppas du har det trevligt ute på din tågluff!

  Jag har ett problem som jag hoppas att du kan hjälpa mig med. Det är så att min kille och jag flyttade ihop för ca tre månader, och vi är kärare än någonsin även om vi småbråkar ganska mycket. Ett återkommande problem är att jag blir irriterad på att jag får ta hand om ca 95% av all städning, diskning och matlagning. Jag skojar inte. Det som hör till är att min kille är inte ett svin, utan att han jobbar på ett ställe som kräver att han är där mellan 8-17, och eftersom det är på andra sidan stan så innebär det att han åker hemifrån vid 6 och kommer hem ca 18:30. Han har dessutom två band som han är med i, så 1-4 dagar i veckan (det beror på) så kommer han hem mellan 20:30-22:30 på grund av det. Detta är motsatsen till hur jag har det; jag studerar och har väldigt mycket hemstudier. I medel åker jag till universitetet ca 2-3 dagar i veckan och är hemma resterande dagar, om jag inte ibland väljer att jobba vissa dagar, i snitt 2 dagar i veckan.

  Så, anledningen till att jag vänder mig till dig är för att jag misstänker att du och Felix har det kanske ungefär likadant? Som jag har förstått det har han mer ett jobb som kräver att han är fysiskt där, medan du kan bestämma mer fritt exakt var du ska arbeta? Så, hur delar du och Felix upp eran vardag? Städar/diskar/lagar ni mat exakt lika mycket, eller blir det att nån av er får ta hand om det lite mer än den andra? Jag har förståelse för att min kille inte vill städa 20:30 på en vardag när han måste lägga sig 21 för att komma hem i tid, samtidigt är det ett faktum att det går ut över mina studier.. jag blir väldigt stressad av att det är så stökigt, vilket gör att jag städar/diskar istället för att plugga, eller helt enkelt inte kan koncentrera mig medan jag pluggar för jag tänker på stökigheten..

  Det här blev vääldigt långt, men jag hoppas att du kanske kan ta upp det i en av dina frågestunder? Eller svara privat? Eller om någon i kommentarsfältet har någon lösning/idé som de vill hjälpa till med?

  Kram! //Jenny

  Jenny 2016-04-21 13:58:52 http://garngalning.blogg.se
  Svara
 • gud, vad jag uppskattar detta inlägg. främst älskar jag att du låg i badkaret och kollade på serier en fredagkväll. det hjälper min prestationsångest att se detta! peace out, love you

  ellinor 2016-04-21 13:50:06
  Svara
 • Kan inte du berätta om hur din terapi går?

  Minna Torstensson 2016-04-21 11:55:35 http://minnaelvira.devote.se
  Svara
 • You have a really wonderful style – love everything you have worn <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-04-21 08:26:24 http://dressedwithsoul.com
  Svara
 • du är ju en stilgud ❤️ & FLORP SISTA JACKAN FRÅN WEEKDAY FAN VA FIN.

  sara 2016-04-21 08:01:20 http://sara.metromode.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!