SOMMARLISTAN

Tack Elsa för lånet av denna lista!

DSC_4665

Vad ska du göra i sommar?

Jag ska hänga mycket i Stockholm. Vara ute och dansa. Drälla runt i olika parker, bada mycket, picknicka. Och så kommer Froste och Dana och hälsar på från USA, och jag ska troligtvis till både Way out West och Popaganda.

Ska du åka någonstans?

På tisdag åker jag till Italien och stannar en vecka. Men förutom det blir det Hälsingland och Bohuslän. Och kanske någon spontanare till en skärgårdsö eller någons landställe. Hoppas.

DSC_0034

Hur länge ska du vara ledig?

Oj. Jag vet inte. Jag bloggar ju liksom alltid. Men jag tänkte i alla fall ha semestersvar på min mail i tre veckor.

Vad vill du verkligen hinna med?

Bli stark i mig själv och vara ensam med mitt huvud.

P1120287

Vad tror du egentligen att du kommer göra?

Hänga med kompisar konstant. Ehe.

Vad ser du mest fram emot?

Tidiga morgnar på open airs i skogen.

DSC_6823

Vad kan gå fel?

Allt.

Vem kommer du vara mest med?

Mina brudar.

DSC_6398

Vad kommer du lägga mest pengar på?

Troligtvis öl va.

Vad kommer du köpa inför sommaren?

En bra solskyddsfaktor.

DSC_3377

Kommer du använda det?

Ja! Hörni det är asviktigt att smörja in sig.

Kommer du bli brun?

Är redan rätt brun faktiskt. Det bara hände!

flora outfit 2

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?

Gå på feeling. Festa om du vill festa. Stanna hemma om du vill stanna hemma. Ta risker. Dansa stort.

Vad kommer du äta?

Vattenmelon, vietnamesiska vårrullar, pizza i parker och falafel på festival.

P1120263

Vad kommer du dricka?

Iskaffe, juice, bubbel, pimms och öl.

Vad kommer göra den här sommaren extra bra?

Att jag kommer hänga med mina vänner typ jämt. Kompissommar.

DSC_3300

Vad kommer du ha på dig?

Hängselklänningar, badräkter, jeanskjolar och birkenstocks.

Hur kommer du att göra dig illa?

Kanske det lelle hjärtat får sig en törn?

DSC_3203

Vad oroar du dig för?

Att jag ska blir rastlös och uttråkad. Att jag ska vara ledsen och saknig.

Vad kommer bli extra speciellt i år?

Att jag inte är ihop med någon.

Hur kommer du minnas din sommar sen i september?

Som den första singelsommaren på fem år.

DSC_2039


Translation: A list about my summer. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • haha hej, verkligen jätterandom fråga. men vet du något om växthuset på första bilden? typ vart man kan beställa ett, om det är ett sånt som man köper i paket och sätter ihop själv eller ifall det är något växthusgeni som byggt det från grunden?

  mb 2016-06-13 17:17:34
  Svara
 • God sommer, Flora! <3

  marire 2016-06-06 09:12:19 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Får en fråga var i Italien du ska till? Jag och min pojkvän ska till Toscana om två veckor cirkus och har inte bokat boende än. Lite krisigt. Tänkte om du kanske har ett förslag om du ska till samma ställe. Runt Lucca. Tack på förhand för svar, och tack för en härlig blogg!

  Lisa 2016-06-05 22:19:13
  Svara
 • Önskar dig en fin sommar! Kom ihåg att både vara rädd om och ta hand om dig, både i kropp och själ! <3

  Mikaela 2016-06-05 17:50:36
  Svara
 • Låter som en härlig sommar ändå! Du, den där svarta klänningen med öppen rygg, var har du hittat den? Så himla fin!

  linnea therese 2016-06-05 11:05:21
  Svara
 • Hej Flora! Jag har ett önskeinlägg(eller vad man ska kalla det.)

  Hur gör man på sommaren när man inte har några kompisar kvar längre? När man ser på instagram, bloggar osv alla som umgås och skapar minnen med kompisarna. Man vill ju också, men man kan inte. Det finns ju ingen att göra det med.
  Snart 20, ska man hänga med syskonen ut och försöka komma ut lite så man inte känner sig helt bortglömd? Ska man bara fokusera på sig själv och försöka övertala sig själv att det inte är så farligt..?
  Hur hade du gjort? Eller kanske någon här som har varit/är i samma situation?

  Alicia 2016-06-04 17:19:45
  Svara
  • Svar på Alicias kommentar.

   Fyller 20 om en vecka och befinner mig i exakt samma sits. Blir så himla avis när jag ser bilder på alla härliga kompishäng i parker osv, när jag själv har växt ifrån de flesta av mina och liksom inte har någon kvar att göra såna saker med. Har du någon mejladress, Alicia?

   Elin 2016-06-11 02:20:13
   Svara
  • Svar på Alicias kommentar.

   Hej Alicia! Det där känns lite som mig. Visst, jag har vänner, men flera bor i andra städer (bara hemma lite under sommaren), andra är ”bara” jobbarkompisar/pluggkompisar och inte folk jag är med annars och mina närmaste vänner jobbar mycket hela sommaren. Så känner igen mig i det du skriver! En får väl försöka hitta nya vänner? Jag är snart 20, bor i Gbg, börjar kanske Chamers till hösten och jobbar extra på IKEA om du eller någon annan känner för att hänga/prata/mejla/något annat lite :)
   (linnea.therese(@)hotmail.com)

   Kram på dig!

   linnea therese 2016-06-07 13:51:04
   Svara
 • omg dette gjør virkelig at jeg bare gleder meg mer og mer på å bare gjøre masse i sommer!!! så fine bilder. virkelig.

  Hanna Lauridsen 2016-06-04 11:29:01 http://hannalauridsen.com
  Svara
 • Kompissommar :”)) <3 <3

  Agnes 2016-06-04 10:15:01 http://www.agnescornelia.blogspot.com
  Svara
 • Listor <3
  Dina sommarbilder är verkligen så sjukt härliga! Nu har jag snubbe, men jag har några underbara singelsomrar under bältet. Visst var jag skörare, men oj vad pirrigt det var! Jag tror att de flesta blir modigare som singlar och jag vill bara passa på att peppa dig att bejaka det. Du fixade ju att dra till SF själv och jag är helt säker på att du kommer att göra den här sommaren oförglömlig på egen hand.
  Kram :)

  Annie lättlagat vegokäk 2016-06-04 08:13:35 https://vegokak.se/2016/05/07/basta-sommarmaten-en-lista/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!