TÄVLING TÄVLING, VINN ETT INTERRAILKORT MED DITT BÄSTA RESEMINNE

SAMSUNG CSC

Här kommer en tävling i samarbete med Interrail! Beskriv ditt bästa reseminne här, och tävla om interrailbiljetter för dig och en vän i 30 dagar. Klart du också ska få chansen att åka ut på tågluff.

Såhär såg det ut när jag och Sandra härjade runt för en månad sedan:

tågluff interrail flora wistrom-184 tågluff interrail flora wistrom-150 tågluff interrail flora wistrom-141tågluff interrail flora wistrom-61tågluff interrail flora wistrom-105 tågluff interrail flora wistrom-56 tågluff interrail flora wistrom-33 tågluff interrail flora wistrom-19tågluff interrail flora wistrom-113tågluff interrail flora wistrom-88

Jag tänker på Toledo. På hur vi skrek när vi såg gränderna, katedralerna, murarna, bergen.

Vi gick över en bro, en sådan med fem bågar, kättingar längs med kanten och torn i båda ändar. Jag stannade upp och stirrade ner i skummet. Och jag förstod då. Jag sa till Sandra: Om fyra dagar kommer jag inte vara ihop med någon. Vi gick vidare upp för backen och jag kände hur något flöt omkring i mig. Trögflytande tjära. Men Sandra höll min arm i ett hårt grepp.  Och även om allt var så jävla ovisst just då så kände jag: I den här världen är jag inte ensam.


Translation: You can win Interrail tickets by writing down your best travel memory here

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Så fint skrivet verkligen!

  Ellen 2016-05-21 01:24:22 http://numarman.blogg.se
  Svara
 • Vart är din underbara solros-tröja från?

  Emma 2016-05-19 20:53:56
  Svara
 • <3

  Josefin 2016-05-19 12:50:44
  Svara
 • Så fint skrivet! Och fina foton från er resa. Verkar som en så trevlig grej, att dra iväg med nån man inte känner så väl liksom. Kul!

  Tokyoyo 2016-05-19 00:30:08 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Hejjj fina Flora! Jag är så sugen på att flytta till San Fransisco precis som du gjorde och har läst en del här om det, verkar hur fint som helst! Jag undrade bara hur du gjorde med visum? Har läst en del och det verkar väldigt svårt att få ett sånt om en inte jobbar för ett svensk företag som finns där eller så, så undrade bara hur du gjorde!
  Läser din blogg varje dag, blir så inspirerad och du skriver så fint att det tårar sig i ögonen! Kraam

  Kaisa 2016-05-18 22:02:38
  Svara
  • Svar på Kaisas kommentar.

   jag hade turistvisum! ha det underbart i sf! PUSS

   Flora Wiström 2016-06-02 10:53:37
   Svara
  • Svar på Kaisas kommentar.

   Nu är ju inte jag Flora, men kanske kan svara ändå pga har precis varit djupt inne i det där visumtrasslet. Du får vara i USA i tre månader utan visum (med ESTA som går att ansöka om online), men om du ska stanna längre än så krävs visum. De ”lättaste” visumformerna är nog ändå F1 och J1 som är sk non immigrant visas, för studier och praktik. De är relativt lätta att få men har såklart restriktioner (för J1 måste du t.ex aktivt studera på eller nyligen tagit examen från ett universitet utanför USA). Att åka hit och jobba är bra mycket krångligare om det inte är så att du råkar sitta på ett amerikanskt medborgarskap eller bli förflyttad från ett svenskt företag (som du skrev). Det finns hur många visumsorter som helst, men bästa chansen är ändå att plugga någon termin (alternativt hitta praktik på ett företag om du pluggat i Sverige). Förstår såklart att alla inte vill eller har den möjligheten eftersom att det kostar (även om man får CSN för skolavgift) men immigrations här är väldigt knepiga i andra fall tyvärr. Håller tummarna för att du kommer iväg! :)

   Linnea 2016-05-19 20:47:18 http://berglundlinnea.wordpress.com
   Svara
 • Men var??? Finns ingenstans att kommentera på europarunt.se ju?

  Leonora 2016-05-18 20:57:17
  Svara
 • hej flora! tänkte bara fråga om den förra tävlingen med interrailoch europarunt blev avgjord och vem som vann i så fall? känns konstigt att den bara aldrig nämndes igen haha? Men det kanske inte var ni som skötte den?

  Ha en bra onsdag fina du!!

  aaa 2016-05-18 17:52:00
  Svara
 • Ryyyyser pga du skriver så fint. Dina ord är verkligen din gåva.

  Julia 2016-05-18 17:39:54
  Svara
 • Hi Flora! Do you know if the contest is opened for european residents as well or only for swedish ? (I’m from Belgium)
  Tack !

  Maurine 2016-05-18 16:17:01 http://www.maurinetoussaint.tumblr.com
  Svara
 • <3<3<3
  Du är så himla fin i ditt nya hår!!! Visa supergärna fler bilder om du vill:)))

  Tilde 2016-05-18 15:06:28
  Svara
 • Åh, vad fint skrivet. Jag läste det en gång, kände hur texten talade till mig, ville att jag skulle läsa den igen. Jag läste den en gång till och kände trycket bakom ögonen. Tårar som dränkte synfältet. <3

  Sophie 2016-05-18 14:39:00
  Svara
 • Wow vilken stark text! <3

  Chickpeas and Understanding 2016-05-18 14:38:19 http://peasandunderstanding.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!