NÄR VI VAR PÅ GRÖNA LUND

I lördags var jag och en bunt asbra personer på Gröna Lund. Grönan! Varför är jag inte där varje år!

Jag hade glömt bort hur extreeemt roligt det är att åka bergochdalbanor. En i gänget var heartbroken och vi konstaterade att det faktiskt är en ultimat plats att känna så på. Ingen annanstans kan man så lätt förflytta fokus från tankar till sin fysiska kropp, och ingen annanstans är det tillåtet att skrika så högt. Så vi skrek. Och åkte attraktion efter attraktion. Och skrek.

Mina bästa är twister, jetline, slänggunngorna och flygande mattan. Och lilla frittfall, men den verkar de ha tagit bort?!

Jag tänkte också på hur lyrrigt det kändes att dricka öl där och stanna kvar till stängning. Samma känsla som att ha flyttat hemifrån och inte behöva meddela sina föräldrar om man kommer hem till middag eller inte.

Och alltså hörni att åka slänggungorna är faktiskt en känsla besläktat med att få orgasm. Så mycket pirr. Bergochdalbanorna får endorfinerna och adrenalinet kicka igång på ett sätt som påminner om att vara kär. Mycket givande allt detta som du förstår.

Åkte flygande mattan fem gånger på raken innan Gröna Lund stängde för kvällen. Blev polare med en tioårig pojke som absolut ville sitta bredvid mig och som, när han inte kunde det, sa att jag var asful i håret. Älskar barn.

Hej från Yrsa, Ellen, Andrés, Leo och yours truly vars huvud svävade fritt. Det var vi, plus Bagarn, Isabelle och Kajsa. Men de var och åkte katapulten när detta foto togs. Katapulten. Hjälp.

Och när sju timmar hade tillbringats på Djurgården så tog vi båten över till Södermalm och drack öl på Södra bar och stampdansade på svartklubb. Tog tunnelbanan hem vid samma tid som folk började åka till jobbet, åt chokladgröt i sängen och somnade intill Kajsa. Fan vilken fin lördag. Tänk om alla dagar kunde kännas så.


Translation: On Saturday, we went to Gröna Lund, Stockholm’s amusement park. We had so much fun. The most fun I’ve had in a long time.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Äeh, ni verkar ha det så förbannat härligt tillsammans! Flyttar till Stockholm om mindre än en månad och just som jag är sådär bajsnödigt nervös (haha!) blir jag så lycklig av att läsa din blogg! Jag blir så taggad för framtiden – tack för det! :) KRAM

  Emma 2016-07-17 23:24:17 http://nouw.com/storstad
  Svara
 • Så mycket glädje i detta inlägg <333 blir avis på din dag ju. Men det är du TOTALLY VÄRD fantastiska person!

  Elvira 2016-07-12 22:40:46 http://mylifestylebbyelvira.blogspot.com
  Svara
 • Aaaalltså kjolen!!! Fa-an vad snygg. Du skulle inte vilja avslöja varifrån den är?
  Kram kram

  Tova 2016-07-12 21:36:41
  Svara
 • Hej flora, tack för bäst blogg som vanligt <3 för ett par månader skrev jag om min plötsliga crush på din kompis Gustav som jag sett på bild i en av dina inlägg. Har ej kunnat sluta tänka på honom (sååå gullig ju) och om två veckor hälsar jag på i Stockholm. Vågar man be om en dejt? Är han singel fortfarande? Puss och kram!

  Jenny 2016-07-12 13:01:52
  Svara
 • Hahaha helt plötsligt förstår jag varför jag älskade slänggungorna i tidiga tonåren…

  Lovisa 2016-07-12 09:13:16 http://www.wildisland.se/
  Svara
 • åh herre va fint!

  Emilia 2016-07-12 01:22:48 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Lilla frittfall (eller lyktan som den heter) finns visst! :) På lilla området, där alla barnkaruseller finns!

  L 2016-07-11 22:30:57
  Svara
 • Så herlig!

  Itadakimat 2016-07-11 18:37:45 http://itadakimat.com
  Svara
 • I see you had really fun in this park! Very cool look btw <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-07-11 08:27:53 http://dressedwithsoul.com
  Svara
 • Bwahahahhahahahah det förolämpande barnet!? Mkt kul.

  Frida 2016-07-11 07:24:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!