TRE STUNDER FRÅN HELGEN

maria middag flora wiström-3

I fredags bjöd jag hem Maria på middag.

maria middag flora wiström-2

Vi åt vietnamesiska vårrullar med jordnötsdipp. Stoppade sötpotatis (ugnsrostad i sesamolja med sesamfrön), inlagd ingefära, koriander, vitkål, avokado, gurka och nektarin i dem. Fett gott.

maria middag flora wiström-1

Och öppnade upp fönstret på vid gavel pga det är min bästa grej. Plus dansade massor.

maria middag flora wiström-4maria middag flora wiström-5

Maria alltså. En så klok och bra och smart och fin person.

eloise tre år flora wiström-1

Min lillasyster Eloise fyllde tre år i lördags. Denna lilla människa är det roligaste jag vet. Hon vill att jag absolut ska vara den som torkar henne när hon har varit på toa, ställer frågor om precis allting, blandar svenska och engelska (”kan du helpa mig?”), kramar om mig när jag minst anar det och lirkar in sina kladdiga fingrar i mitt hår. Pang pang och grattis Eloise. Tänk att jag fick dig.

vitan flora wiström-1

Igår mötte jag upp Yrsa, Sara, Andrea och Maria i Vitabergsparken för att ha bokklubb. Antal minuter vi pratade om boken: 5. Mest för att hälften inte hade läst ut den, så vi ska prata mer om den en annan dag.

vitan flora wiström-2

I stället låg vi i gräset i ett enda trassel av armar och ben och åt pizza och drack vatten och pratade om dagen innan, lekte gifta ligga döda med bland annat Hannah, Jessa och Shoshanna i Girls (vi kom fram till att vi helst skulle ligga med Shosh, gifta oss med Jessa och döda Hannah) och om hur mycket pengar vi skulle vilja ha för att äta en chokladboll gjord på pormaskar och tånaglar. Vad annars kan man prata om liksom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vietnamesiska rullar är ju så sjukt goda! Men hur sjutton är det tänkt att man ska göra/äta dem? Liksom risplattorna är så svåra att få blötlagda utan att fastna ihop till en seg deghög! :)

  Stephanie 2016-07-19 20:20:14
  Svara
 • Herremingud. Maria! Såg henne på din snapchat och tänkte omg omg hon är så snygg att jag tuppar av. Om hon gillar tjejer går jag gärna på dejt.

  Emma 2016-07-19 19:40:39
  Svara
 • hej flora! behöver tips inför min stundande 18-års dag! var kan man gå ut å ta sånna lite fina drinkar någonstans alternativt öl? helst inget typ trendigt ställe på östermalm utan mysigt ställe på söder om du förstår vad jag menar!
  mvh orutltig 17-åring

  anonym 2016-07-19 19:23:15
  Svara
 • men puss florvas!!

  Maria 2016-07-19 17:05:33
  Svara
 • Hej!
  Kan du inte skriva något om konceptet ’basic bitch’, kan alla sluta använda det / förklara att det är en form av kvinnohat. Blir så ledsen när jag hör någon kalla en tjej basic bitch :( Hur har ingen reagerat på det uttrycket?
  Vill skriva om det själv men du når ut till så många fler :)
  Tack <3

  Linnéa 2016-07-19 16:58:50
  Svara
 • Alltså gillar det här med ”bokklubbar”

  Charlote Uleskog 2016-07-19 15:17:31 http://charlotteuleskog.blogg.se/
  Svara
 • hej fino vad fint det var att få hänga så mycket med dig i helgen hejdå <3

  sara 2016-07-19 02:42:47 http://sara.metromode.se
  Svara
 • nänänä hade aldrig gift mig med jessa, hon hade ju skitit i en! hellre neurotic shoshanna isåf<33

  Emma 2016-07-19 00:35:28 http://nouw.com/emmamedentrefemma
  Svara
 • Gud vad vacker Maria är! var bara tvungen att skriva det! <3

  filippa 2016-07-18 23:52:15
  Svara
 • Alltså trodde att Eloise pekade finger på bilden. Cool ändå!

  Agnes 2016-07-18 21:57:09 http://.agnescornelia.blogspot.com
  Svara
 • finfina helgen skulle jag säga! nästan som balkong också när man kan dra upp fönstret sådär, bra det <3

  ISA 2016-07-18 20:28:03 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Eloise är den sötaste som finns!

  Det där med sötpotatis+sesamolja måste jag prova. Lätt gott!

  Marinda 2016-07-18 19:40:35 http://marinda.blogg.se
  Svara
 • gud vilka härliga stunder!

  anna 2016-07-18 14:51:07 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Svaret på det mesta är ju att man ska hänga med sina vänner liksom, om man mår dåligt eller så. Men nu är det så att det är mina vänner som inte finns där då det hänt något mellan oss som gjorde att jag kände mig så jävla sviken och vi umgås inte. Vad gör jag när jag känner mig så jävla ensam?

  A 2016-07-18 14:33:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!