Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MINUS & PLUS I LIFE

flora wiström

Skjutningen i Orlando. Så jävla fruktansvärt att det inte är klokt.

Trodde finnarna på min rygg skulle försvinna av solen men det har bara blivit värre. Är helt knottrig och öm.

Att bo ensam är så ensamt.

+

Storebrorskramar.

Det är roligt att ha fått färg. Ju.

Kajsa ska slagga hos mig i natt.

I morgon fyller en person jag tycker om år. Då ska det dansas.

Min bok skickas till tryck nästa vecka och det är så facking pirrigt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Flora, vad gäller din akne så vill jag tipsa dig om att äta vitamin B5. Det finns att köpa på hälsokosten (tror jag) eller på internet, jag köper mina från Clearly Gone (http://clearlygone.se/) Att äta dem har gjort oerhörd skillnad på min hy vad gäller mina finnar. Det är världens bästa tips också eftersom det innebär att en inte behöver mixtra med några hormoner! Jag har haft finnar så länge en kan ha det, typ, (är trettio år gammal nu) och inget har hjälpt (förutom p-piller då) så att hitta B5 var helt magiskt. Kram

  Svara
 • Alltså Flora. Tycker om dig så mycket trots att jag inte känner dig för fem öre. Men du borde veta det. Du sprider en så fin energi, du verkar vara så kompis-trogen (och med detta menar jag att du verkar vara så lojal mot dina vänner och mån om att dom ska må bra – det är fasen inte en självklarhet alls gånger). Ja, springer jag på dig på något ställe i sommar ska jag hänvisa till att jag är ”Den som tycker om dig fast hon ej känner dig” eller något. Kämpa på i Stockholmsregnet <3 <3 <3

  frida 2016-06-17 08:00:19
  Svara
 • Hej floris! När avgörs guldfyndtävlingen?

  Josefin 2016-06-17 07:56:34
  Svara
 • Varifrån är T-shortsen?? Helt omöjligt att hitta korta med små ärmar numera!!

  Anna 2016-06-16 23:20:01
  Svara
 • du är så fin flora! och så bra och stark och cool!
  kram!

  hanna ackribi 2016-06-16 22:38:50 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Testa att sluta dricka och äta mjölkprodukter, det funkade för mig. Tydligen så absorberar man kons hormoner och dem får ens egna hormoner att bli ur balans och då får man finnar och kan må så där. Kom ihåg mjölken är ju till för att en liten kalv ska bli en stor ko, så massa hormoner som vi människor speciellt vuxna definitivt inte behöver. Kram! :)

  Kristina 2016-06-16 21:25:27
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Håller med! Men Flora är ju vegan, så antar att hon redan slutat med mjölkprodukter :)

   Ida 2016-06-16 22:42:44
   Svara
   • Svar på Idas kommentar.

    Ok det visste jag inte testa sluta med soja produkter dåre för dem är full av östrogen som också messar med hormonerna och jag får finnar efter jag ätit soja, tofu etc. Tempeh funkar dock. Snark! :)

    kristina 2016-06-17 21:11:11
    Svara
 • Hur vet du att du gjort rätt med Felix? Är själv i samma situation sen 3 dagar tillbaka och vet varken upp eller ner

  Andrea 2016-06-16 19:20:35
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   undrer också på detta!! så himla svårt att veta.

   M 2016-06-16 20:18:11
   Svara
   • Svar på Ms kommentar.

    Jaa men hur gör man liksom? När man inte är kär i den bästa personen man vet på hela jorden men vill inget hellre än att vara det? Ingenting var ju fel mellan oss? Jag ville bara inte pussas längre, saknade inte honom när vi var ifrån varandra.. Och nu är inte världens bästa människa i mitt liv längre och jag vet inte upp eller ner och är så ensam så ensam

    Andrea 2016-06-17 12:40:41
    Svara
    • Svar på Andreas kommentar.

     Kjenner meg så igjen. Alt var feil når han rørte meg, jeg lot som jeg sov for å slippe å ligge med ham, og kyssene smakte bare feil, feil, feil. Til slutt ga jeg slipp på ham, nekta ham å prøve mer, for jeg forstod jo at det var meg, at jeg ikke var forelska i ham mer.
     Det tok over et halvt år å bli seg selv – et halvt år hvor det føles som noen er død, som du mangler en arm, som om noe helt umistelig mangler i livet ditt. Men så går det bra. Plutselig har du en dag der du ikke tviler lenger, plutselig går det flere dager uten at du tenker på ham.
     Også møter du en ny person, der alt smaker og lukter og kjennes rett, rett, rett.
     Hang in there.

     Anne 2016-06-18 19:00:28
     Svara
    • Svar på Andreas kommentar.

     jag har känt exakt likadant. men det är så svårt att ge svar, för kärleken är ju sin egna. jag saknar inte, i alla fall inte på en vecka, och att pussas kan kännas mest meningslöst. men, han är så fin, och min trygghet, och någon jag tycker väldigt mycket om, och det är för mig kärlek. man måste inte längta så man spricker, ett fjärilsbo måste inte bo i magen, man måste inte vilja ligga (någonsin), det måste bara kännas bra och man måste vara snäll.

     manda 2016-06-18 14:42:22
     Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind