Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

INTERVJU I PODCASTEN ÅKA TUNNELBANA

image2 (1)

För några månader sedan spelade jag in ett podcastavsnitt med Joakim Lang från Åka Tunnelbana. Nu ligger det uppe. Det gjorde ont i mig att lyssna på det här, för vi pratar mycket om mig och Felix, och hur jag, när det här avsnittet spelades in, inte såg något slut på vår relation.

Men det är såhär kärleken är. Oförutsägbar. Oberäknelig. Ena månaden känns allt bra, men månaden därpå kan det vara något som skaver så mycket att det är det enda som känns. Hur som helst så tycker jag att det blev en fin intervju. Vi pratar om att gå hos psykolog, skriva bok och att vara ihop med någon länge. Lyssna här nedan, eller genom att söka på Åka Tunnelbana i din podcastapp.


Translation: Joakim from the podcast Åka tunnelbana interviewed me a couple of months ago. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Lyssnade på avsnittet idag när jag diskade, då jag alltid lyssnar på podar. Tyckte det var kul det du sa om er dialekt! Jag följer er podcast och älskar den. Jag bodde i Stockholm innan jag började plugga här i Luleå. När jag lyssnade på er pod första gången slog det mig så – det är såhär stockholmska låter! Märkte liksom inte innan att jag har vant av mig en dialekt som jag hört hela mitt liv. Sen för något avsnitt för typ 2-3 månader sen så kom jag på huvudanledningen till varför jag älskar er pod: jo, för det är som att lyssna på mina gamla tjejkompisar! Tjejkompisarna jag flyttat ifrån, som jag hör mindre av pga att livet kommer emellan och som jag saknar dagligen här uppe! Iaf, tycker er dialekt är skit mysig! Så kör hårt, kompisar!

  Linnea 2016-05-22 19:43:19
  Svara
 • Så fint!

  Marit 2016-05-20 00:36:22
  Svara
 • himla fint att lyssna på, ser så fram emot din bok!!!

  agnes emile 2016-05-19 23:12:37 http://hajenjpg.blogg.se
  Svara
 • Flora när kommer din och Fridas podcast?!!!!!!!!!!!!

  Julia 2016-05-19 14:27:24
  Svara
 • Så fint samtal! Du är så himla klok och verkligen inspirerande i att det känns som att du värdesätter dig själv och tar hand om dig själv i dina beslut. Kanske rörig mening men jag hoppas du förstår.
  P.s Er stockholmska är inte så farlig :) haha

  Kram

  Maria 2016-05-19 09:27:07
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!