Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FEMTON BILDER FRÅN EN FÖRFEST WITH A VIEW

SAMSUNG CSC

Gårdagen började rövigt. Jag var ledsen och ångestfylld och städade hemma hela dagen. Skrubbade bort vårt gamla smuts. Skrev. Låg på sängen och scrollade internet. Men vid fyratiden började det trilla in folk i min lägenhet. Pjuh.

SAMSUNG CSC

Det var bokklubbisarna som kom för att dricka bubbel. Här är Andrea och Yrsa,

SAMSUNG CSC

Alex,

SAMSUNG CSC

Louise,

SAMSUNG CSC

och Sara. Kolla vad gullig hon är här orkar knappt.

SAMSUNG CSC

Det var totalsommar ute,

SAMSUNG CSC

och vi provlyssnade Alexandras nya sommarspellista, sminkade oss och drack bubbliga saker.

SAMSUNG CSC

Kände faktiskt att de kom och räddade mig lite.

SAMSUNG CSC

Andrea var upprörd över att inte fler får chansen att se hennes heta tatt. Vi höll med.

SAMSUNG CSC

Skål rå.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kan inte låta bli att ta sånahäringa bilder just nu. Kolla vad sommarfräscha vi är. TACK VÄDRET + SMINKET FÖR DET.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Sen gick alla i samlad trupp till Hötorget, medan jag stannade hemma en stund pga brutalt magknip. Men efter att jag legat på sängen en halvtimme så kändes det bättre. Då gick jag till de andra på Haymarket och Metro Modes sexårsfest. Där lyssnade vi på Sabina Ddumba (hon var M A G I S K), åt spritglassar och dansade rövarna av oss (kolla snapchat: florawistrom).

SAMSUNG CSC

Jaha. Och nu ligger jag återigen på sängen och känner ångesten komma krypande :))))) Kul kul kul. Tur att jag ska träffa detta gäng om två timmar igen. TUR.


Translation: Yesteday, I had a little pre party at my place with Book Club Babes, before going to Metro Mode’s 6th anniversary party. So happy that they came and kicked my anxiety in the butt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Flora, jag vill bara säga tack för att du skapar en så härlig plats här. Jag ligger själv i en säng på andra sidan jorden, också med ångest som ryckigt kommer och går. Men när jag går in här så kan jag vila huvudet och pausa alla tankar ett tag. Jag hoppas du hade en drömmig helg och att du mår bättre snart. Massa kramar!

  Hedda 2016-05-16 15:59:09
  Svara
 • <3 alltså ditt linne/body?? sååå fint! vart kommer det från?

  Sophie 2016-05-15 18:54:47
  Svara
 • Alltså blä för ångest. Kul med bubbel! Funkar typ mot allt

  Agnes 2016-05-13 23:04:17
  Svara
 • älskar ittala-glasen! har flera rödvinsglas hemma. så underbara! och vilken tur att du har så fina vänner. krya!

  alicia 2016-05-13 17:25:07 http://journal.webblogg.se
  Svara
 • Du är så SNYGG! Kör du nån såndär klistrig bh under eller hur göör man för att se sådär bejbig ut i sån modell?

  Anna 2016-05-13 10:49:36
  Svara
 • Kloka, fina, gulliga Flora! Jag gjorde slut med min pojkvän efter fem år då jag var precis lika gammal som du. Det gör så ont, ont, ont, jag vet, men jag tycker du redan gör så mycket riktigt, du måste bara inte glömma bort att vara snäll mot dig själv – allt blir bättre snart, jag lovar. Du är så mogen och smart, låt sorgen ta den tiden den måste. Jag tänker på dig så mycket, även om jag inte känner dig alls. Stay strong, queen!

  en vän 2016-05-13 09:47:38
  Svara
 • Verkligen fint att du låter oss läsare följa dig genom detta. Förstår att det måste vara svårt att blogga nu.. Och att balansera det personliga och privata. Men åh du lyckas så fint <3 hang in there, gråt och dansa så mycket som krävs.

  C 2016-05-13 01:49:59
  Svara
 • Gillar att du är så öppen och ärlig och hur fin du är i toppen!!<3 Gillar inte att du mår blä. kram

  ISA 2016-05-12 23:34:45 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh, Flora <3 Stark du är ändå som ser till att träffa vänner och så! Det är ju fan det enda som hjälper. Stor kram till dig!

  Annie lättlagat vegokäk 2016-05-12 22:50:36 http://vegokak.se/
  Svara
 • Puss på dig flora! Allt kommer bli bra <3 <3 massa love

  Fia 2016-05-12 20:29:19
  Svara
 • ALLTSÅ SÅ SINNESSJUKT BEJBIG DU ÄR!!!

  Julia 2016-05-12 20:12:12 http://www.ohhboy.blogg.se
  Svara
 • Jag dör för din topp! Fan vad kattig du är. Var är den ifrån? Massa kramar mvh trogen läsare 4-ever <3

  Julia 2016-05-12 19:23:05
  Svara
 • åh jag är så imponerad av detta! hur du mår skit men ändå öppnar upp hemmet för vänner och bara HAR KUL! älskar det! själv hade jag bara legat i en liten hög på sängen och glott netflix en hel kväll. <— gissar att det i sådana här stunder visar sig om man är extro- eller introvert. puss och puss och puss flora! du är så bra och du klarar detta! <3

  lovisa 2016-05-12 18:21:06 http://polichinelle.se
  Svara
 • Hej, I’ m from Germany. I love reading your blog. I’ ve got one question: Where and when did you know these fantastic girls?? I’m 16 and I would like to make friends with such amazing girls. I may have friends like you in the future, maybe… :)

  hedwig 2016-05-12 16:52:46
  Svara
 • åh du verkar verkligen ha världens bästa vänner. och du verkar också vara världens bästa vän. <3

  Jennifer 2016-05-12 16:33:47
  Svara
 • Igenkänningskänsla med den krypande ångesten. Och att dämpa den med kompisar. Kompisar <3 Det värsta är nog när alla kompisar verkar upptagna, och jag tassar runt hemma i korridoren (bor med några kompisar) och känner mig ensam fastän jag vet att de är precis där. Önskar att jag visste hur jag hittar RO i kroppen. Med mig själv.

  A 2016-05-12 16:30:56
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!