Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

OM BOKSIGNERING OCH MINA BÄSTA SKOR OCH SÄLLSKAPSSPEL

2451b508b9c02063230daa5ca2c3b3c3_980x0_c_85_ns_v4

Hej Florpz (för att variera smekisarna ovan hehe). Kan du snälla tipsa om bra skor att dansa i som man ändå kan känna sig flott i på krogen? Är nyfyllda arton och hittills har jag bara dansat sönder mina fotsulor i alltför höga klackar……….

Hej ditt gullo! Jag rekommenderar verkligen Vans Old Skool! Passar till allt och är så jäkla sköna. Är inne på tredje året med den modellen och jag tröttnar liksom inte.

Gahhhh är så pepp är din bok. Detta stycket var jätte fint. Har du några planer på att göra något bok event eller om du ska åka runt i Sverige och göra någon tour? Hade varit sjukt roligt att få boken signerad av dig <33

Fan vad fint att du är pepp, tack! Det är jag med! Jag kommer absolut göra några sådana grejer. Det som är bokat än så länge är bokmässan i slutet av september och ett biblioteksframträdande i Sala i oktober.

Hur tillagar du din gröt? :-) får aldrig min att bli god…

Jag kokar den med hälften havremjölk, hälften vatten. Lår koka ihop så att grynen verkligen blir kladdiga. Sedan tillsätter jag salt och kardemumma, och toppar med nötter, jordnötssmör, bananslantar, kanel och mer havremjölk. Meget gott. Här är en panggod morotsgröt också.

Hej flora! undrar om man kan beställa keramik av din låtsaspappa (Calle Forsberg) på internet? tycker han gör så fina saker, men bor tyvärr lite långt ifrån. kram på dig!

Hej hopp! Här finns det återförsäljare, men du kan även kontakta honom via mail.

sony live flora wistrom-1

Vill så himla gärna ha en såndär baskerkeps som Sara har på de översta bilderna! Tror även att jag sett dig bära en sådan på någon gammal bild? Vart hittar man dem? och vad borde man söka på på internet för att hitta liknande? tack & puss!

Hej! Det finns fina på Beyond Retro och Hattbaren, men jag har även sett att budgetkedjor säljer liknande. Typ H&M. Sök på sjömanskeps eller Emilkeps! P&K

Kan du göra en utvärdering av sällskapsspel du spelat? Letar ihjäl mig efter ett roligt, men vill inte chansa innan jag vet om det är något kul att ha!

Mina bästa sällskapsspel just nu är Ryktet går, Kubb och Yatzy! Puss!

kajsaflora

Alltså aah, kanske är helt out of line här, men är så nyfiken så jag spricker.. är det nåt mellan dig och Kajsa?? <3

ÄLSKARRR detta. Nä. Eller alltså: vi är fett jävla kompiskära och hänger konstant. Men vi är inte ihop! Om vi däremot hade varit kära i varandra fo reals så hade vi nog varit det ägigaste paret.

Hej! :) har en fråga som du kanske inte har lust att svara på men kör på ändå. Undrar hur de är nu efter ni gjort slut ni värkar ha samma umgänge efter 5 år och gillar att hänga på samma ställen. Vad händer om ni båda är på trädgårn en natt? Är nyfiken då min tjejkompis och hennes kille precis gjort slut efter ett långt förhållande och hon vet inte riktigt vilka ”regler” som gäller.. Inte jag heller för den delen men jag ska vara kompisen med goda råd. Tack för en fin blogg! :)

Den här helgen har vi typ gett varandra en kväll var. Han får fredagen på Trädgården, så får jag lördagen. Typ så. Vi har också sagt att vi ska attenda events på Facebook så att vi inte råkar springa in i varandra bara sådär. Kan vara skönt att vara lite förberedd typ. Det finns verkligen inga universella regler, så mitt tips till din kompis är att hon pratar ihop sig med sitt ex! Tack för att du läser. <3

sony live flora wistrom-4

Var har du köpt linnet som du har på dessa bilder??? så fint!

Asos! Här finns det.

Vart i Italien ska du? Och när? Ska med dit i slutet av sommaren och vore härligt med tips.

Palinuro, som ligger i Campania. Vi hittade ett asgulligt airbnb och köpte flygbiljetter utifrån det fyndet. Vi åker på tisdag och stannar i åtta dagar! Hoppas du får det pangmysigt.

DSC_2072

Hej Flora! Vad härligt du ser ut det att ha. Jag letar frenetiskt efter fina och bra anteckningsböcker. De som fanns på pocketshop för några år sedan, med vackra mönster, saknar jag! Jag tänkte att du som 1. gillar mönster, har bra smak och skapar själv 2. antecknar ganska mycket (?) kanske har några tips. Kram!

Hej! Jag köper nästan bara Moleskine, med hårda pärmar. Tycker även den ovan från Marbré är fin, och de som finns att köpa på Rifle Paper Co. Jag antecknar rätt lite i nuläget, skriver liksom bättre på datorn där det går snabbare, men en bra anteckningsbok måste alla ha!

Jag har två frågor om er (fantastiska) bokklubb: hur bestämmer ni vilken bok ni ska läsa?? och lånar ni dom på bibliotek eller köper ni dom varje månad? <3

I slutet av varje bokklubbsträff får vi säga vilka böcker vi är sugna på att läsa. De antecknas på en lista, sedan får var och en rösta på tre stycken. Den bok som får flest röster vinner! Vi brukar ibland få recensionsex av förlagen, eftersom många av oss bloggar och vi driver ett instagramkonto. Eller så lånar vi på bibblan eller köper.

Vinterviken - florasblogg.se

Guuuuud dina shorts är de finaste jag har sett, har varit på jakt efter ett par sådana i flera år med hög midja och som inte sitter för tajt runt låren, Var är de ifrån?

Jag köpte dem på Beyond Retro. Mitt bästa tips är att klippa ett litet jack i yttersömmen på jeansshortsen, så att låren får plats bättre :) Liksom som en liten slits!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Flora! Du är så klok och bra och ger alltid så fina svar! Jag behöver hjälp med en sak. Det är så att min bästakompis är väldigt intresserad/nästan kär i en kille som varit taskig mot mig. Plus att han säger jävligt dumma saker ibland, många rasistiska och kränkande saker. Jag undrar om du tycker att det är ”rätt av mig” att tycka att det är jobbigt att hon tycker om honom (hon vet att han har varit taskig mot mig osv) eller tycker du att jag ska strunta i vad han gjort mot mig och istället peppa henne? Det kanske är svårt att svara på, men jag hoppas att du förstår vad jag menar. Måste bara slänga in att jag tycker att du är fantastisk och helt underbar, jag älskar allt du skriver! Längtar tills boken kommer ut!!!

  Elsa 2016-06-13 20:22:35
  Svara
 • Hej Flora! Du är så klok och bra och ger alltid så fina svar! Jag behöver hjälp med en sak. Det är så att min bästakompis är väldigt intresserad/nästan kär i en kille som har varit taskig mot mig. Plus han säger jävligt dumma saker, många rasistiska och andra kränkande saker faktiskt. Tycker du att det är ”rätt av mig” att känna att det är lite jobbigt att hon gillar honom (hon vet om att han har varit taskig mot mig osv) eller ska jag egentligen bara strunta i det och peppa henne? Kanske lite svårt att svara på, men jag hoppas att du förstår vad jag menar. Förresten jag måste bara slänga in att jag tycker att du är helt fantastisk och underbar och jag älskar allt du skriver, längtar tills boken kommer ut!!!

  Elsa 2016-06-13 20:15:01
  Svara
 • Hej! Vill tipsa om den här musikvideon gjord av den fantastiska pastelliga konstnären Olof Grind https://www.youtube.com/watch?v=Ds2Uq0kqeyI&feature=youtu.be en extremt vacker kärlekshistoria med HBTQ-perspektiv, för att visa upp kärlek så som den oftast är, tragisk och magisk.
  Tror att du/ni här i flödet skulle uppskatta den!:)

  Kram!

  Svara
 • Shippar dig & Kajsa till 100% #klora

  elsalsa 2016-06-08 22:19:59
  Svara
 • Skojar du med mig? Sala i västmaland? Det här är, i sånna fall, nog det bästa som har hänt i hela mitt liv!! <333

  Moa 2016-06-08 20:44:46
  Svara
 • Bokklubbslivet verkar så himla nice. Att läsa och snacka böcker med kompisar regelbundet liksom?!

  Klara 2016-06-08 17:24:05 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Ååh, kan du slänga in vart din svarta baddräkt med djup rygg är ifrån också? :D

  Alexandra 2016-06-08 16:44:56
  Svara
 • Så kloka och fina svar <3 Och vi är nog alla lite kompiskära i Kajsa (och i alla dina andra vänner haha)

  C 2016-06-08 15:49:03
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   Är förresten väldigt nyfiken på hur det gick med Guldfynd-tävlingen? Förmodar att det redan är klart och att de som vann fått mejl, men ändå, så nyfiken!

   C 2016-06-08 15:50:04
   Svara
 • <3 vad fin du är!

  Zara 2016-06-08 09:35:17
  Svara
 • Åhh jag hade också trott och HOPPATS på att du och Kajsa var megakära och snart skulle berätta att ni var ihop. FÖR NI SKULLE ABSOLUT VARA DET ÄGIGASTE PARET I GALAXEN. Oh well. så kul att fler trodde det. Puss och kram på bästa du och bästa bloggen

  Johanna 2016-06-08 08:52:55
  Svara
 • You are always cool! Thanks a lot for the beautiful pictures.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-06-08 08:42:32 http://dressedwithsoul.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind