Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NÄR DET TAR SLUT

flora felixöverraskning flora wistrom-6

För två veckor sedan gjorde jag och Felix slut.

Vårt uppbrott är inte dramatiskt eller bråkigt, men sorgligt. Det är sorgligt när kärleken inte räcker hela vägen, trots att man vill. Men en relation kan inte bara bygga på trygghet, på vänskap, inte när vi är så unga. Vi förtjänar att vara kära. Att känna oss bekräftade.

Och det är läskigt att lämna något som är bra. Att skiljas från den människa som känner en bättre än någon annan. Men det kunde inte bli på något annat sätt. Det går inte att tvinga fram kärlek.

De här fem åren – jag vet inte var jag ska börja. Vi har blivit vuxna tillsammans. Vi har gått igenom den största sortens sorg, vi har smällt i dörrar, vi har hållit om, legat dubbelvikta av skratt, rest världen över. Vi har varit familj. Ett lag. Och jag är så jävla stolt över de här åren. Jag hade inte velat ha det annorlunda.

Några av er har redan skrivit och undrat, spekulerat. Det är märkligt att vara offentlig när sånt här händer. Jag skulle kunna skriva bokmeter om oss, men jag gör inte det. Det här uppbrottet innefattar ju inte bara mig. Jag vill respektera Felix integritet, och värdera mitt eget privatliv, och det hoppas jag att ni också ska kunna göra.

Så jag gråter ner i morgonkaffet och fyller all min vakna tid med mina kompisar. De som stryker mig över håret, dansar med mig, tillåter mig att älta och får mig att skratta. Sommaren kom lägligt.

Nu vet ni.


Translation: Felix and I broke up two weeks ago, after five years together. We came to a point where we loved each other like friends and not like lovers. I just thought you should know. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
172kommentarer
 • Puss underbara Flora!

  Julle 2016-07-09 17:05:51
  Svara
 • lyssnar på senaste podden nu. du berättar så fint om det. önskar dig allt det bästa, det förtjänar du.

  Fanny 2016-05-28 15:08:17
  Svara
 • Kram till båda. Jag tycker så mycket om dig Flora. <3

  Ella 2016-05-13 13:13:39
  Svara
 • Styrkekramar till dig <3

  Johanna 2016-05-12 22:18:45
  Svara
 • Kram!!<3

  Elin 2016-05-11 20:28:29
  Svara
 • kram ändå från Jokkmokk till dig <3
  allt kommer allt bli bra.

  anonym 2016-05-11 10:37:27
  Svara
 • Jag och min pojkvän gjorde slut för snart tre veckor sen, på samma grunder. Vi är fortfarande vänner, han lagar forfarande mat till mig och (!!!!!!) han fixade en lägenhet till mig. Ett förstahandskontrakt i Göteborg. Du hör ju vilken drömkille!
  Iallafall, jag har ett tips! Se filmen Wild, gör det bara, jag blev SÅ inspirerad. Bästa terapipowersingleladypeppfilmen!
  Pussar

  Johanna 2016-05-11 09:34:43
  Svara
 • Kram på dig! <3

  Sandra 2016-05-11 09:04:54
  Svara
 • <3 Så fin text. Fick en klump i magen av detta. Så sorgligt… :( Men samtidigt så konstigt med kärlek. Förstår mig inte på den. Det. Själv blev jag kär i min killkompis förra sommaren, efter att vi varit vänner i fem år. Säger det igen.. Så märkligt med kärlek.

  Puss fina

  Hannah 2016-05-10 17:25:53 http://devote.se/hannaheklund
  Svara
 • Jag har precis gått igenom ungefär samma sak. Jag var liksom inte kär. Så jag gjorde slut. Bara sådär, efter läskigt lång tid. Det var ett jättefint och tryggt förhållande men jag hade inte kunnat vara mer nöjd att jag bestämde mig för att avsluta det. Hoppas allt är okej med dig också. Om inte annat så blir det det. High five för friheten och för det fina som har varit <3 kram

  Saga 2016-05-10 16:27:51
  Svara
 • Åh, jag hade en magkänsla om det här. Skickar mina största kramar till dig. Sörj och älta allt du orkar, var ute, hitta på saker, hångla och lev. Under tiden kommer tiden gå vidare och såren kommer läka. Precis som du är inne på så betyder inte slutet på ett förhållande att förhållandet var fel. Det var förmodligen alldeles rätt då, men inte nu längre.
  Jag gjorde slut hösten 2014. Vi var bra vänner, tyckte om varandra, kände varandra och tog hand om varandra, men kärleken fanns inte där och livet hade lett oss in på olika spår. Jag var verkligen skiträdd. Jag ville inte leva i det förhållandet, men jag var så säker på att jag inte skulle hitta någon ny, mycket på grund av att jag har en kronisk sjukdom som ger mig stora begränsningar. När jag väl blev singel och stormen hade passerat insåg jag dock att jag älskade det. För första gången i mitt liv längtade jag inte efter att ha någon, utan njöt av att vara bara mig. Och det var då som HAN kom in i mitt liv. Mannen som fick mina tidigare förhållanden att blekna. Nu är det vi, och jag är lyckligare än någonsin. Vi har precis köpt hus på landet tillsammans och det finns liksom inte i min värld att bli gammal och rynkig utan honom vid min sida.
  Kanske hittar du också en sådan person någon gång. Om det är vad du vill så blir det säkert så. Om inte annat så ska man alltid komma ihåg att en själv är den bästa frun man kan ha! <3
  (http://grusvägenhem.se)

  Ida Grusvägen Hem 2016-05-10 12:49:53
  Svara
 • Sjukt starkt jobbat! Och du kommer bli en helt ny och fri människa. Jag gjorde samma sak för 1,5 år sen och har inte ångrat en sekund av det. Älskar fan att va single lady efter massa år i förhållande. Lyssna på beyonce, grina och häng med vänner. Puss!

  Mimmi 2016-05-10 10:59:29
  Svara
 • Flora. Det är så sjukt. Läste det här inlägget och blev ledsen för din skull men fick också en klump i magen för min egen skull av någon anledning. 12 timmar senare förstod jag varför, killen jag träffat sen slutet av förra sommaren dumpade mig på samma grunder. Nu låter det som att det var ett gemensamt beslut för er och att det såklart är svårare när en varit tillsammans så länge, men känner ändå sådan oerhörd samhörighet med dig. Har aldrig kommenterat förut men läste inlägget nu igen och kände att jag måste skriva av mig till dig ändå. Du är som en digital vän som känns så nära. All kärlek till dig. Du är grym. <3

  Linnea 2016-05-10 08:24:08
  Svara
 • Många många kramar till både dig och felix!

  ebba 2016-05-09 22:24:03
  Svara
 • det knep till i magen när jag läste det här. jag oroar mig själv ofta över kärlekens hållbarhet. ta hand om er och njut av den kommande vackra underbara sommaren!

  alicia 2016-05-09 20:04:44 http://journal.webblogg.se/
  Svara
 • <3333

  Clara 2016-05-09 19:53:49
  Svara
 • Som många andra skriver, högg det i hjärtat när jag läste detta. Så sorligt men samtidigt ett bra beslut. Inlägget påminde mig om när jag och min partner funderade på att göra slut efter ca 4 år. Verkligheten, vuxenlivet och stressen kom nära inpå. Helt plötsligt var vi olika människor. Situationen förvärrades och veckorna gick. Konstigt nog vände det..Jag som hade ringt upp min kompis under den värsta perioden och sagt att ”nu gör jag det…slut alltså”. Jag och min partner börjades ringas varje dag, lyssnade på varandra och förstod. Förhållandet är idag reparerat och känns mer moget. Vi har roligt ihop. Är kära. Jag är dock rädd för framtiden, vet att kärleken kan vända. Ibland kan jag skrämmas över att köpa möbler ihop och bo ihop.. vem ska få möblerna? Vart ska jag ta vägen, äger varken bostadsrätt eller hyresrätt.

  Ta väl hand om sig!

  Charles 2016-05-09 18:16:18
  Svara
 • På riktigt så att hjärtat stannade upp en liten stund när jag såg inlägget och det trillade minsann några tårar också. Åh vad det är sorgligt när kärleken tar slut, men samtidigt så himla viktigt att våga släppa taget när den gjort det. Hoppas nu att det för din skull blir en riktig jäkla pangsommar, att du kan leva i nuet och hänga med alla dina kompisar (som verkar SÅ härliga!) och att du får hångla med en eller annan kändis också. Stor kram!

  Hedvig 2016-05-09 17:52:57
  Svara
 • fina du, hoppas det inte är allt för jobbigt. hoppas du dricker mkt öl, hånglar m nya och lapar sol. plus att du har fina vänner omkring dig. jag trodde livet tog slut när jag och mitt ex gjorde slut. men det gjorde det inte, först kom massa roliga ligg och sen kom en annan kille som fan är 1000ggr bättre. hoppas du mår bra trots allt. HEJAR SOM FAN PÅ DIG!!!!

  klöversmoa 2016-05-09 17:49:27 http://www.botellonz.blogg.se
  Svara
 • <3<3<3

  Julia 2016-05-09 17:45:03
  Svara
 • Kram på dig. Nu får du chans att leva till det ordentligt innan nästa stora kärlek trillar in (och barn och familj och grejer) iallafall!! <3
  (Fick också lite ont i magen med tanke på det där att älska varandra, vara tsm i flera år och vara bästa vänner men inte känna den där förälskelsen och åtrån… Vet inte hur jag någonsin skulle kunna ta ett så moget och läskigt beslut. Ena stunden känner jag att vi nog om ett par år eller så kommer gå skilda vägar och jag då kan uppleva allt jag drömmer om. Men inte förrens jag har fixat i ordning mer trygghet, självkänsla och en större vänkrets åt mig. Och andra stunden så vill jag bara leva hela livet med honom, bli gamla tillsammans och få vara världens bästa föräldrar osv, för jag älskar honom ju mer än någon annan-vi passar så otroligt bra ihop, men jag längtar efter vilda äventyr med andra oxå innan allt ska klappas och vara klart för barn och familj… hur ska en göra när man inte vet vilket håll en lutar åt mest?-Kanske något du och Frida kan ta upp i er podcast)
  Tänk vad många männskor du når ut till i din blogg med din vettighet Flora! Så många som finner inspiration, vägledning och igenkänning här. <3

  philippa 2016-05-09 17:18:31
  Svara
 • Åh! Så himla modigt och starkt och sorgligt. All kärlek och kraft till er båda.

  Petra 2016-05-09 16:56:32 http://frokenhessel.blogspot.se
  Svara
 • Kjærlighet er det beste og det verste som fins. Men jeg har troen på at in the end vil det være det beste.

  Sunniva 2016-05-09 16:52:34
  Svara
 • ”Och det är läskigt att lämna något som är bra. Att skiljas från den människa som känner en bättre än någon annan. Men det kunde inte bli på något annat sätt. Det går inte att tvinga fram kärlek.” Detta hjälpte mig mycket, tack. Jag gjorde slut på mitt längsta förhållande och största kärlek hittills i livet för ca en månad sen. Vi hade det bra, han va min bästa vän och är världens finaste kille. Men jag var inte längre kär, jag längtade efter att vara kär, jag ville vara kär i honom. Jag vet att jag inte längre är kär i honom, ändå tvivlar jag ibland. Jag saknar närheten, och jag saknar honom. Men jag vet att jag tog rätt beslut, och detta hjälpte mig att inse det ännu lite mer.

  h 2016-05-09 15:57:44
  Svara
 • <3

  felicia 2016-05-09 15:23:27
  Svara
 • Kärlek till dig, ni är starka! <3

  hanna 2016-05-09 14:58:02
  Svara
 • Alltså. <3<3 Vettigt, modigt, och såklart sorgligt. Men modigt.

  Agnes 2016-05-09 13:48:44
  Svara
 • Sender dere all kjærlighet i verden<3 Kram kram

  Isabell 2016-05-09 13:20:25
  Svara
 • Flora, du äger<3 All lycka till dig, du är bäst!

  Agnes 2016-05-09 10:50:26
  Svara
 • Jobbigt och ledsamt, men som du säger ibland behöver man bara gå vidare. Ibland kan man fortsätta vara vänner, ibland inte. Hoppas ni mår bra trots allt båda två.

  Madde 2016-05-09 10:02:42 http://pixiebob.blogg.se
  Svara
 • Kram på er ❤️

  Sandra 2016-05-09 09:47:55
  Svara
 • Du er så bra Flora! Sender kjærlighet!

  Malene 2016-05-09 09:47:04
  Svara
 • Du är grym flora!

  alex 2016-05-09 09:33:42 http://www.alexaaaa.blogg.se
  Svara
 • Hei Flora, håper du har det bra. Ta godt vare på deg selv :)

  Tora 2016-05-09 09:01:38 http://www.lakrisbloggen.no
  Svara
 • Sänder massor av rosa emoji-hjärtan

  Nea 2016-05-09 07:50:30 http://nouw.com/rudling
  Svara
 • Kanske lite väl mycket formulär 1A att citera Håkan när något sådant här har hänt men fuck it jag kommer från Göteborg: Allt det bästa har inte hänt än.

  Kajsa 2016-05-09 07:40:49
  Svara
 • Lita på din egen intuition att det här med tiden kommer bli bra. Jag tror på dig <3

  Rebecca 2016-05-09 00:54:07
  Svara
 • <3

  Hanna 2016-05-09 00:43:38
  Svara
 • styrkekramar <3

  ella 2016-05-09 00:03:22
  Svara
 • <3<3<3

  Anna 2016-05-08 23:26:14
  Svara
 • Åh, så fett tungt. Jag och mitt ex hade varit tillsammans i 3 år, nu har det gått ett halvår och jag mår bättre än någonsin. Så det blir bättre <3

  Irja 2016-05-08 23:15:22
  Svara
 • <3

  Emma 2016-05-08 22:58:25 http://www.emmaslebsager.dk
  Svara
 • Hejar på dig i sommar Flora! <3

  Julia 2016-05-08 22:42:06
  Svara
 • Det händer alla, fortsätt bara!

  Alva 2016-05-08 22:41:01 http://alvaspangberg.blogg.se
  Svara
 • Tusen kilo kärlek och styrkekramar!

  Frida 2016-05-08 22:35:11
  Svara
 • Åh styrkekramar och kärlek till dig!!!!! Jag och mitt ex gjorde slut för fem veckor sedan. På något konstigt himla sätt överlever en.

  Gabriella 2016-05-08 22:33:52
  Svara
 • Tusen kramar och en massa kärlek! Skulle ju vilja skriva något mer, men har noll erfarenhet och det blir bara klyschigt. Så ja, hundra hjärtan och fina tankar skickar jag dig via internet <33

  Elvira 2016-05-08 22:33:27 http://mylifestylebbyelvira.blogspot.com
  Svara
 • Körlek till dig! Tur att det nu typ är sommar! <3

  Agnes 2016-05-08 22:24:10
  Svara
 • Det blir bra. Kommer bli bättre igen!

  Zara 2016-05-08 22:24:05
  Svara
 • Åh vad tråkigt. Det kan göra så jävla ont trots att det är det enda rätta ibland. Kram på dig!

  Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg 2016-05-08 22:12:29 http://www.mariaekblad.se/blogg
  Svara
 • Tusen stora styrkekramar fina du.

  Har liknat ert förhållande så mycket med det som jag har med min kille, så fick verkligen en stor klump i magen när jag läste detta. Så konstig känsla, att det känns som att man är med så nära fastän vi inte känner varandra alls.

  Från en syster till en annan, skickar så mycket värme och omtanke som jag bara kan. Ta hand om dig, kram ♥

  Lisa 2016-05-08 21:59:36
  Svara
 • All kärlek till dig. Jag hoppas att ni i framtiden kan vara bra vänner.

  Frida 2016-05-08 21:49:17
  Svara
 • <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  jag skickar hjärtan för jag vet inte riktigt vad jag ska säga förutom det.

  Victoria 2016-05-08 21:44:24
  Svara
 • KRAM Flora <333333

  Evelina 2016-05-08 21:40:25
  Svara
 • KRAM till dig fina Flora. <3 Jag hoppas att du får en precis så fantastisk sommar som du är förtjänt av.

  Josefin 2016-05-08 21:35:58
  Svara
 • <3 <3 <3

  Elin 2016-05-08 21:19:59
  Svara
 • Din öppenhet med integritet inspirerar.

  Stina 2016-05-08 21:03:23
  Svara
 • Att du väljer att skriva om det gör dig såå stark och du är en otroligt fin människa!! Som du skriver så förtjänar ni båda kärlek, och det är så modigt av er att ta det steget! Puss på dig finaste Flora<3

  Amanda 2016-05-08 20:42:10 http://capitalofweird.tumblr.com
  Svara
 • <3 <3 <3

  Agnes 2016-05-08 20:39:04
  Svara
 • <3333333

  Sandra 2016-05-08 20:35:02
  Svara
 • Jättetråkigt att höra, men tycker att du verkar ha väldigt kloka tankar om det. Ta hand om dig<3

  Alva 2016-05-08 20:28:42
  Svara
 • <3

  Amanda 2016-05-08 20:26:59 http://mandiz.blo.gg
  Svara
 • Breakups är det svåraste som finns och jag tycker du är så jävlajävla modig och stark som lyckades ta detta beslutet. Jag önskar dig all frikkin lycka på jorden och vill helst bara krama om dig. Ps på att jag läst din blogg i tusen år och att du är en av de vettigaste personerna jag vet, och att vi alla kommer förstå om bloggen får ta smällar i sommar. Bara LEV, omge dig med vänner och kramar och hångel och allt det där som står på din bucket list. Håller speciellt tummarna för ligg med kändis. Puss!!!

  Lisa 2016-05-08 20:05:46
  Svara
 • <3 <3 <3

  Ellinore 2016-05-08 20:02:34
  Svara
 • <3

  Ida 2016-05-08 19:58:29
  Svara
 • åh, vad svårt det måste vara. ville bara skriva att du/ni är så jävla modiga som tar det här beslutet. att gå ifrån en så stor trygghet för att man inte är kär längre kräver så himla mycket styrka. hoppas sommaren läker sår.

  AK 2016-05-08 19:45:45
  Svara
 • <3 kram på dig Flora

  Felicia 2016-05-08 19:40:24
  Svara
 • mångamånga cyberkramar till dig
  <3

  mono 2016-05-08 19:11:07
  Svara
 • <3

  beata 2016-05-08 19:03:54 http://www.ringbeata.tumblr.com
  Svara
 • <3<3<3<3

  Ella 2016-05-08 18:31:18
  Svara
 • <3

  Nike 2016-05-08 18:13:51
  Svara
 • Finaste du! KRAM!!!!! Ta hand om dig <3 <3 <3

  Maja 2016-05-08 18:06:07
  Svara
 • Så mycket kärlek och styrka till dig Flora, du skriver så vackert. Jag och min kille gjorde slut i förrgår efter nästan ett år tillsammans och det var också ett gemensamt beslut men likväl känns det så jävla tungt och svårt just nu.

  E 2016-05-08 18:04:01
  Svara
 • Åh flora <3 jag gjorde slut med min kille efter fem år tillsammans i november, med samma grunder som du beskriver. Det är så himla svårt att lära mig att leva utan honom, och jag gråter fortfarande ofta, men det blir ju bättre till slut, måste vi ju ändå tro. Puss på dig!

  Ellinor 2016-05-08 17:37:25
  Svara
 • Kram <3

  Mikaela 2016-05-08 17:36:52
  Svara
 • Jag och min pojkvän gjorde slut i förrgår efter nästan fem år. Känns hemskt dåligt just nu men det hjälper att veta att man inte är ensam. Tycker du är stark som delar med dig av detta och vill bara säga hur mycket det hjälper mig som är i samma situation! Hoppas du kanske gör ett podavsnitt om dina tankar och känslor kring detta och hur du har gjort för att komma vidare! Du är grym!! Massa Styrkekramar!!

  Jackie 2016-05-08 17:33:56
  Svara
 • Modigt Flora. Du är så stark. Det kommer gå bra!

  Ida 2016-05-08 17:25:33
  Svara
 • KÄRLEK<333333 du är finast, va stark och svag när du inte orkar vara stark. love you<333

  Linnea 2016-05-08 17:15:23
  Svara
 • För lite mer än en månad sen bröt jag upp med min pojkvän efter ett 4,5 år långt förhållande. Det är svårt när man är så nära. Men tar kärleken slut så gör den ju det. Knasigt det där, att man typ en dag vaknar upp och inser att känslorna inte är kvar. Jag blev helt plötsligt blixtförälskad i en annan. Det kanske du också blir :)))) Eller så lever du the awesome singel life, hur som helst förtjänar du det bästa!

  Julia 2016-05-08 16:57:53
  Svara
 • Kramar till dig flora. Jag har läst din blogg under hela min tonårstid, men aldrig kommenterat. Men vill bara skicka iväg lite kärlek till dig just nu. Jag känner inte dig, men ändå har du varit en del av mitt liv. Därför känns det inte mer än rätt att skicka iväg en liten kram, även om det inte är värt mycket. Kram.

  Lovisa 2016-05-08 16:51:10
  Svara
 • Men åh! Är säker på att ni gör rätt – även om sånt här är så jäkla tufft. Livet alltså, sånt vidrigt och helt jävla underbart påhitt.

  Malin 2016-05-08 16:48:37
  Svara
 • <3!

  saran 2016-05-08 16:23:24
  Svara
 • Åh tusen tusen kramar <3

  Emily 2016-05-08 16:09:17
  Svara
 • <3
  kompisar & hångel hjälper. du äger.

  alma 2016-05-08 15:58:55
  Svara
 • <3<3

  Danni 2016-05-08 15:58:37 http://Vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • <3

  Hilda 2016-05-08 15:52:24
  Svara
 • <3 <3 stor klem

  Karen Anna 2016-05-08 15:42:03 http://karenanna.net
  Svara
 • <3 <3 å, eg får klump i halsen sjølv om eg ikkje kjenner deg. Det blir så merkeleg når ein har fulgt bloggen så lenge. Men det er fint at du kan sette pris på det som har vore, og du fortener absolutt å forelske deg igjen. Håpar sommaren blir kjempefin!

  Itadakimat 2016-05-08 15:23:30 http://itadakimat.com
  Svara
 • Massa styrkekramar <3 <3 <3

  Hedvig 2016-05-08 15:18:17
  Svara
 • Åh Flora!! Vad jobbigt för er. Det är alltid lika jobbigt. Men tänk att om några månader är det värsta över, då kommer din och Felix tid tillsammans bara vara ett fint minne.

  Vera 2016-05-08 14:44:59
  Svara
 • Cyberkramar!!<3

  Vera 2016-05-08 14:40:07
  Svara
 • <3 Kram.

  Malin 2016-05-08 14:31:35
  Svara
 • Alltså vad är oddsen att du skriver detta inlägg idag, timmar efter att jag blivit dumpad?!

  Hannah 2016-05-08 14:24:18
  Svara
 • Håll ut. <3

  Julia 2016-05-08 14:24:09 http://nouw.com/hallejulia
  Svara
 • Är ni/kommer ni fortfarande vara vänner? Fattar om du inte vill svara. <3 <3 <3

  Malin 2016-05-08 14:17:12
  Svara
 • Finaste Flora! Styrkekramar till dig <3 <3 <3

  Mirre 2016-05-08 14:04:44 http://medeia.webblogg.se
  Svara
 • PUSS <3<3<3

  Maria 2016-05-08 14:00:41
  Svara
 • <3 <3 <3 <3 <3

  Ellen 2016-05-08 13:44:04
  Svara
 • ÅHHH FINASTE FLORA <3
  Har liksom känt mig på detta, men ändock så sorgligt. Hoppas du mår bra snart igen. Kram <3

  Hanna 2016-05-08 13:32:53
  Svara
 • Kastades direkt tillbaka till när jag gjorde slut med det som var min viktigaste person för ett år sedan. Smärtan går över och jag är så himla nöjd singel just nu. Blev igår bjuden på drinkar och dansade med ett gäng mycket fina US Marines i den tropiska natten, det var så fint på något sött. Det finns så himla många personer att träffa i denna stora värld alltså!! Men kramar till dig Flora och hoppas det känns bättre snart!!

  Isabell 2016-05-08 13:13:23
  Svara
 • Oh Flora :( I also broke up with my boyfriend but this week. He has always been more a friend to me than a lover, but things couldn’t keep going on as he was pushing me to go to the next level: move in, which obviously I was not ready to do. The break up was sad, yet we parted in good terms. Even if it has been only days, it is incredibly hard — my friends are not really there, and I have difficulty filling my time, nor I really actually want to… Anyway, keep going strong Flora!

  Morgane 2016-05-08 12:54:48
  Svara
 • flora, i december tog ett 4,5år förhållande slut. i mitt fall var han otrogen och det gör ju självklart ont.

  men nu ligger jag bredvid den finaste tryggaste och bästa killen ever, igår var vi ute och dansa oss svettiga och den 28:e firar vi tre månader.

  man blir sjukt lycklig igen och man uppskattar kärleken på ett helt annat sätt.

  liv 2016-05-08 12:50:57
  Svara
 • <3

  Clara 2016-05-08 12:48:11
  Svara
 • Massor av kramar till dig Flora, kanske lite klyschigt att säga men tiden läker verkligen alla sår.

  Josefina 2016-05-08 12:48:08
  Svara
 • det är så märkligt att vi bloggläsare liksom har känt på oss detta.. förstår att det är kämpigt, både att avsluta ett förhållande och att behöva redogöra för avslutet ”offentligt”. stödet till dig är massivt i alla fall! kramar

  tove 2016-05-08 12:39:38
  Svara
 • kramar till dig!! <3

  Emily 2016-05-08 12:28:59
  Svara
 • Flora. Åh. Kram och pepp och det här klarar du. <3

  Aurora 2016-05-08 12:16:48
  Svara
 • Kram

  Katarina 2016-05-08 12:09:59
  Svara
 • Sorgligt! men nu har du ju mer tid till att skriva två böcker, resa var du vill, plugga och hoppa fallskärm! Passa på!

  emelie 2016-05-08 12:03:20
  Svara
 • this is so sad. I’m so sorry. hugs and kisses! :’-(

  oona 2016-05-08 11:52:22 http://nuorukainen.tumblr.com
  Svara
 • Vi är många här som stöttar dig Flora. Jag hoppas att du mår bättre snart. Kram <3

  Matilda 2016-05-08 11:42:40 http://matildasblog.se
  Svara
 • NÄE. Massa kramar och massa styrka till dig! Att tappa någon som känt en så länge måste kännas som ett knytnävsslag. PUSS.

  Frida 2016-05-08 11:41:46 http://kalltregn.blogspot.com
  Svara
 • Kram❤️❤️❤️

  Fanny 2016-05-08 11:15:43
  Svara
 • KRAM!

  emma 2016-05-08 11:13:52 http://www.emmae.se/blog
  Svara
 • Allt det jobbiga du känner nu, det bästa är att det går över. Sen är man kvar med ett fint minne, men man har gått ur allt starkare än ever. Kram.

  Anna 2016-05-08 11:13:17
  Svara
 • Skickar massa kramar ❤️

  Dani 2016-05-08 11:13:09
  Svara
 • Hejsan Flora! Har vart en trogen läsare till din blogg rätt länge nu, runt två år. Är verkligen jätteledsen över att det är slut mellan dig och Felix, det är alltid lika jobbigt när en relation når sitt slut. Men jag har tänkt på en grej. Du har ju ofta skrivit rätt drömmigt om dig och felix. Exempelvis ”För andra dagar kan vi inte slita oss ifrån varandra, kysser oss fnasiga om läpparna och skrattar så att vi kiknar” eller beskriver hans guldlockiga hår eller hans glimrande ögon. På något sätt skapar du en bild som säger att ni är hur kära som hälst i varandra. Jag lyssnade på din och fridas podd, så sa du att du tror att många av dina kompisar tycker att din instagram inte speglar ditt riktiga du. Om man kolllar på din instagram ser man ljusa härliga bilder som visar glada lyckliga stunder och foton på dig och dina kompisar och hur mkt du älskar dem. På samma sätt skapar du här en bild som visar lycka, välmående och kärlek. Det kanske bara är jag, men det känns som att du ständigt försöker skapa en bild om ett perfekt liv. Jag visade din blogg för min mamma en gång för länge sen och hon sa ”känns som att hon bara visar en sida”. Jag höll inte med och fattade inte riktigt vad hon menade, men nu tror jag faktiskt att jag fattar och måste tyvärr erkänna att jag håller med. Och man känner rätt tydligt att du förskönar rätt mycket här på bloggen samt ig, vilket är så himla tråkigt!

  Vivvi 2016-05-08 11:09:26
  Svara
  • Svar på Vivvis kommentar.

   Hm, hur tycker du att en person ska vara i en blogg då? Jag förstår vad du menar, men vilken blogg visar upp allt mörker? Jag tycker att det är upp till bloggpersonen, det känns lite problematiskt att kritisera vad en person väljer att berätta och lämna ut om sig själv. Det borde vara just upp till den, du verkar ju ändå engagerad i detta och kanske känner dig lite lurad nu. Men att du gör det är kanske ett tecken på att bloggen och Floras berättande om sig själv får dig att känna. Och det är väl något fint!? Tror inte att det är många människor som berättar allt för bekanta människor innan en känner sig trygg med dem. Att inte berätta allt om sig själv om sina nära är dessutom rätt smart i en blogg, det går ju inte att välja vem som läser. Jag tror det är lite bra att tänka att bloggar är en representation av en person, det är inte hela personen och inte hela bilden. (Hejja dig Flora, breakups är vidriga. Massa kärlek till dig och Felix).

   Kajsa 2016-05-11 11:35:39
   Svara
  • Svar på Vivvis kommentar.

   Hallå jag tänker så här: när man förskönar ett förhållande så är det ju för ens EGEN skull??! Att man kanske försöker ta gulliga bilder, skriva vad man gillar med hen, åka och bo på hotell och dricka cava för att man vill påminna sig själv om varför man är tillsammans? Skriva av sig när det är bra, så man kan titta på det sen när man tvivlar???

   Plus att jag tycker att Flora ofta har nämnt att de har tjafsat, vilket hon gör när det är med typ hennes mamma eller vem som helst också.

   R 2016-05-09 09:27:30
   Svara
  • Svar på Vivvis kommentar.

   Oj! Håller verkligen inte med. Tycker helt tvärt om, att flora är väldigt öppen med att livet inte alltid är enkelt och att det är okej att må dåligt. Hon har exempelvis skrivit/pratat i podden om vikten av att söka professionell psykologisk hjälp om man är i behov av det. Tycker jag är skitbra att hon gjort!!! Och för övrigt anser jag att det ÄR helt okej att bara visa ”en sida” av sig själv på sociala medier om man vill det. Sen när blev det en självklarhet att visa ALLT ens liv innehåller, fint som fult, för tusentals följare? Jag tycker det är viktigt att komma ihåg att vi lever i ett rätt speciellt tidevarv där vi hela tiden exponerar oss själva för en stor krets av människor. Att inte vilja visa allt för alla hela tiden är väl mer än förståeligt? Speciellt om man har en så stor plattform som flora har. Så all cred till alla som pallar vara transparenta även med livets svårigheter, men NO SHAME till dem som väljer att, som du uttrycket det, bara visa ”en sida”. För mig är det fullkomligt självklart att alla människor tampas med olika problem, oavsett hur deras instagramfoton ser ut. Jag blir ärligt talad rätt förvånad över hur man ens kan ”luras” av någons ljusa instagramflöde och tro att det är en hel sanning.

   Massa kramar till dig flora <3 allt kommer bli så himla bra även om det känns tungt och hopplöst nu

   Malin 2016-05-08 20:09:20
   Svara
  • Svar på Vivvis kommentar.

   Jag tycker att Flora är en av de som faktiskt är bäst på att ge en nyanserad bild av sitt liv, på instagram vet jag inte men åtminstone på bloggen. Hon skriver både stort och smått om ångest, sorg, bråk med mera.
   Jag tycker inte heller att hon har skrivit så himla drömmigt om deras förhållande, visst ibland är det kyssar och skratt och allt är perfa men ibland har hon också skrivit typ ”bråkade idag” eller ”vi var skitsura hela dagen på varandra” osv.
   Ibland ÄR ett förhållande drömmigt och underbart och ibland suger det och det är Flora superbra på att få fram. Vissa bloggare visar absolut bara en perfekt sida men så himla onödigt att rikta den här kritiken till en som verkligen inte är så.

   Nadja 2016-05-08 16:31:33
   Svara
   • Svar på Nadjas kommentar.

    Håller med. Tycker Flora är bra på att lyfta fram att allt inte alltid är rosa moln. Hon skriver om ångest, terapibesök osv vilket jag tycker är toppen. Vem vill vara helt öppen med allt på en blogg för övrigt. Det är ju ett jobb, inte meningen att vi ska få veta allt.

    Linda 2016-05-08 17:39:56
    Svara
  • Svar på Vivvis kommentar.

   Ufatteleg at ditt svar på eit så sårt og opent innlegg er at ho ikkje framstiller livet sitt som ekte? Dessutan la ho for litt sidan ut ei undersøking der ho spurde oss kva me sakna på bloggen – det hadde vore LITT meir passande å kome med kritikken din der. Fred ut! Og klem til Flora <3

   Nora 2016-05-08 16:27:02
   Svara
 • <3<3<3

  Linnea 2016-05-08 11:08:33 http://Ostedt.se
  Svara
 • <3

  Filippa 2016-05-08 11:04:46
  Svara
 • Massa kramar!!!! Livet har massa att ge dig. TÄNK vad du kommer få uppleva fina grejer :’)

  Maja 2016-05-08 10:57:32
  Svara
 • <3 egentligen kanske det inte finns rätt ord för sånt här. jag känner ju inte dig, och du känner inte mig. jag vill bara säga att det är så otroligt modigt att våga lämna något som varit livet för så lång tid. du är modig, flora. och jag vet det gör ont, och det kommer göra ont – för det gör ont. men vi måste dö några gånger innan vi börjar leva igen, och kanske var det precis så här det skulle va. du och felix skulle vara där precis då, dela precis det ni delat, för att sedan låta er själva flyga vidare men åt olika håll. tillåt dig att göra precis det du vill. gråt om du vill gråta, älta om du vill älta, spring om du vill springa, titta på serier även fast det är sol. låt det ta tid. ge dig själv den tiden.

  sandra 2016-05-08 10:53:18
  Svara
 • Kära Flora, all styrka! <3<3<3

  Isabelle Pedersen 2016-05-08 10:51:20 http://isabellepedersen.se
  Svara
 • miljoner kramar <3

  Johanna 2016-05-08 10:49:07
  Svara
 • heja dig flora <3

  Astrid 2016-05-08 10:46:47
  Svara
 • Herregud, Flora, jeg tror aldri jeg har kommentert her før, men jeg føler jo jeg har vokst opp med deg og litt han og går igjennom akkurat den samme dølle og tunge sorgen når men elsker noen men ikke er forelska i dem lenger. Da er det nesten ingenting som hjelper å høre – men tida går, sakte sakte, plutselig har en dag blitt en måned og en måned et halv år. Pust med magen og så håper jeg det går fint i små øyeblikk. Klem. (Gleder meg til boka di!)

  Julia 2016-05-08 10:36:06 http://juliamartincic.com
  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Nicole 2016-05-08 10:35:06
  Svara
 • <3

  johanna 2016-05-08 10:34:29
  Svara
 • :( Stor kram!

  Ulrika 2016-05-08 10:29:56
  Svara
 • Flora, gått igenom samma sak för en och en halv månad sedan. Inget bråk oss emellan, pratar när vi stöter på varandra och alla våra vänner beter sig som vanligt när vi ses. Men jag saknar min bästa vän. För som du skriver, tryggheten tog över och vi var bästa vänner som levde våra liv utan kärlek, och jag förstår nu att kärleken måste finnas även efter tre år. En förtjänar passion och kärlek. När en blivit tillsammans i ett skede i livet, är det ju inte säkert att båda drar åt liknande håll några år senare. Det är så viktigt när en är ledsen att tänka på hur ni funnits där för varandra och upplevt allt som du skriver, och vad innebörden är av det idag. Som en vän skrev när jag berättade- ät och drick och gör vad fan du vill så länge du mår bra. Och ja solljuset kom så jävla lägligt. Och kom ihåg att dina läsare förstår om du inte pallar uppdatera bloggen, inte orkar vara som vanligt, det viktigaste är att du mår bra.

  E 2016-05-08 10:14:07
  Svara
 • <3 <3 <3 <3 kramar!!!! <3 <3 <3 <3

  Maria 2016-05-08 10:12:08
  Svara
 • <3 <3 <3 <3
  store klemmer!

  marire 2016-05-08 10:05:05 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • <3

  Kaja 2016-05-08 10:04:14
  Svara
 • Så stort och modigt beslut, men säkert helt rätt. Tänker på er! Kram

  Elin 2016-05-08 09:51:06
  Svara
 • jag skickar all kärlek och värme åt ditt håll, flora <3

  veronica 2016-05-08 09:48:08
  Svara
 • Vad oerhört sorgligt. Tänk hur livet kan svänga. Kram till er båda <3

  anna 2016-05-08 09:47:48
  Svara
 • Åh flora.. Jag förstår precis. Går genom precis samma sak, jag och min kille (mitt ex??) Gjorde slut för två veckor sen och vi var tillsammans i drygt fyra år. Från 18 till 22. Byggde ett liv ihop och växte upp ihop. Valde möbler och färg på väggarna och köpte husdjur. Älskade varandra så mycket. Och gör. Men kärleken tog slut för oss med. Kanske gjorde den det för längesedan men vi har inte velat inse. Inte vågat tänka på alternativet. Men till slut brast det och allt är bara så sorgligt och tragiskt. För han är världens finaste människa men vi har växt isär, det skaver för mycket. Och när började en acceptera att passionen var noll? Allt är så konstigt men det gör väl över. Fast det är fruktansvärt att jagas av allt som inte kommer att bli. Men kramar till dig och Felix. Du är inte ensam. ♡

  Sofie 2016-05-08 09:46:39
  Svara
 • Tusen kramar <3

  Linn 2016-05-08 09:37:05
  Svara
 • <3<3<3<3<3<3<3 all styrka till dig <3<3<3<3<3<3<3

  Rebecca 2016-05-08 09:36:34
  Svara
 • Åh. Jag får ont i magen . Tänker på hur det tog slut mellan mig och min pojkvän för lite mer än ett år sedan och det gör. Så. Ont. Ah. Du är inte ensam. Vi finns här. Alltid. <3

  E 2016-05-08 09:33:34
  Svara
 • Ack det känns i hjärtat att läsa detta, men vilket otroligt moget beslut ändå. Allt det bästa till er båda! <3

  Chickpeas and Understanding 2016-05-08 09:33:02 http://peasandunderstanding.wordpress.com
  Svara
 • <3 <3 <3 <3

  Charlotta 2016-05-08 09:29:59
  Svara
 • Kan ana hur det känns. Har haft ett lika långt förhållande som började när vi var lika unga som ni var, som varade lika länge och som sedan tog slut av samma anledning som du beskriver. Det är väldigt svårt att få förhållanden att hålla när de har börjat i en fas där man utvecklas så mycket, det är nästan mirakulöst om man lyckas. Växer man inte ifrån varandra så är det istället känslorna som växer fel eller inte hinner ikapp, liksom. Kan bara trösta dig med att det verkar ha varit helt rätt beslut. Jag har själv aldrig ångrat mig en sekund över mitt uppbrott, men halvåret efter var en av de värsta perioderna i mitt liv. Men jag tog mig igenom det och är ungefär hundra gånger lyckligare nu än innan, och det kommer du också att bli!

  Malin 2016-05-08 09:21:14
  Svara
 • Näee vad sorgligt :'( Stor kram! <3

  Malin 2016-05-08 09:19:19
  Svara
 • <3 <3 < 3

  Alma 2016-05-08 09:17:22
  Svara
 • <3<3 det kommer kännas lättare till slut, håll ut bara.

  Ellinor 2016-05-08 09:15:50
  Svara
 • ÅH Flora<3. Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag hoppas att allt känns bättre snart och att du är världens bästa och finaste. Tusen tusen kramar.

  Tora Hansson 2016-05-08 09:15:37 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • <3 <3

  Sandra 2016-05-08 09:14:18
  Svara
 • Flora ♡♡

  Elin 2016-05-08 09:10:06
  Svara
 • Kram till dig! Allt kommer blir bra sen. Ta den tid du behöver.

  Johanna 2016-05-08 09:05:30
  Svara
 • <3<3<3

  Jennifer 2016-05-08 09:04:39
  Svara
 • Stor kram till er båda <3

  Ebba V 2016-05-08 09:03:33 http://www.devote.se/ebbav
  Svara
 • Åh. Vad ledsamt. Tusen kramar till dig. Och sen tusen till för kramar är bra.

  Denise 2016-05-08 08:51:21
  Svara
 • Kramar!!!!<3

  Moa 2016-05-08 08:45:16
  Svara
 • Alltid jobbigt att läsa sånt här. En stor fet kram till dig.

  Fanny 2016-05-08 08:37:10 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • ALL PEPP TILL DIG FLORA !!
  <3

  Julia 2016-05-08 08:31:16
  Svara
 • <3

  Sara 2016-05-08 08:29:11
  Svara
 • Åh, vi finns här flora<3 <3 <3

  Nina 2016-05-08 08:23:18
  Svara
 • Får ont i hjärtat när jag läser. Vet hur jäkla jobbigt det är även om det är rätt. Kram till er båda.♡

  Linda 2016-05-08 08:04:48
  Svara
 • <3

  Julia 2016-05-08 08:03:55
  Svara
 • Kram flora <3

  Hedvig 2016-05-08 07:44:05 http://Nouw.com/hedddis
  Svara
 • Brukar vanligtvis kommentera på stora bloggar, dumt kanske men det blir bara inte av. Men läser gör jag, och det har jag gjort lääänge. Men när jag såg din titel, kände jag igen något. För en likadan, endast ett ord skiljer, finns i mitt utkast i min lilla fjuttblogg och väntar på att publiceras. Så jag var bara tvungen att lämna några ord, för ditt inlägg fick mig att känna så mycket.

  Läser detta när klockan är 07.30. Jag ligger jämte min fina vän som sover. Igår skulle jag ut, dansa och hångla. Men så blev det några vodkashots för mycket och jag fick gå hem, bli ombytt och nerbäddad. Grät mig till sömns för att jag ville ringa honom men inte fick för min vän. Idag tackar jag henne.

  Vänner, familj och tid är verkligen det som får en att läka <3 Hoppas allt kommer kännas bättre snart. För dig, och för mig. Kram<333

  Filippa 2016-05-08 07:44:00 http://www.hejtjugo.devote.se
  Svara
 • <3 fyfan vad sorgligt och fyfan vad modigt, jag tänker på mitt eget ubrott för ett år sedan nu och tårarna bara rinner. Gör bara sånt som får dig att må bättre, kompisar låtar alldeles utmärkt att fylla tiden med <3

  Beata 2016-05-08 07:27:22 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
 • hoppas det känns bättre snart :( <3

  amanda 2016-05-08 07:24:10
  Svara
 • :( kram

  Carro 2016-05-08 07:14:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!