MIN FÖRSTA RECENSION, BOULE, VEGANSK BUFFÉ & FAVVOPERSONER

flora

Hej från någon slags riverdansare! Såhär såg jag ut i onsdags när jag var fett glad, för jag hade precis fått min första recension. Skrev såhär på Instagram:

”Idag är jag en väldigt glad person för idag har jag fått min första recension. Mitt manus har ju skickats som PDF åt lite olika håll. Såhär skriver Christina Wedenmark i BTJ-häfte 17, 2016 (Bibliotekstjänst): Flora Wiström skildrar livets skörhet, kärleken, sorgen, frigörelsen och systerskapet. Hon rör sig hemtamt på Stockholms gator och mejslar trovärdigt ut sina karaktärer. Hon är en säker stilist med snygga formuleringar. Kärleken innefattar partnern, familjen, vänner och systerskapet. Det systerskap som finns för Ester och Hanin när omvärlden är otrygg. Stanna är en lysande debut för unga vuxna! Helhetsbetyg: 4.”

Här kan du förhandsbeställa boken om du skulle vara sugen. (annonslänk)

Vid sjutiden mötte jag upp några favvos på Trädgården för att dricka öl och äta hamburgare. Kolla pårom. Så jävla blessed att ha dem i mitt liv.

Vissa fick hångel.

Kajsa och Bea var också där! Ja!

Vi spelade boule, som är den enda bollsporten jag behärskar i alla fall lite. Plus i kanten för att grabbarna vid banan bredvid var aspackade och jonglerade med kloten :—))). Tänk om mina storebröder bodde i samma stad som jag. Då skulle vi dricka öl och spela boule i oändlighet.

När jag kom hem vid 04-tiden var det såhär ljust och midsomrigt utanför fönstret.

Igår var jag och Frida på ett möte ihop, sedan promenerade jag till Söder. Hade på mig en jeansjacka från Levi’s, kjol ärvd av Bea, väska från Accent och halsband från Asos. Om någon undrar.

Där mötte jag upp Paulina! Ägig kusin/kompis.

Hermans

Vi åt vegansk lunchbuffé på Hermans och dog lite i munnen. Plus pratade igenom de senaste turbulenta månaderna. Gick därifrån med ett flin på läpparna och kände bara värme ut i fingertopparna pga vänner är livet.

Lyckades tajma Yrsas lunchrast på hemvägen. Vi låg i gräset och kliade varandra på armarna en stund.

kajsakväll

På kvällen, efter en liten gråtsession vid mitt matbord, hängde jag med Kajsa. Vi skulle ta en promenad, men hon var tvungen att stanna och sitta ner då och då, pga livet kaosar i vanlig ordning. Det var ungefär som att promenera med Eloise när hon ska stanna och titta på olika pinnar eller kravla ner i något dike. Vi kom typ en kilometer på en 45 minuter. Sedan åt vi popcorn och tittade på film och mitt hår blev tovigt av att hon kliade mig. Girls girls girls <3


Translation: Wednesday at Trädgården, with brothers, boule, burgers and beer. Thursday with lunch at Hermans with Paulina and a walk with Kajsa. Also! I got my first book review and it was a good one! So happy about that. Translate this post (and the review) by hitting the translate button below the header.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Okej nu kan jag inte hålla mig längre. Jag har liksom två frågor.
  1. Kajsa, är hon i någon slags relation?
  2. Är hon icke-hetero? pga hon är fa-an jordens snyggaste. Herregud.

  Anna 2016-07-02 20:15:05
  Svara
 • Kanske är en knäpp fråga, till nästa frågestund eller så, men HUR rent administrativt lyckas du ”tajma nåns lunchrast” så? Är du i konstant sms-kontakt med alla vänner eller har de bara inrutade liv så du vet var du ska gå för att springa på folk hursomhelst eller HUR GÖR DU?

  Har ju varit ett återkommande tema hur DU GÖR för att ha så härliga relationer till dina vänner liksom. Till exempel:Om mina brosor som bor långt bort vore på besök hade jag liksom ”BARA” hängt med dom, att planen ”öl och boule med brosor” var en fullständig plan liksom. Då hade jag inte ringt dit fler.

  Men dina vänner dyker ändå upp och är med, känns liksom sådär härligt och spontant och som ni vet var varandra är och alltid kan mötas upp så spontant! Vill också ha det såååå, känns som frilanslivet gör sitt till ocksååå.

  Palla vara inrutad 9-5person.

  Bellatrix 2016-07-02 15:41:07
  Svara
 • Grattis till recensionen!!

  Alltså är typ kär i din vän Kajsa?(bara genom att ha ”följt” henne i din blogg) Hon verkar så härlig och het haha!

  Jessica 2016-07-01 22:30:08
  Svara
 • Längtar galet mycket till din bok! Och jag känner nu att jag //måste// besöka Hermans.

  Marinda 2016-07-01 21:44:06 http://marinda.blogg.se
  Svara
 • Ljuset på 04-bilden. Sommar alltså <3

  ISA 2016-07-01 20:26:25 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Grattis till recensionen!! Så pepp på att läsa boken när den kommer ut!

  Lovisa 2016-07-01 17:41:38 http://www.wildisland.se/
  Svara
 • Det var länge sedan jag spelade boule. Nu blev man sugen på att göra det igen.

  Junitjej 2016-07-01 17:36:16 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Tycker det är så jävla fett att du är öppen & talar i en avdramatiserande ton om mental ohälsa/allt mående som inte är rosa fluffiga moln. Ett tabu som behöver krossas!

  Kristin 2016-07-01 16:47:38
  Svara
 • Hej Flora!

  På onsdag ska jag till Californien, och första stoppet är San Fransisco! Jag minns att du skrev att det skulle komma en guide när du hade varit där men kan inte hitta någon. Blev det ingen eller är jag dålig på att leta? :) Har kollat igenom dina inlägg från när du bodde där och snappat upp lite grejer i alla fall! KRAM

  Lisa S 2016-07-01 13:14:48
  Svara
 • Älskar dig!!!!!!

  Paulina 2016-07-01 13:08:44
  Svara
 • Alltså syskonhänget <3 <3 <3 blir ju alldelens öm i hjärtat

  Linnea - (Chick)peas and Understanding 2016-07-01 11:33:22 http://peasandunderstanding.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!