Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEN ANDRA JUNI

Bild 2016-06-01 kl. 16.39 #3 Bild 2016-06-01 kl. 16.39 #5Bild 2016-06-01 kl. 16.39 Bild 2016-06-01 kl. 16.42 #5

Hej från en nyvaken person. Somnade på mage på sängen fastän jag hade hundra saker jag behövde styra upp. Classic flyktbeteende.

Tänkte egentligen mest säga hej. Och att livet är rätt bra, om än förvirrat. Idag ska jag medverka i en reklamkampanj som nog kommer bli fin. Sen tänkte jag åka på utflykt.

Jag hoppas att du mår bra. Att du tar årets första dopp eller skålar med någon du tycker om. Att du är snäll mot dig själv. Och det viktigaste: Att du inte låter någon oviktig person bestämma ditt värde.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • <3

  marire 2016-06-04 22:41:17 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Hej Flora,

  du ser melankoliskt ut.. Lite trött och mörkt trotts att du är en av de finaste tjejer i bloggvärlden. Tänk om tipsen du ger oss som läsare. Tar hand om dig :) Och själv är inte ensam.. du vet.
  Stor kram !!

  Viola 2016-06-02 22:51:34
  Svara
 • wow! jag mår bra idag, jag var snäll mot mig själv, tog årets andra dopp och skålade bla med min kära kusin. Men främst har jag inte låtit min vän som bara trycker ner mig få den minsta uppmärksamhet från mig idag och hon ska inte få ta en enda sekund till ur mitt liv <3333

  2016-06-02 22:15:24
  Svara
 • Du är så ofantligt vacker Flora! Och klok, väldigt klok!
  Kram på dig coola, fina du!

  Tora Hansson 2016-06-02 21:46:59 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Oh så himla fint för just idag har jag faktiskt varit snäll mot mig själv. Bortsåg från vanliga ätstörningstankar och köpte både kjol och klänning ! Försökte verkligen att i affären kolla på kroppen på ett snällt sätt och att vara sjyst mot mig själv <3

  Och flora, tack för en jättefin blogg. Kram

  Sara 2016-06-02 19:26:14
  Svara
 • Hejhej fina flora och alla finingar här! Jag har ett dilemma, som jag faktiskt inte alls vet hur jag ska bära mig åt.
  Det är det här med sex. Jag är i ett förhållande sen ungefär ett år tillbaka. Läskigt, men bra, såklart. Det som skaver mest, om nu känslor skaver, är att jag har cirka noll sexlust (och har alltid haft, i alla fall tills jag hade sex för första gången – jag var nämligen en sån där person som trodde att hon hade den största sexlusten nånsin..) Och, det suger. Det är så himla svårt. För min partner har en väldigt stor lust, och jag kan liksom inte på något sätt tillfredställa den. Eller jo, jag kan ha sex och det är ju bra när jag väl har det antar jag. Men jag vill inte . Jag vill ingenting. Och jag vet inte vad jag ska göra. Det gör så himla ont i hjärtat. Fastän det låter som det minsta problemet i världen, så är det det största i min just nu. Det tär, på mig, på honom, på oss. För jag vill inte tillfredställa varken mig själv eller honom. Och det är inte så att sex gör ont, eller att vi inte testat en del, det bara finns inte i mig. Och det får honom att tro att jag inte tänder på honom – fastän vi har pratat om det här. Och det får mig att tro att det är något fel på mig. USch, vad svårt det ska vara. Känner att jag verkligen har försökt, har både gått till ungdomssmottagning och käkat rosenrot. Kanske ska prova Lagriplex.. Vad har ni för idéer, tankar och förslag? Kramkram!

  Amanda 2016-06-02 18:50:24
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   känner igen mig! du är inte ensam!

   m 2016-06-03 15:33:11
   Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   hej Amanda! Tänkte direkt att du kanske befinner dig inom ett assexuellt spektrum, som innebär på ett ungefär att en inte är intresserad av sex alt kanske inte känner attraktion till andra personer. Det skiljer sig såklart väldigt mkt mellan olika indivder, en del kan tycka om att ha sex med sig själv, en del tycker om att ha sex med andra ibland och andra vill inte ha sex alls. Läs på lite om det!
   OCH! Du behöver aldrig ha sex enbart för att tillfredställa någon anna, A L D R I G. Han kan få väl gå och onanera i ett hörn. Det här handlar om dig och att du ska vara trygg med dig själv och din kropp, då får han helt enkelt chilla.
   OCH NR 2!! Det är inget fel på dig. Du är fantastisk. <3

   agnes emile 2016-06-02 22:44:54 http://hajenjpg.blogg.se
   Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Frågan är väl, vem ska du ”fixa” dig för? Känner du att du skulle vilja ha mer lust för din egen skull eller för din pojkväns? Hände det nåt jobbigt när du hade sex första gången som gjorde att din syn på sex ändrades? Bara lite frågor att fundera på :) det kan ju vara inget fel alls att inte ha lust, eller så är det något psykologiskt eller kroppsligt. En del hormonobalanser gör att man får minskad lust, t.ex. Brist på vissa vitaminer och mineraler likaså.

   Anna 2016-06-02 21:09:25
   Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej! Jag är inte Flora men jag måste bara skriva att jag känner igen mig. Dock är jag i en lite annan situation, har varit med min kille i tio år och fick ett barn för ett halvår sen typ. Senaste gångerna vi haft sex var när barnet blev till, och en gång när jag var i åttonde månaden (då ville jag inte egentligen men ”ställde upp” liksom, det visste inte han dock). Jag har INGEN lust. Alls. Ibland får jag liksom rysningar när jag tänker på att han skulle göra ett närmande på mig. Vi har pratat om det, jag vet att han vill, att han är ledsen över situationen. Får panik över att han skall typ lämna mig pga detta. Usch, det suger verkligen, vill vara pangkåt ju! Dock har jag ju varit trött och sliten nu iom graviditet och bebis. Kanske hänger ihop med det. Vill bara veta att det går över, mår ganska dåligt över detta. Kram!

   F 2016-06-02 19:38:29
   Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Amanda : Det finns en massa info och tankar på siten nedan som du kanske kan känna igen dig i (och länka killen till). Man är som man är och att försöka gå emot sin natur för mycket är inte bra för någon i längden. http://www.asexuality.org/home/?q=overview.html

   A 2016-06-02 19:37:48
   Svara
   • Svar på As kommentar.

    tack, för alla fina svar. jag ska absolut läsa på om detta. började faktiskt gråta när jag läste era svar. vad fina ni är. och vad skönt att någon lyssnar och förstår. hjärta till er. jag vet inte för vem jag vill fixa mig för, om det är för mig eller för att känna att jag vill räcka till gentemot någon annan. man blir ju livrädd att någon sexigare, kåtare, mer lustsugen, mer attraherad, ska liksom sno honom ifrån mig. men ja, ni har rätt. aldrig aldrig mot sin vilja. det har jag lovat honom. för kanske är det så, att allt sex innan, som i de flesta fallen var emot min vilja, har byggt upp en slags mur runt omkring mig. jag hoppas det blir bra, jag hoppas jag blir okej med mig själv en dag. och tack för att ni hjälper mig att hitta dit. kram

    Amanda 2016-06-03 16:23:04
    Svara
 • Åh! Jag kommenterar ALDRIG bloggar men idag måste jag faktiskt det. Tog årets första dopp idag (bakisbad är det bästa!) o ska nu iväg för att skåla med bästisar innan vi skiljs åt för sommaren.

  Josefine 2016-06-02 18:25:20
  Svara
 • Könner med att jag behövde höra detta just nu, så tack så mycket! <3 men vad gör man om man har en vän som blir sur för mycket – allt – känns det som? När man själv tycker att man ställer upp mycket men det inte tycks märkas? Om man får ett snäsigt svar för att man "prioriterar" att äta mat med sin familj, som hen uttryckte. Förlåt, vill inte belasta dig i nuläget, men du är så klok. Kram på dig.

  filippa 2016-06-02 16:49:25
  Svara
 • Tack, detsamma!

  Ida 2016-06-02 16:40:06
  Svara
 • Vilket megafint inlägg. Behövde verkligen det höra det här! Hoppas att du känner dig piggare och mer pepp på att ta dig an saker.
  Var kommer den fina bhn ifrån? Är den bygellös?
  Kramar

  Sandra Leone 2016-06-02 16:17:26 http://lingers.blogg.se
  Svara
 • Fint sagt <3

  Agnes 2016-06-02 16:16:44
  Svara
 • Tack för att du skrev exakt det där idag. Att ingen oviktig person ska kunna bestämma mitt värde. Det var det enda jag behövde höra idag för att kunna fortsätta.

  Louise 2016-06-02 15:59:44
  Svara
 • puss du äger! snygg bh också

  my 2016-06-02 15:54:10
  Svara
 • Tack för pepp!
  Skickar pepp tillbaka i form av: är supertaggad på din bok, älskar din blogg och ser fram emot varje poddavsnitt som du och Frida gör. Du är så himla inspirerande älskar att få ta del av din klokhet på diverse olika kanaler. Kram!

  Malin 2016-06-02 15:27:53 http://devote.se/silverparlor
  Svara
 • Tack för pepp! Hoppas du får en fin dag.

  Johanna 2016-06-02 14:58:19
  Svara
 • Vilken fin bh!! Och bra skrivet, kram!

  Mikaela 2016-06-02 14:33:56
  Svara
 • Alltså tack tack tack. Den där lilla peppen gjorde mig så glad. Igår tog jag första doppet i en liten sjö ute på landet där min vän bor. På kvällen drack vi folköl och kollade serier ute på altanen och hörde lammen bröla i bakgrunden. Bästa tiden på året! Hoppas din dag blir fin!

  Emma 2016-06-02 14:15:10
  Svara
 • Hej Flora! Du är en toppenbra och inspirerande person, dels med det du gör kreativt, men också för att du är så klok och skriver som det är, som du mår och att det inte är så jävla bra alltid men att det är helt ok att promenera mitt i natten/sova på dagen/dricka bubbel en tisdag – ibland. Tycker om din blogg så mycket, det märks verkligen att du tar dig tid för den! Tack! <3

  Linnea 2016-06-02 14:10:53
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind