Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LÖRDAGEN SOM VAR EN ENDA LÅNG FEST

Min lördag började med att Kajsa kom hem till mig i vanlig ordning. Vi åt frukost i min svinstökiga lägenhet, pratade igenom kvällen innan, scrollade telefonerna och peelade kroppen (min nya last) med öppen badrumsdörr.

johanna 22 flora wistrom-20

Men vid tretiden befann jag mig i Humlegården för att fira denna stjärna till människa. Johanna.

johanna 22 flora wistrom-21

Vi drack mimosas, åt glass och brände nästippar och axlar i solen.

johanna 22 flora wistrom-22

Hälften av alla som var där låg bakisapatiska i gräset vilket var en rätt mysig grej.

Skärmavbild 2016-06-05 kl. 23.20.51

Sen bestämde vi oss hux flux för att grilla på Hedvigs innergård. Sagt och gjort. När vi kom dit hade hon pimpat med vimplar och filtar och ballonger. ALLTSÅ.

johanna 22 flora wistrom-23

Två rätt söta personer.

johanna 22 flora wistrom-24

Vid tiotiden gick vi i samlad tropp mot Skanstull.

johanna 22 flora wistrom-25 johanna 22 flora wistrom-26

Orkar knappt.

johanna 22 flora wistrom-27

Och så hamnade vi på Trädgården.

johanna 22 flora wistrom-28

Tog upp kameran ur väskan hela tiden för dessa människor är så löjligt fotogeniska?

johanna 22 flora wistrom-30

Jag och Johanna, en kvart efter att min mobil blivit stulen och jag lyckas se ut såhär X-D trots att det kändes såhär :((

johanna 22 flora wistrom-31

Men tyckte ändå att jag lyckades ganska (fast bara ganska) bra med att intala mig själv om att livet är mer än telefoner. Denna bild är ju också gullig förresten. Obs att Aksel gömmer sig bakom allt det där blonda håret.

johanna 22 flora wistrom-29

Slut på lördag!


Translation: Johannas fkn amazing Birthday. We had mimosas in Humlegården, went to Hedvig’s for a BBQ and continued at Trädgården, which was so much fun until my phone got stolen </3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Det här får en ju NÄSTAN att vilja ha bakishäng i parker varje lördag. Så mysigt ändå!

  ISA 2016-06-09 20:20:51 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Asså vem är snubben i vit T-shirt på 3e bilden? Dör så snygg

  Ida 2016-06-09 17:39:12
  Svara
 • Alltsååååå TACK för världens bästa jävla födelsedag!!! Puss puss baby!!

  Johanna Frostling 2016-06-09 16:30:59
  Svara
 • Hejjj!!! har du trädgårdenkort? om inte: hur löser ni hela köa-i-hundra-år-för-att-komma-in? leka lekar och dricka i kön eller bara vara där fett tidigt? vill ha tips pga vill hänga på trädgården men vill inte tillbringa mitt liv med att ha tråkigt i en kö!

  klara 2016-06-09 16:10:09
  Svara
 • Hej Flora!

  Jag vet inte om du kan eller ens vill svara på detta, men det hade betytt mycket om du kunde dela med dig av dina tankar kring det. Jag började förra hösten på en utbildning som jag då kände var helt rätt, jag var säker på att detta var vad jag ville utbilda mig till. Nu efter ett års studier är jag osäker, jag vet inte om detta är något jag vill göra resten av livet, och jag känner mig inte bekväm vid tanken på min kommande yrkesroll. Jag har dock planer på annan utbildning, men eftersom jag ej sökt till den antagning som är nu till hösten, måste jag vänta ett år på att påbörja en ny 3årig utbildning. Nu kommer vi till mitt egentliga dilemma, jag är rädd för att jag ska känna mig ”för gammal” om jag väntar ytterligare ett år med studier. Jag är 22 nu. Det känns som alla börjar så tidigt och jag vill inte vara ”den äldre” i klassen, hur fjantigt det än låter så vill jag inte det. Jag har haft den känslan i gymnasiet då jag missade och fick läsa ifatt efteråt.

  Jag funderar väl mest kring hur du tänker kring detta? Jag vet att du redan jobbar med det du vill och du tänker kanske inte utbilda dig vidare, men dina vänner, hur känner dem? När började de plugga? Är det några i din ålder som forfarande inte har börjat plugga, men har tankar på att de ska? När anser du att man ”borde” plugga, vilken ålder? :) (OBSOBS, vet att uni och högskola egentligen ej har åldersgräns!)

  Kramar fina du,
  tack för bästa blogg och pod :D

  Sofie 2016-06-09 13:30:05
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Några råd från en som började plugga direkt efter gymnasiet och sen bytte utbildning två gånger och tog två utlandspauser däremellan :))
   1. Det är inte värt att gå på en utbildning där du inte är taggad på dina yrkesmöjligheter efter examen. Det är bara inte det.
   2. Jepp, ibland kanske du kommer känna dig gammal, men vad är alternativet? Att gå år ut och år in olycklig?
   3. Om du börjar på en treårig utbildning när du är 23 är du klar när du är 26! Det är som alla som har läst 5 år och jobbat och rest i 2 år. Jättevanligt ju!
   4. Det kommer att bli bra <3

   Annie lättlagat vegokäk 2016-06-10 10:49:09 http://vegokak.se/
   Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   hej! jag är inte flora men tänkte att kanske hjälper detta: jag har gått på universitetet i fyra år och vet fortfarande inte hur gamla vissa av mina kompisar därifrån är. några vet jag ungefär, någon vet jag precis, vissa har jag ingen aning om. åldern är inte så jättenoga på uni är uppfattningen jag har fått, sånt kändes av mer på grundskolan och gymnasiet tycker jag, och på riktigt om tio år kommer det inte spela nån roll alls. jag skulle fokusera på vilken utbildning det är du faktiskt vill läsa, kanske spelar det större roll. men kanske heller inte, sånt vet man inte i förväg. poängen: gör det du vill och skit i åldern. pok

   xyz 2016-06-09 16:38:04
   Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej fina du! Försöök att släppa åldersgrejen. Jag är 26 år och har fortfarande inte utbildat mig (eller ja, en kurs på 15hp där alla i klassen var mellan 20-65 år) men kommer förmodligen att kanske göra det en dag. Har också tänkt lite som du skriver, men har kommit i underfund med stt ålder är en så oviktig grej? Du kommer troligen inte att vara äldst pga du är så ung, men även om du skulle vara det så ÄH! Det är ju faktiskt en av de bästa grejerna med att åldras, att ålder etc blir så himla betydelselöst. Tycker jag iaf. Allt löser sig! Kram

   L 2016-06-09 16:23:40
   Svara
 • BÄSTA KVÄLLEN <3 <3 <3

  Agnes 2016-06-09 12:38:24
  Svara
 • Tjo! Undrar också om den snygga prickiga byxdressen, var ifrån?
  KRAM!

  Matilda 2016-06-09 10:44:26
  Svara
 • Sämst med snodd telefon men så fint med Stockholmsnätter i juni ändå, man älskar ju dom.

  Julia 2016-06-09 10:18:46 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Åh, Flora, kan du plz fråga din polare var hon har köpt sin fräsiga byxdress med prickar? <3

  Annie lättlagat vegokäk 2016-06-09 09:42:24 https://vegokak.se/2016/06/06/umamibomben-enkel-vegansk-bibimbap/
  Svara
 • HALLÅ florp din polare bor i samma hus som jag!!! det var på min innergård ju!!! knasigt!!

  sara 2016-06-09 09:36:40 http://sara.metromode.se
  Svara
 • Dom blåa nike sneakersarna, någon som vet vilken modell det är?!

  Skojakt 2016-06-09 09:18:59
  Svara
 • en kanske inte får säga sånt, men tänker på frida i er pod så jag sägere, men antar att kajsa gjort slut med sin kille (obs kan ju va fel) och det där glowet frida snacka om att du har HERRE va hon hare!! måste va er girl power som smittar av sig på varandra <3

  s 2016-06-09 09:05:26
  Svara
 • Happy belated birthday to her! It was obviously amazing :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-06-09 07:25:23 http://Www.dressedwithsoul.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind